Escort

Geen lh piek ovulatietest gemiddeld seks per maand

Dinsdag 10st, December 2017 12:8:47 Am
[BANCHOR] bbw hamste
Stuur een gratis bericht
naar flowercanice
Online
flowercanice
  • 37 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Huvelaken, Netherlands
  • Perzisch(Basic), Marathi(Elementair)
  • Linguïst, Decorateur
  • ID: 8685114953
  • Vrienden: Georgeen
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 157 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Lori
Profiel bekijken: / 2961
Nummer: / +312157-195-16

Beschrijving:

Ik ben er niet zo'n fan van. Ze zorgen onnodig vaak voor veel zorgen en stress. De vraag 'mijn ovulatietesten worden niet positief, heb ik dan geen eisprong?

Een ovulatietest reageert op de aanmaak van LH luteiniserend hormoon. Een hormoon dat gemaakt wordt in de hypofyse en een seintje aan je lijf geeft waardoor de eisprong gestimuleerd wordt. Bij een LH-piek zou je ovulatietest een dikke vette positieve streep moeten laten zien. Maar, heel vaak gebeurt dat niet en blijft de teststreep lichtgekleurd. Stress, paniek en twijfel zijn het gevolg.

Misschien herken je het wel; heb je nu je eisprong gemist, heb je geen eisprong, is er iets mis? Er is niks mis. Heel veel vrouwen, vooral vrouwen die langere tijd de anticonceptiepil geslikt hebben, maken minder veel LH aan.

Dat is geen enkel probleem. Er wordt nog steeds een seintje afgegeven aan je lijf om de eisprong in gang te zetten.

Je hebt gewoon een eisprong. Er zijn sensitieve testen te koop die een uitkomst kunnen bieden bij een lagere LH-aanmaak. Deze gevoelige testen pikken wel je LH-piek op en geven een duidelijke uitslag als je eisprong eraan zit te komen. Daarnaast is de billings-methode, waarbij je veranderingen in je afscheiding waarneemt, heel betrouwbaar. Wanneer je merkt dat je afscheiding dunner wordt, als eiwit is dat het teken dat je het meest vruchtbaar bent en je eisprong de volgende dag zal plaatsvinden.

Kortom, geen onnodige stress meer. Ook met een licht-gekleurde teststreep heb je een eisprong. Je bent hartstikke vruchtbaar.

Neuk me maar hot skater

Van
Infrinsablewawt

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl