Escort

Naakt op de dansvloer neuken bij de buren

Dinsdag 11st, Juli 2017 1:7:0 Pm
[BANCHOR] xhamster alexa
Stuur een gratis bericht
naar Esined10
Online
Esined10
  • 46 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Aldenzale, Netherlands
  • Engels(Mooi zo), Vietnamees(Mooi zo), Engels(Elementair)
  • Viroloog, Juwelier
  • ID: 5336964548
  • Vrienden: peteris.H, qazwsxe
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 164 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Terri
Profiel bekijken: / 4826
Nummer: / +312419-451-35

Beschrijving:

Mark Coenen gaat aan de wandel met de week. In mijn jeugd duurden de beste singles minder dan drie minuten en kon je het refrein keihard meezingen. Die tijd is voorbij. Nu zijn singles mensen zonder lief en ze zijn met velen: 40 procent van de Vlamingen tussen 25 en 40 jaar gaat als vrijgezel door het leven. Binnenkort zijn er meer singles dan koppels. Aan de inspanningen van de tv-zenders zal het niet liggen, want die koppelen in primetime dat het een aard heeft. Blind getrouwd, Temptation Island, Blind Date : ik kan de tv niet aanzetten of er loopt weer een alleenstaande of toekomstige ex door het beeld.

Kenners melden mij dat het dit jaar in Temptation Island nog niet veel soeps is geweest qua overspelig van bil gaan. Stilletjes hoop ik dat de deelnemers aan een geweldige format-fuck bezig zijn en onderling een gelofte van kuisheid hebben afgelegd, daarmee de productieploeg en het netmanagement tot wanhoop drijvend.

Het zal wel niet. Bloot en spelen. Dat is allemaal klein bier vergeleken met Naked Attraction , een Brits ­format. Daar moet de mannelijke dan wel vrouwelijke vrijgezel een broedpartner selecteren die helemaal naakt de strijd aangaat. Beetje bij beetje worden de naakte ­lichamen van de vier singles aan de hijgerige kandidaat getoond.

Ze staan ontkleed achter een vernuftig ­uitschuifbaar kartonnen decor. Het heeft minder van een dating­programma dan van een tweede­hands­auto­markt, waar enkel de vorm van de bumpers en de grootte van de uitlaat telt.

De deelnemers zien eruit als de ­combinatie van een sjasliek en een kindertekening. Niet alleen is men gepiercet op de meest vreemde plaatsen, men draagt ook tatoeages die aan de ­kwaliteit te zien in een dark­room zijn aangebracht door een tatoeëerder met cataract.

Het is de overtreffende trap van ­functioneel naakt: alleen tieten of ­piemel tellen. Mannen die, als zij zouden meedoen aan de verkiezingen der grote geslachtsdelen, waarlijke stemmen­kanonnen zouden zijn, winnen door de band. Bij de vrouwen: zij met veel hout voor de deur. Die brexit: zou die ook voor foute tv-formats gelden? Het enige naakt dat wij vroeger op tv zagen passeren, waren twee eenzame borsten op Duitsland 3 en dan moest één broer nog op de uitkijk liggen om de komst van onze in zijn nacht­rust gestoorde vader, die ons wel doorhad, op tijd te melden.

Waarna we deden of we geïnteresseerd naar het testbeeld zaten te ­kijken. Alles gaat voorbij. Tip hier onze journalisten. Op alle artikelen, foto's en video's op demorgen.

Deeplinken kan, maar dan zonder dat onze content in een nieuw frame op uw website verschijnt. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link.

Indien u teksten, foto's of video's op een andere manier wenst over te nemen, mail dan naar info demorgen. In het nieuws. Voor u uitgelegd.

Meer Meningen. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website? We horen graag uw mening. TV-gids Raadpleeg de tv-gids van De Morgen.

Inloggen Met uw De Morgen-profiel. Mijn profiel Beheer uw gegevens, verhuis-, vakantie- en bezorgservices. Lezersservice Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen Alles wat u kunt verwachten binnen deze site. Nieuwsbrieven Bepaal zelf welk nieuws u ontvangt. Mijn nieuwsbrieven Bepaal zelf welk nieuws u ontvangt. Digitale krant Lees de digitale versie van de papieren krant. Shop Kortingen op films, series, boeken en meer.

Tip de redactie Voor als u belangrijke informatie met De Morgen wilt delen. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en de regels. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Privacy We zijn open over wat we met uw gegevens doen. Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen? Navigeer Zoeken Archief.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl