Lekker

Lekker neuken en klaarkomen meisje kleed zich uit

Zaterdag 10st, Juli 2018 3:18:19 Pm
[BANCHOR] bizzars
Stuur een gratis bericht
naar gramjan
Online
gramjan
  • 28 jaar Vrouw, Leeuw
  • Sodvest Frieslan, Netherlands
  • Engels(Geavanceerd), Hindi(Basic), Russisch(Vloeiend)
  • Technoloog, Verloskundige
  • ID: 8612188321
  • Vrienden: Elaine, murielskype, Elaine
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 186 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Phyllis
Profiel bekijken: / 5157
Nummer: / +312245-852-38

Beschrijving:

Wie doet ook aan bedneuken om lekker klaar te komen en heeft nog lekkere tips om het nog lekkerder te maken ik vind het namelijk geiler als met de hand rukken. Mijn vriend houdt er ook van. Soms liggen we op elkaar in plaats van op een matras. Ik maak neukbewegingen in badpak of bodystocking van mijn zusje. Ik kom hierin heel intens klaar. Doe meestal wel een condoom om om het sperma op te vangen. Hahaha hoe krijg je dat nou weer voor elkaar, mijn vriendinnetje heeft wel eens haar kutje gebroken maar kwist niet dat jongens hun penis konden breken, zit toch geen bot in dus je zou m eerder kunnen kneuzen ofzo.

Een piemel kan wel breken, maar alleen als hij stijf is. Dit weet ik omdat ik een medische opleiding doe. Maar om op een andere manier om klaar te komen zonder je handen te gebruiken. Je pakt gewoon een slaapzak met dan gladde spul en je propt het gewoon terug is de slaapzak en je zorgt bij de "ingang" voor een gat waar je piemel inpast. Dan doe je een plastic zak om je piemel en hopaaa laat gaan.

Maak eventueel de slaapzak vast aan iets. Ik leg vaak twee kussens neer en ga er boven op liggen en me stijve tussen het kussen en sloop in en dan lig je net een lekker dik meisje te neuken, wel met een condoom om meestal. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Kortom : probeer het vooral leuk en netjes te houden.

Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Hoofdinhoud Zoeken Submenu Site-navigatie. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 15 januari   [ uur]. RE: uuuuh  Hahaha hoe krijg je dat nou weer voor elkaar, mijn vriendinnetje heeft wel eens haar kutje gebroken maar kwist niet dat jongens hun penis konden breken, zit toch geen bot in dus je zou m eerder kunnen kneuzen ofzo. Ik doe dit ook. Elke dag ik heb een opblaaspop. Neuk elke dag een paar keer.

Echt geil. DAggeren als ik bij mn vriendje logeer doen we het samen. Allebij een glimmend sporboekje aan en dan een wedstrijdje. Ik voelde zn pik heel snel over mn billen heen weer gaan tot hij kwam. Daarna was ik. De dag erna heeft ie in de keuken mij heel hard gedaggerd. Nu DAggeren we altijd als we samen zijn. Gisteren voort 1st naakt. Dit is net echt neuken, en zonder handen. Ik neuk mijn deken dat doet gewoon deugt. Dat is vaak heviger. Mijn ouders hebben zo'n langharig grover tapijtje, dat is ook echt super lekker om met mijn piemel op te rijen en klaar te komen.

Wat ik ook wel eens doe is een handdoek als een worst oprollen en legt voor het oprollen een latex handschoen ertussen. Na het oprollen flap je de ingang van handschoen over de handdoek waardoor je een gat creëert.

Mijn piemel doe ik wel behoorlijk veel spuug aan als die stijf is en stop hem dan in het gaat. Heerlijk stoten en lekker erin klaarkomen. Hoe moet ik het doen. Ik neuk op mijn kussen dan pak ik een foto van men vriendje en die leg ik op men kussen en dan pak ik poedersuiker met een klein beetje water en dat leg iik op de foto en lik ik er dan af.

Ik ga ook wel schuur in men bloodje over mijn tapijt in men kamer dat vind ik ook heel geil en het is ook lekker om op je tv te gaan zitten in je naakie en dan de tv aanzetten en dan voel je die trillingen van de tv hier door kom ik niet klaar maar ik vind het wel lekker om bijvoorbeeld voor dat ik ga kussen neuken te doen. Ik doe het in mijn slaapzak op mijn buik, de slaapzak schuift lekker mee en dan kom ik heerlijk klaar. Topics in dit forum. Veel jongens hebben liever jongen, Hoeveel mensen heb je nu al gezoend?

Meisjes met sixpack Ruzie over het huishouden Tips voor naam kledingmerk! Jongen leren kennen op tinder Harde lenzen Opleiding wisselen Quotes op je verhaal plaatsen Is dit mogelijk? Meisjes die in de kast zitten. Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Het forum wordt regelmatig gemodereerd. Wat mag niet? Nieuw op de site. Routekaart versoepeling maatregelen Ramadan in corona tijd Streamrail: online optredens van de meest uiteenlopende artiesten Gamen met je vrienden vanuit je luie stoel!

Persconferentie premier Rutte van 21 april 75 jaar vrijheid Vriendschap De geldchecker Thuis fit blijven 4 juni feestdag voor geslaagde scholieren! Praat mee over. Volg ons. Doe mee! Contact Denk en doe met ons mee! Mis je info?

Over de site Wie schrijven er? Wie zijn wij? Andere Jongin-sites. Spelregels Privacy Forumregels Proclaimer Cookies.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl