Lekker

Marokkaans meisje naakt geile milf verhalen

Vrijdag 10st, Mei 2018 10:24:1 Am
[BANCHOR] deepa boob
Stuur een gratis bericht
naar preciousrobson
Online
preciousrobson
  • 26 jaar Vrouw, Stier
  • Elp, Netherlands
  • Hindi(Geavanceerd), Marathi(Beginner)
  • Socioloog, Musicus, Linguïst
  • ID: 9892837779
  • Vrienden: jesscroker1, harsha15923
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 176 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Pasteitje
Profiel bekijken: / 5133
Nummer: / +312812-895-91

Beschrijving:

Seksuele opvoeding is belangrijk voor het seksueel gedrag bij pubers, blijkt uit onderzoek van kenniscentrum over seksualiteit Rutgers. Moeders met een Marokkaans-islamitische achtergrond praten zelden openlijk met hun dochter over seksualiteit.

Wanneer een Marokkaans meisje dan te maken krijgt met shame sexting, kan zij niet altijd bij haar moeder terecht over wat haar overkomt, want er wordt amper over gepraat. Dat blijkt uit een verkennend onderzoek van Hanan Nhass. Shame sexting is het ongevraagd doorsturen van naaktbeelden met als doel iemand schade te berokkenen. Uit onderzoek van Rutgers, kenniscentrum op gebied van seksualiteit, blijkt dat 19 procent van de Marokkaanse meiden ermee te maken heeft, tegenover 14 procent van meiden van Nederlandse komaf.

Hanan Nhass van Movisie heeft naar aanleiding hiervan een verkenning gedaan naar hoe met shame sexting wordt omgegaan onder Marokkaanse vrouwen, en dan vooral onder moeders en dochters. Zij heeft literatuuronderzoek gedaan en 30 diepte-interviews gehouden met Marokkaanse moeders en dochters en met hulpverleners.

Belangrijke conclusie uit de verkenning van Hanan Nhass is dat hulpverleners vaak niet de geloofsbeleving van het meisje meenemen in hun hulp na shame sexting. Zij komen door sexting in gewetensnood en zoeken naar vergeving van God. Hulpverleners moeten zich daar bewust van zijn en rekening houden met de geloofsbeleving van het meisje.

Volgens Nhass wordt in de hulpverlening dus te weinig rekening gehouden met de religie. Het gevolg is dat de hulp vroegtijdig wordt beëindigd, meestal door het meisje. Nhass spreekt van religieus analfabetisme onder hulpverleners. Maar dat is vaak een misvatting. Hulpverleners moeten zich inleven in de situatie en in de achtergrond van het meisje.

Natuurlijk kun je professionals met een Marokkaans-islamitische achtergrond inzetten, maar ook hulpverleners met een Nederlandse achtergrond moeten er mee om kunnen gaan. Docenten op school, maar ook jeugdwerkers en jeugdpolitie komen met meiden in aanraking die met shame sexting te maken hebben.

Erg belangrijk in de strijd tegen shame sexting onder Marokkaanse meiden is de rol van moeder. Maar veel meiden sturen seksueel getinte beelden — ook filmpjes —  door, omdat de groepsdruk groot is. Het is belangrijk om met moeders in gesprek te gaan over de seksuele opvoeding van hun dochter. Zodat de meiden open kunnen zijn tegen hun moeder als er iets gebeurt op het gebied van seksualiteit.

We moeten moeders meenemen in een inzet voor een weerbare opvoeding van hun dochter, door te praten over seksualiteit. Er moet eerst met ouders openheid zijn voordat een meisje open is over wat ze online allemaal doet en ziet. Ik zal nooit zomaar een naakte foto van mezelf sturen aan een vriend.

Hij moet ervoor zorgen dat mij niks overkomt. Een Marrokaanse vrouw moet voor informatie terecht kunnen bij haar moeder. Jonge meiden hebben geen idee wat de gevolgen kunnen zijn. Dit noem ik gekkenwerk en mag eigenlijk niet meer plaatsvinden. Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.

Registreren Login. Forgot your password? Get help. Create an account. Wachtwoord herstel. Home Nieuws Marokkaanse meiden zoeken vergeving bij God om sexting. Shame sexting komt meer voor bij Marokkaanse meiden dan bij meisjes van Nederlandse komaf.

Movisie-onderzoeker Hanan Nhass interviewde Marokkaanse moeders en dochters over hoe om te gaan met deze vorm van uitwassen van social media. Meiden met een Islamitische achtergrond komen vaak in gewetensnood als slachtoffer van shame sexting. Artikel bewaren Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan Login of Maak een account aan.

Jeugdbeleid Voortgezet onderwijs en jongerenwerk: partners in het versterken van schoolcarrières van jongeren Dit artikel biedt inzicht in hoe het jongerenwerk en scholen voor voortgezet onderwijs samenwerken, wat de potentiële bijdrage van deze samenwerking is aan het versterken van de schoolcarrière en ontwikkeling van jongeren in kwetsbare situaties, en wat de succesfactoren in de samenwerking zijn.

Samenwerking tussen jongerenwerk en voortgezet onderwijs maakt een gezamenlijke preventieve aanpak mogelijk om gebroken schoolcarrières te voorkomen. Dit was voor vier vrienden reden om de Stichting Ambulante Dagbesteding op te richten. Hun speciaal ontworpen creatie-kar biedt zorginstellingen en andere organisaties een instrument om mensen met elkaar in contact te brengen. Log in om een opmerking achter te laten.

Geef je reactie Annuleer reactie Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Vanaf wordt de hulp aan kinderen en jongeren gecoördineerd en uitgevoerd door de gemeenten.

Over dit thema. Lees ook. Nieuwe directeur Olaf Prinsen voelt zich Alice in Jeugdzorgland. Eén op zeven kinderen in Leeuwarden krijgt jeugdhulp.

Waarom de Jeugdwet faalt. Congres Seksueel Geweld.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl