Lekker

Masturbatie bij mannen neuken in paskamer

Donderdag 13st, Augustus 2018 2:46:22 Pm
[BANCHOR] anonieme ontmoetingen
Stuur een gratis bericht
naar AdamHudson
Offline
AdamHudson
  • 46 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Lingevaal, Netherlands
  • Tamil(Elementair), Telugu(Geavanceerd), Marathi(Elementair)
  • Aanklager, Diplomaat, Stilist
  • ID: 6941464882
  • Vrienden: rupeshlakandri, rheindie
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 178 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Maria
Profiel bekijken: / 2575
Nummer: / +312132-949-99

Beschrijving:

In een schoollokaal vol pubers kun je verrassende vragen verwachten. Zo wilde een meisje van Ronald Giphart weten of jongens ook te veel kunnen masturberen. Een vraag waarop hij niet een-twee-drie een antwoord had. Daarom komt Giphart er in zijn column op terug. Vorige maand was ik te gast op een school in Brabant, waar ik werd uitgehoord over mijn column in KIJK. Ik kreeg een vraag die ik nog nooit had gehad, gesteld door een vrolijk meisje met krullen.

Nu is het inderdaad zo dat jongens over het algemeen vaker en in groteren getale aan hun geslachtsdelen zitten dan meisjes. Meer dan 90 procent van de jongens geeft zichzelf weleens een zwengel, tegen meer dan 65 procent van de meisjes. Van de achttienjarige jongens zegt 92 procent te masturberen, van de meiden is dat 66 procent.

Toch had ik niet meteen een antwoord op de vraag van het meisje. Zoveel dat iemand er geestelijke of lichamelijke schade van ondervindt? En wat is de bandbreedte? Sommige jongens doen het twee keer per maand, waar anderen iedere dag drie keer de hand aan zichzelf slaan — en dat kan in beide gevallen volstrekt normaal zijn.

Er kleven wel degelijk gevaren aan overvloedige masturbatie. Ten eerste is er een fysiek probleem. Door abnormaal vaak te sjorren kan de penis beschadigd raken. Dit kan relatief onschuldige kwaaltjes opleveren, die eenvoudig weer zijn te verhelpen door de masturbatiefrequentie te verminderen, maar ook behoorlijk ernstige. Er is een fenomeen genaamd de ziekte van Peyronie, waarbij de penis kromtrekt als gevolg van het ontstaan van interne wondjes, bijvoorbeeld — dat is de hypothese — veroorzaakt doordat mannen zich te vaak zouden aftrekken.

Uroloog Tobias Köhler van de Southern Illinois University stelt dat een ander gevaar is dat mannen letterlijk verslaafd kunnen raken aan masturbatie, met bijvoorbeeld emotionele problemen tot gevolg. Wanneer ze aanhoudend liever thuis blijven om naar porno te kijken in plaats van met vrienden op stap te gaan, kan dit leiden tot een sociaal isolement.

Dat kan schadelijk zijn voor hun relatie, temeer omdat de kans om zwanger te worden kan afnemen als een man te veel masturbeert. Het antwoord op de vraag in Brabant is dus: ja, jongens kunnen te veel masturberen.

Maar de oplossing voor het probleem is wel heel eenvoudig: gewoon minderen, als je denkt dat je een probleem hebt. Bestel dan  hier  ons nieuwste nummer. Abonnee worden? Dat kan  hier! We begrijpen dat je niet staat te springen om nu naar de supermarkt te gaan om een exemplaar van KIJK uit de schappen te grissen.

Science Tech Space Mens Winnen podcast. Overmatig sjorren Er kleven wel degelijk gevaren aan overvloedige masturbatie. Meest gelezen. Picture Perfect: plasmabombardement. Videobellen met eenzame aaltjes. De bijzonderste WO II-verhalen gebundeld. Bouw grootste ijsbreker ter wereld begonnen. Bestel hier de nieuwste editie! Editie Koop los. Meer Mens. Ik ook'. Meest nabije zwarte gat ontdekt.

Gen maagdelijke geboorte honingbij ontdekt. Drone-killers: zo worden de vliegtuigjes geweerd. Bestel losse nummers.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl