Lekker

Naakte jonge mannen mooie geile oma

Zondag 1st, April 2017 3:59:23 Am
[BANCHOR] toevallige kont
Stuur een gratis bericht
naar Klongo
Offline
Klongo
  • 40 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Reinen, Netherlands
  • Portugees(Geavanceerd), Arab(Geavanceerd), Javaans(Vloeiend)
  • Piloot, Militair
  • ID: 2356989142
  • Vrienden: ArtemisCrock, murdoom, nishag24
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 152 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Shirley
Profiel bekijken: / 5397
Nummer: / +312595-618-55

Beschrijving:

Er melden zich steeds meer jongens onder de 26 jaar die online worden afgeperst met seksueel getinte foto's of video's. Vorig jaar verdubbelde het aantal jongens dat daar melding van maakte ten opzichte van Daarom beginnen hulporganisaties Helpwanted en Slachtofferhulp Nederland vandaag een onderzoek naar financiële afpersing met naaktbeelden. Bij deze vorm van chantage dreigt een afperser iemands naaktbeelden online te zetten, tenzij het slachtoffer flink betaalt. Vorig jaar werd daarvan keer melding gemaakt bij Helpwanted , een website over online seksueel misbruik van kinderen en jongeren.

Het overgrote deel van die meldingen, 79 procent, kwam van jongens en mannen. Jongens wordt meteen om geld gevraagd. Jongens denken dat ze met een leuk meisje of een leuke jongen zitten te chatten. De slachtoffers werden vaak zonder hun medeweten gefilmd en in bijvoorbeeld een chatbox verleid tot het hebben van seksueel online contact. In heel veel landen is dit echt een megabusiness. Het Jeugdjournaal ging langs bij Helpwanted. Bekijk de reportage hier:.

Volgens Helpwanted zijn de meldingen die de organisatie binnenkrijgt dan ook het topje van de ijsberg. In het algemeen is nog weinig bekend over 'financiële sextortion ' en de gevolgen daarvan. Met de onderzoekscampagne die vandaag begint, hopen Helpwanted en Slachtofferhulp inzicht te krijgen in bijvoorbeeld de relatie tussen slachtoffer en afperser.

Ook onderzoeken de organisaties hoe groot de aangiftebereidheid is onder jongens. Nu op Nieuwsenco Helpwanted start onderzoek naar financiële afpersing met naaktfoto's bij jongens nikkileejanssen. Dat maakt de schaamte en het taboe bij jongens nog groter.

Jongens die met online afpersing te maken hebben gehad, kunnen anoniem een vragenlijst invullen. De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt om de hulpverlening aan slachtoffers te verbeteren. Het gaat minder dramatisch dan verwacht, zeggen bloemenkwekers. Toch zijn faillissementen niet uitgesloten.

Dit artikel bevat een video. Bekijk ook. Sierteelt zag export instorten, maar krabbelt ook door Moederdag weer op Het gaat minder dramatisch dan verwacht, zeggen bloemenkwekers. RIVM-experts: 'Aankondigen van versoepelingen kan mensen nonchalant maken' "Mensen gaan op een gegeven moment hun gedrag aanpassen.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl