Lekker

Naaktstrand neeltje jans stel zoekt vrouw trio

Donderdag 3st, December 2017 8:28:43 Am
[BANCHOR] tumblr amatures
Stuur een gratis bericht
naar rasavax
Online
rasavax
  • 25 jaar Vrouw, Ram
  • Brumman, Netherlands
  • Frans(Beginner), Japans(Vloeiend), Frans(Basic)
  • Chemicus, Middel, Beheerder
  • ID: 1976615439
  • Vrienden: salvekia, Mewweh, holydush
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 157 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Nikki
Profiel bekijken: / 1361
Nummer: / +312921-248-13

Beschrijving:

Cadzand In het natuurgebied het Zwin, wordt naaktrecreatie gedoogd. Het gebied staat niet met borden aangegeven. Op het naaktstrand zijn geen voorzieningen aanwezig. Het gebied ligt aan de grens met België.

Pas op de grens: In het Belgisch deel wordt naaktrecreatie niet gedoogd. Honden zijn aangelijnd toegestaan. Domburg Naaktrecreatie is toegestaan tussen paal 16,4 en16,9. Het gebied staat met borden aangegeven. In de duinen is het verboden te recreëren. Op het strand zijn geen voorzieningen aanwezig, wel is op de duinovergang een toilet aanwezig.

Oostkapelle Naaktrecreatie is toegestaan tussen paal 10,9 en 8,6. Het naaktstrand gaat over in het strand bij Vrouwenpolder. Vrouwenpolder Naaktrecreatie is toegestaan tussen paal 8,6 duinovergang 72 en 10,9. Het strandpaviljoen Neptunus staat voor de helft op het naaktstrand en heeft een gedeelte voor naturisten. Het naaktstrand gaat aan de zuidzijde over in het naaktstrand Oostkapelle. Tevens is naaktrecreatie toegestaan vanaf paviljoen Aquarius bij Vrouwenpolder bij duinovergang 75   tot duinovergang 73, Waterwingebied.

Via de duinen is het strand alleen toegankelijk met een wandelkaart van de Stichting Zeeuws Landschap, te koop bij de automaat bij de Oranjezon. Neeltje Jans Goed nieuws, naaktrecreatie is officieel toegestaan op Neeltje Jans. Naaktrecreatie is toegestaan op het midden strandvak van Neeltje Jans aan de zee zijde.

Het strandvak heeft een lengte van ongeveer meter. Op het naaktstrand zijn geen voorzieningen. Aan de noordzijde is op meter vanaf het naaktstrand strandpaviljoen Atlantis aanwezig. Nieuw Haamstede Naaktrecreatie is toegestaan tussen paal 14,11 en 15, Renesse Naaktrecreatie is toegestaan van paal 6,94 tot 8, Bereikbaar vanaf uiteinde Hoogenboomlaan ten westen van Renesse of het Verklikkerpad ten noorden van Nieuw Haamstede.

Skip to content. Honden zijn aangelijnd toegestaan Neeltje Jans Goed nieuws, naaktrecreatie is officieel toegestaan op Neeltje Jans. Honden zijn aangelijnd toegestaan Nieuw Haamstede Naaktrecreatie is toegestaan tussen paal 14,11 en 15, Deze website gebruikt cookies om de functionaliteit te kunnen waarborgen Accept Meer informatie over onze privacy policy Privacy Policy. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl