Lekker

Neuken zonder condom mag seks tijdens zwangerschap

Donderdag 3st, December 2017 1:58:8 Am
[BANCHOR] masturbatie maagdenvlies
Stuur een gratis bericht
naar Mu6o
Online
Mu6o
  • 29 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Sust, Netherlands
  • Spaans(Geavanceerd), Urdu(Mooi zo)
  • Boer, Taxateur
  • ID: 7198956135
  • Vrienden: Shamrockin, brunolm7, matillotson, Kay_Anne
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 175 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Tanya
Profiel bekijken: / 8586
Nummer: / +312116-927-85

Beschrijving:

Goed gebruik van condooms en voldoende glijmiddel beschermt je tegen hiv en andere soa's. Van de sekstechnieken zorgt neuken zonder condoom bare voor het grootste risico op hiv en andere soa's. Sommige mannen die geen condoom gebruiken, passen strategieën toe waarmee ze de kans op hiv proberen te verkleinen.

Kies je voor deze strategieën, laat je dan elke drie maanden hiv en soa's testen. Geen enkele strategie is namelijk waterdicht. Je loopt nog steeds risico op hiv en andere soa's. Wees intussen ook alert op de symptomen van een acute hiv-infectie. Er is geen verkleining van het risico op hiv  bij de volgende strategieën:. Combineer je deze strategieën, dan zou in theorie de kans op hiv-overdracht verder kunnen afnemen. Dit is echter nooit wetenschappelijk aangetoond. Ook voor het combineren van strategieën geldt dus dat je nog steeds risico op hiv en andere soa's loopt.

Mensen met hiv die succesvol behandeld worden met hiv-remmers en minstens zes maanden  ondetecteerbaar  zijn, kunnen hiv niet meer op anderen overdragen. Ook bij seks zonder condoom. Als je zonder condoom neukt, loop je nog wel veel risico op andere soa's.

Deze strategie is veilig voor hiv als jij en je sekspartner allebei zeker weten dat jullie geen hiv hebben. Als je partner net hiv-geïnfecteerd is minder dan 4 weken terug dan zit er extreem veel virus in zijn bloed en sperma. De kans dat hij hiv overdraagt is zeer groot. Het risico op een andere soa is ook groot. Er is geen verkleining van het risico op hiv.

Met serosorten kun je juist een groot risico op hiv lopen als je sekspartner net hiv heeft opgelopen, maar dit nog niet van zichzelf weet. Ook loop je een grote kans op andere soa's. Dit betekent dat je het aantal partners beperkt waarmee je zonder condoom neukt. Je neukt alleen zonder condoom met mannen waarmee je vaker afspreekt.

Dit betekent dat je ervoor kiest om je niet zonder condoom te laten neuken , maar wel het condoom weg te laten als je als top actief neukt. In theorie heb je een kleinere kans hiv op te lopen als je alleen maar actief neukt 'top'.

Er is mogelijk een verkleining van het risico op hiv. Maar niet van het risico op andere soa's. Dit staat ook wel bekend als 'voor het zingen de kerk uit gaan'. Je neukt zonder condoom, maar komt niet in elkaar klaar. Als je geen condooms gebruikt, dan is het veiliger als hij niet in jouw klaarkomt dan wanneer hij wel in je klaarkomt. Je loopt daarnaast een groot risico op andere soa's. Dit betekent dat je alleen maar seks hebt met hiv-positieve mannen bij wie hiv ondetecteerbaar is.

Succesvolle behandeling met hiv-remmers zorgt voor een onmeetbare hoeveelheid virus in het bloed. Als deze viral load minstens zes maanden ondetecteerbaar is, kan hiv niet meer overgedragen worden.

Een ondetecteerbare viral load door succesvolle hiv-behandeling zorg ervoor dat hiv niet meer overgedragen wordt. Bij neuken zonder condoom is de kans op andere soa's groot. Om  deze informatie up-to-date  te houden herzien  wij  onze teksten regelmatig. Laatst aangepast: december Soa Aids Nederland gebruikt functionele cookies en cookies om het websitebezoek anoniem te analyseren om de site te verbeteren.

Alles over mannenseks Wat je voelt voor mannen Coming out uit de kast Hoe je jezelf ook noemt Transgender. Ken je lichaam Lichaamsverzorging Sekstechnieken Voorbereiding op seks.

Praten over seks en hiv Hiv, seks en relaties Partners, relaties en dates Seks op locatie Seks via internet. Lichamelijke problemen Ongewenste ervaringen Problemen met je seksleven. Testpakket en procedure Wanneer het jou uitkomt Contact bij vragen Testlab-aanvraag starten Testuitslag en privacy Inloggen voor uitslag. Drie prikken, gratis beschermd Online afspraak maken Vaccinatie tegen soa's. Testen in jouw regio Hiv-behandelcentra Vaccinatie in jouw regio.

Kies een taal NL EN. Alles over mannenseks Hiv en soa's Bescherm jezelf en anderen Risico's verkleinen? Lees voor. Risico's verkleinen? Geen verkleining van het risico op hiv Er is geen verkleining van het risico op hiv  bij de volgende strategieën: Zonder condoom neuken met jongens en mannen die net als jij hiv-negatief denken te zijn serosorteren Alleen met vaste fuckbuddies zonder condoom neuken Mogelijk een verkleining van het risico op hiv Er is mogelijk een verkleining van het risico op hiv bij de volgende strategieën: Alleen actief neuken als 'top' en nooit laten neuken als 'bottom' Niet in elkaar klaarkomen 'voor het zingen de kerk uit' Combineer je deze strategieën, dan zou in theorie de kans op hiv-overdracht verder kunnen afnemen.

Ondetecteerbare viral load Mensen met hiv die succesvol behandeld worden met hiv-remmers en minstens zes maanden  ondetecteerbaar  zijn, kunnen hiv niet meer op anderen overdragen. Voors Deze strategie is veilig voor hiv als jij en je sekspartner allebei zeker weten dat jullie geen hiv hebben. Tegens Je partner kan - zonder het te weten - hiv hebben. Dit komt bijvoorbeeld omdat: Bij zijn laatste hiv-test zijn hiv-infectie nog niet aan te tonen was Hij kort geleden hiv heeft opgelopen Als je partner net hiv-geïnfecteerd is minder dan 4 weken terug dan zit er extreem veel virus in zijn bloed en sperma.

Conclusie Er is geen verkleining van het risico op hiv. Alleen met vaste fuckbuddies zonder condoom neuken Dit betekent dat je het aantal partners beperkt waarmee je zonder condoom neukt. Voors Hoe meer sekspartners je hebt, hoe hoger het risico op hiv en andere soa's.

Je loopt inderdaad meer risico op hiv en soa's als je met veel wisselende partners seks zonder condoom hebt Deze strategie is alleen veilig als je helemaal zeker weet dat je fuckbuddies en jij allebei hiv-negatief zijn Tegens Meer sekspartners betekent inderdaad meer risico. Maar helaas kun je niet andersom redeneren.

Minder partners waarmee je seks zonder condoom hebt, zorgt niet voor minder risico per sekscontact. Alleen condoom weglaten bij actief neuken als 'top' Dit betekent dat je ervoor kiest om je niet zonder condoom te laten neuken , maar wel het condoom weg te laten als je als top actief neukt.

Voors In theorie heb je een kleinere kans hiv op te lopen als je alleen maar actief neukt 'top'. Tegens Hiv zit in de slijmvliezen van de darm.

Mannen die alleen actief neuken, kunnen nog steeds hiv oplopen via de eikel en de pisbuis Als je zelf een soa hebt, wordt de kans dat je hiv oploopt groter De kans op andere soa's blijft groot Conclusie Er is mogelijk een verkleining van het risico op hiv. Niet in elkaar klaarkomen Dit staat ook wel bekend als 'voor het zingen de kerk uit gaan'. Voors Als je geen condooms gebruikt, dan is het veiliger als hij niet in jouw klaarkomt dan wanneer hij wel in je klaarkomt.

Tegens Je moet op tijd terugtrekken en buiten iemand klaarkomen. Dit lukt niet altijd Hiv kan ook overgedragen worden bij neuken zonder dat je klaarkomt. De kans dat je hiv oploopt is groter als je een soa hebt  De kans dat je een andere soa oploopt blijft groot Conclusie Er is mogelijk een verkleining van het risico op hiv.

Viral load sorteren Dit betekent dat je alleen maar seks hebt met hiv-positieve mannen bij wie hiv ondetecteerbaar is. Voors Succesvolle behandeling met hiv-remmers zorgt voor een onmeetbare hoeveelheid virus in het bloed. Tegens Je kunt niet van de buitenkant zien of je sekspartner ondetecteerbaar is. Je partner kan dit  ook zelf niet voelen. Zijn bloedwaardes moeten elke drie tot zes maanden gecontroleerd worden en hij moet zijn hiv-behandeling elke dag trouw slikken.

De vraag is of je hem genoeg vertrouwt om zeker te weten of dit bij hem het geval is. Er is een grote kans dat je partner bij neuken zonder condoom een andere soa op je overdraagt.

Conclusie Een ondetecteerbare viral load door succesvolle hiv-behandeling zorg ervoor dat hiv niet meer overgedragen wordt. Online hiv- en soa-test. Regel het via Testlab. Jouw persoonlijk advies. Doe de Sekswijzer. Hepatitis B voorkomen. Laat je gratis vaccineren. Gerelateerde artikelen Risico's van neuken. Lees meer. Risico op hiv gehad: PEP-behandeling! Heb je risico gelopen op een hiv-infectie? Start zo snel mogelijk met een PEP-behandeling. Dit verkleint de kans dat hiv zich in je lichaam nestelt.

Risico's van sekstechnieken. Het precieze risico is niet in getallen uit te drukken, omdat allerlei factoren meespelen per situatie.

Is de informatie makkelijk te begrijpen? Vind je de inhoud aansprekend? Ja Nee. Tools voor gezonde seks. Waar kan ik terecht? Informatie en ervaring. Alles over mannenseks Ervaringsverhalen Vrijwillig meedenken Meedoen met onderzoek.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl