Lekker

Vrouwen seksen met mannen naakt bij de buren

Vrijdag 28st, Oktober 2018 9:24:12 Am
[BANCHOR] teamwork seks
Stuur een gratis bericht
naar Quasimodem
Online
Quasimodem
  • 26 jaar Vrouw, Stier
  • Noithedaht, Netherlands
  • Portugees(Vloeiend), Maleis(Beginner)
  • Redder, Fotograaf, Analist
  • ID: 6572276583
  • Vrienden: ximakepkx, watter, seefly200, eisler
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 159 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Rita
Profiel bekijken: / 8282
Nummer: / +312616-876-69

Beschrijving:

Een sandwich is een sekspositie bij geslachtsgemeenschap tussen drie personen. Hierbij ligt een persoon tussen de twee andere personen, net als broodbeleg tussen twee boterhammen , vandaar de naam.

Het hoeft niet altijd twee mannen en een vrouw te betreffen. Met seksspeeltjes als bijvoorbeeld een voorbinddildo is deze handeling ook tussen drie vrouwen of twee vrouwen en een man mogelijk.

Tussen homoseksuele mannen verwijst de term naar de seksuele handeling waarbij de persoon die zich in het midden bevindt zowel anaal gepenetreerd wordt, als zelf een van de anderen penetreert. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Categorie : Sekspositie. Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. In andere projecten Wikimedia Commons. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 10 nov om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl