Massage

Erotische massage voor stellen naakte vrouwen 50

Zondag 24st, Oktober 2018 1:9:19 Pm
[BANCHOR] oude nymphos
Stuur een gratis bericht
naar Ithix
Online
Ithix
  • 26 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Apeldoorn, Netherlands
  • Marathi(Geavanceerd), Oekraïens(Beginner)
  • Wiskundige, Ingenieur, Auditor
  • ID: 2718836573
  • Vrienden: iamandersson, Alexanders, hartlenb
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 178 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Joan
Profiel bekijken: / 8995
Nummer: / +312718-945-24

Beschrijving:

Wil je meer weten hoe je liefde en seksuele levensenergie in jezelf en bij elkaar kunt laten stromen? Hoe je meer verbinding met jezelf en met je partner kunt voelen? Hoe je meer of weer magie in jullie relatie brengt? Het TantraDreamTeam van TantraLife bieden een liefdevolle en veilige gelegenheid aan paren, singles - vrouwen én mannen, die op verdere ontdekkingsreis willen gaan in de ontplooiing van hun persoonlijke leven en liefdes-, gevoelsleven en seksualiteit.

Speciaal voor westerse mensen die geïnteresseerd zijn om oosterse tantrische wijsheden over het leven, liefde-, intimiteit en seksualiteit down-to-earth en vanuit een spirituele context te beleven. Op een toegankelijke en praktische wijze geven we les en belevingen in Tantra, Liefde en Seksueel Bewustzijn op een manier die voor veel mensen begrijpelijk en fijn is en waarbij humor en diepgang niet ontbreekt.

In de privé sessies houden we - binnen onze grenzen - rekening met de achtergrond, beleving en wensen van de mensen die bij ons komen. We hebben ruim 18 jaar ervaring met het geven van tantra lessen, tantramassages en persoonlijke- of relatiecoaching naast het geven van de nieuwste neurobiologische therapievormen en sexual healing.

Indien je gewoon nieuwsgierig bent naar tantra en wilt kijken of tantra iets voor jou of jullie is, dan ben je van harte welkom.

Als je je eventuele ervaring met tantra wilt verdiepen ook. Ontdek dat tantra véél meer is dan seks of massage alleen. Doe mee met een groeps workshop, cursus of maak een privé afspraak met ons voor een losse sessie of training om verder kennis te maken met tantra of ontvang een magische tantra massage! Tegenwoordig is tantra heel iets anders dan eeuwen v. C geleden. De oude Oosterse weg van tantra vergde intensieve aandacht, discipline en hogere yoga-beoefening. In het Westen krijgen liefde, intimiteit, genieten en seksualiteit met name de nadruk in de tantra van vandaag.

Er zijn verschillende stromingen in tantra. Wij geven tantra zonder rigide regeltjes en ingewikkelde yoga-standjes. We werken wel met lichtere vormen van yoga, beweging-ademhaling-bewustzijn-meditatie, mindfulness, aanraakoefeningen, massage e. Je zult ontdekken dat spiritualiteit niet een sausje is wat je ergens over heen gooit maar dat het in ieders van ons aanwezig is als je meer in contact komt met je essentie.

Liefde, verbinding, bevrijding en ruimte voor jezelf en in jezelf daar gaat tantra over. Tantra geeft vaak een algeheel gevoel van vrijheid zonder dat dat betekent dat álles maar moet, mag en geoorloofd is. Respect voor je eigen grenzen, manier en tempo van groei en wederzijds respect voor de mensen om je heen zijn wat ons betreft essentieel. In tantra moet niets en hoeft niets en bij ons moet er dus ook niets. Bloot zijn is voor tantra niet essentieel, alleen voor sommige oefeningen of massages uiteraard wel handig.

De hele wilde verhalen over tantra die mensen expres vér uit hun comfortzone brengt, is niet de manier waarop wij tantra beleven en geven. Wij denken dat dit niet bijdraagt aan innerlijke groei en opening en dat zul je bij ons dan ook niet vinden. Máár, dat neemt niet weg dat tantra spannend is en je wellicht wat schroom ' moet' overwinnen in een aantal onbekende stappen stapjes die je neemt. Als mensen eenmaal de stap zetten om iets met tantra te doen, dan hebben ze vaak het gevoel éindelijk thuis te komen: 'Had ik dit maar 'tig' jaar geleden ontdekt!

Zie tantra bijvoorbeeld als APK voor je relatie - niet als keuring - maar als check om wellicht iets bij te stellen en bij te leren zodat je 'relatie lekkerder in zijn vel gaat zitten'. Natuurlijk ook om te verdiepen wat je al met elkaar hebt en samen nieuwe ervaringen op te doen. Indien je als levenspartners thuis niet aan elkaar of jezelf toe komt, dan leert de ervaring dat het volgen van een tantracursus of tantra privésessie s bij ons een andere of nieuwe impuls aan je relatie kan geven.

Als je géén relatie hebt, dan biedt tantra een weg voor persoonlijke groei naar meer bewustzijn over liefde, intimiteit en seksualiteit, je privé leven maar ook op het gebied van werk omdat alles eenmaal met elkaar is verbonden. Als single kun je jouw groei in tantra tevens zien als een soort 'voorbereiding' op een toekomstige én passende relatie. Je kunt tantra zien als een levenswijze - 'TantraLife' - die breed en veelomvattend is.

Tantra-massages, tantra-oefeningen, meditatie, yoga, chakra- en energiewerk, er is zoveel dat je kunt doen - en dan hebben we het nog niet over de filosofie erachter, het bewustzijn en de diverse tantra stromingen. Maar tantra kun je pas 'echt begrijpen' door het te be leven en te doorvoelen. En dáár zijn wíj nu goed in. Je een beleving mee geven en je stap voor stap te begeleiden naar jouw persoonlijke tantra-ervaring met diepgang en verbinding.

Wij kennen de ins en outs en hoe te beginnen. We verzamelde heel veel mooie tantra-oefeningen; de fijne kneepjes maar we kennen ook de valkuilen, de mythes. Wij, Shatavari en het tantrateam zijn redelijk praktisch ingestelde mensen en hebben de kwaliteiten om 'conceptuele' begrippen naar de dagelijkse praktijk te vertalen, mét behoud van de spirituele context.

Dus aards, praktisch en spiritueel. Speels en luchtig en met veel plezier! Tantra en genieten, is dat niet oppervlakkig? Ons tantra-aanbod is zelden alléén gericht op genieten - dat zou tantra tekort doen - maar is gericht op een totaalervaring en verruiming van lichaam, geest, hart en ziel waardoor je verbinding en éénwording ervaart. Dat gaat verder dan het aardse genieten alleen.

Door lichamelijk te genieten maak je ruimte in jezelf en dat vinden we een mooie ingang om tantra te ontdekken. Daarom indien we in brede zin willen verdiepen dan noemen we dat 'Méér genieten'. Bij ons kun je tantra leren en ervaren. Wij zien de ingang naar tantra via ontspanning en genieten dus door in eerste instantie meer contact met je lichaam. Zodat lichamelijk, geestelijk en spiritueel je bewustzijn verruimt en je levensenergie, liefdesenergie en seksuele energie zo optimaal mogelijk kan stromen.

Binnen in jezelf als ook in verbinding met een ander. Zo voel je je bevrijdt en vrij om ten volle het leven te omarmen en er van te genieten en plezier te hebben. Soms lukt dit echter niet zo goed en dat is helaas bij een aantal mensen het geval. Dan blijken er belemmeringen te zijn om zo het leven te kunnen ervaren. Tantra kan hierin veel betekenen maar soms is dit niet de juiste weg.

Door tantra worden dingen zichtbaar en open en dat kan té pijnlijk zijn waardoor lichamelijke of geestelijke blokkades of spanningen blijven bestaan. De blokkade zit als het ware gevangen in een overlevingsstrategie van de fight-flight-freese respons - een instinctieve neuro biologische reactie om in levensbedreigende situaties te overleven en o.

Alleen meer bewustzijn op pijnpunten door je verhaal te vertellen is dan niet genoeg om deze vicieuze cirkel te doorbreken en 'het er heftig uitgooien' ook niet beiden kunnen contra productief werken.

Wéér genieten. Tantra kan oude wonden helen maar als er blokkades zijn ontstaan en gebeurtenissen té diep verankerd zijn dan is één van de trauma-behandelingen zoals 'Somatic Experiencing' van Peter Levine of 'Integratieve Somatische Psychotherapie', 'Stress release therapy' eventueel in combinatie met tantra zeer aan te bevelen.

Een zachte respectvolle manier waarbij emoties worden verwerkt, opgesloten energie stapsgewijs wordt gereleased in plaats van dat ze er lukraak uit worden gegooid, wat voor veel mensen en het zenuwstelsel té heftig is. Het is niet nodig en niet wenselijk de gebeurtenis ten volle te vertellen en dus te her beleven. We bouwen langzaam aan een fundament om de activering te kunnen dragen als we aan de randjes van de gebeurtenis knabbelen en soms voorzichtig een stapje naar het midden maken.

Onze groepen en sessies voor beginners en gevorderden, zijn vooral gericht op het beleven en ervaren van tantra zoals in onze Belevingsmiddagen workshop in een groep óf een sessie. Wanneer we Tantra-oefeningen of Seksueel Bewustzijns-oefeningen geven, dan willen we dat je - een beleving - én toegankelijke oefeningen mee naar huis neemt zodat je enthousiast wordt om ermee verder te gaan testimonials. Je hebt je hoofd niet nodig om te beleven om te voelen - vaak staat juist het denken - het voelen in de weg en uitgebreide tantra kennis kun je wel uit boeken halen.

De begeleiding in tantra is juist belangrijk. Wij vertellen indien dit nodig is waar een bepaalde oefening of techniek voor is, zonder er weer té veel erover te vertellen. We willen 'de mind' juist minder aandacht geven om het lichaamsbewustzijn te vergroten.

Want tenslotte is en blijft tantra een gevoelsleer quote Shatavari en voelen doe je voornamelijk met je lichaam, 'van je oorlelletje tot het zachte plekje bij je enkels'. Voel je? Binnen onze cursussen en trainingen zijn veel van onze tantra-, contact- en intimiteit-oefeningen onder meer ' gericht' op hartverbinding, transformatie én het ontwikkelen van het tantrisch bewustzijn en bewustzijn van 'het Nu.

Je zult een zuivere aanschouwing en een nieuwe beleving van ieder moment ervaren. Tantra-oefeningen en technieken die seksuele -energie liefdevol met het hart verbinden, non -verbale communicatie, massage, meditatie, spel e.

We hopen dat we je kunnen inspireren zodat tantra ook jouw leven kan verrijken en zich als een kring in het water mag verspreiden! Tekstwerk is van Shatavari. Op alle teksten van TantraLife en namen van ons aanbod is het copyright © van toepassing. Text version Home page Wat is tantra?

Tantra cursus groepen Het her -ontdekken van tederheid waardoor liefde oneindig wordt en seks magisch! Her ontdek je flow Tantra introductie workshop - Belevingsmiddag Tantra privé sessies Tantra privé sessies waarin je kennis maakt met tantra of op een dieper niveau tantra beoefent Privé sessies info en aanbod Belevingsmiddag Introductie Tantra MÉÉR genieten Relatietraining mét passie WÉÉR genieten Healing en traumatherapieën Tantra-training 'Reis naar de Bron van Liefde' Tantra massages Ons Tantra-Dream-Team geeft fysiek en energetische tantra-massages waarin hart- en seksuele energie liefdevol worden verbonden.

Wat is een tantramassage? Namasté, lieve groet, Shatavari 'The devine in me honours the devine in you. Kennismaken of Verdiepen -- Fotografie door Shatavari Testimonial tantra les. Onze seksueel samenzijn is langer en we gaan intenser in elkaar op. Pieter vertelde me de afgelopen avond dat hij het géven van een massage nu leuk vindt! Hij masseerde mij doorgaans maar 10 minuten en de massage duurde die avond 75 minuten! Dat belooft wat :- " Liefs, Bea en Pieter. Tantra massage cursus 'Tantric Love Touch'.

Heb lief, alsof je nog nooit bent gekwetst. Zing, alsof niemand je kan horen. Werk, alsof je het geld niet nodig hebt. Leef, alsof de hemel op aarde is. Warning: fopen. TantraLife - Tantra.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl