Massage

Massage eindhoven woensel wil je met me neuken

Zaterdag 19st, December 2018 10:42:38 Pm
[BANCHOR] fuck pakistan
Stuur een gratis bericht
naar soundlightwaves
Online
soundlightwaves
  • 30 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Heyenrath, Netherlands
  • Spaans(Bekwaamheid), Japans(Basic), Hindi(Mooi zo)
  • Anesthesist, Immunoloog
  • ID: 4138262943
  • Vrienden: kelly95621, plunstrm
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 176 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Lydia
Profiel bekijken: / 2582
Nummer: / +312783-257-19

Beschrijving:

Toch hebben we een mogelijkheid gevonden om iedereen van danslessen te voorzien. Daarnaast gaan we vanaf 6 april dagelijks lessen live streamen. Zo ook deze van Dansgroep Valentijn Home. Onze ballet- en massagestudio, gevestigd in het centrum van Eindhoven, Woensel en Veldhoven staat 6 dagen per week voor je open. Kwaliteit, plezier, aandacht en gezelligheid staan voorop.

Met ons team van 7 gediplomeerde en enthousiaste docenten verzorgen we lessen voor alle leeftijden. Voor klassiek, modern, jazz, spitzen, hiphop, peuterdans, kleuterdans, dansmix, grondbarre, pilates en kinderfeestjes kun je bij ons terecht. Je vindt op deze site ook nieuwsberichten, data van workshops en voorstellingen en informatie over andere activiteiten die we aanbieden. Balletstudio Valentijn is in opgericht en in is daar Massagestudio Valentijn bijgekomen.

We houden jullie op de hoogte mochten er dingen veranderen. Souplesse, kracht en lichamelijk bewustzijn. Sterker worden, maar ook soepeler! Binnenkort een verjaardag of jubileum? Zoek je iets origineels of wil je gewoon iemand in het zonnetje zetten?

Onze massagestudio heeft nu ook cadeaubonnen voor een ontspannen massage. Je kan…. Dansgroep Valentijn is de demogroep van Balletstudio Valentijn. Ze werken aan meer verdieping in de lesstof en aan choreografieën en optredens. Nu zijn ze samen met studentenorkest Quadravium een groot….

Privacy beleid Maan! Welkom bij Ballet- en Massagestudio Valentijn. Emanuela Zanetti. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Bel ons. Mail ons.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl