Massage

Sex afspraak amsterdam sex met huisvrouw

Zondag 9st, September 2018 12:23:35 Am
[BANCHOR] pornes beelden
Stuur een gratis bericht
naar jukster
Online
jukster
  • 37 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Bosh en duin, Netherlands
  • Koreaans(Beginner), Engels(Mooi zo), Engels(Geavanceerd)
  • Aanklager, Schilder, Taxateur
  • ID: 4143362244
  • Vrienden: JSheetsUSAF
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 171 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Molly
Profiel bekijken: / 4253
Nummer: / +312547-943-82

Beschrijving:

Seks en drugs is van alle tijden, de combinatie ervan ook. Kan leuk en lekker zijn, maar voor sommigen gaat het te ver. Elke donderdagavond van uur zijn er ervaringsdeskundigen aanwezig met wie je een gesprek over je Chemseks gebruik en gedrag kan hebben. Zonder afspraak ben je welkom om zo je vragen te stellen, je verhaal te doen en de informatie te krijgen die je nodig hebt.

Het Chemseks spreekuur wordt zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden. Wil je graag in het Engels je Chemseks verhaal doen, dan kan je een afspraak maken via chemsex ggd. De ervaringsdeskundigen bieden een luisterend oor, het gesprek is zeker geen therapie. Het fenomeen Chemseks komt vooral voor bij bepaalde groepen homo en bi mannen. Het spreekuur richt zich dan ook op deze groep.

Sinds januari bieden wij ook een telefonisch spreekuur. Stuur een mail naar chemsex ggd. Een van de peers belt je voor een telefonisch gesprek, op donderdagavond van GGD Amsterdam. Menu zoeken. Onderwerpen Professionals Nieuws Contact.

Informatie Chemseks spreekuur 19 maart In verband met de maatregelen rondom het coronavirus, is het chemsexspreekuur voor de komende periode gesloten. Wil je toch een gesprek? Dit kan via het telefonisch spreekuur zie beneden.

Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter. Deel deze pagina op LinkedIn. Print deze pagina.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl