Massage

Spuiten en slikken massage sexy naakte meiden

Dinsdag 23st, Januari 2018 8:38:30 Pm
[BANCHOR] seex arabisch
Stuur een gratis bericht
naar sebrady
Offline
sebrady
  • 33 jaar Vrouw, Stier
  • Sorgwlid, Netherlands
  • Javaans(Beginner), Deutsch(Basic), Portugees(Beginner)
  • Manager, Dierenarts, Orthodontist
  • ID: 4553267656
  • Vrienden: cyclotic, Elaine, Nabcaik
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 181 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Parijs
Profiel bekijken: / 1915
Nummer: / +312764-532-47

Beschrijving:

Massage Tantra en Prana Yoni-massage Orale massage De-Armouring massage Parvatie essence van de vrouw Shiva essence van de man Prostaat-massage New Tantra Tantra De missie van Tantra is dat we echtere, meer complete mensen worden door de ons eigen sensuele spiritualiteit te erkennen en te stimuleren.

Het middel daarvoor is het bereiken van extase. In een extatische toestand stroomt de levensenergie optimaal door de zeven energiecentra chakra's van het lichaam en hebben we optimaal contact met de kosmische energie.

Vanwege het energetische evenwicht dat daardoor ontstaat, komen zowel lichaam als psyche beter in balans, waardoor we een hogere staat van bewustzijn kunnen bereiken. Extase heeft dus een helende werking. We ontdekken verborgen, onderdrukte delen van onszelf. Met Tantra kan iemand maximaal van het leven genieten door zelf opgelegde of cultureel bepaalde beperkingen, zoals schuld of schaamte, te doorbreken. Bewust of onbewust zijn we ons hele leven op zoek naar het terugvinden van die energie.

Helaas worden wij daarvan afgehouden door het najagen van een orgasme, zonder ooit de toestand van gelukzaligheid die daarachter ligt te bereiken. Prana Tijdens een Tantra-massage in de 1e transformatie wordt Prana opgewekt. Prana vitale levensstromen ontstaat door de samenkomst van Shiva manlijke energie en Parvati vrouwlijke energie , dit is de eerste transformatie. Deze aanmaak gaat relatief plotseling, en geeft een opwindend, sensueel en soms zelfs geil gevoel.

Dat is de reden waarom prana in het westen vaak seksuele energie wordt genoemd. Maar niet prana geeft de opwinding welk we ervaren, maar de plotselinge aanmaak van prana.

Als prana aangemaakt wordt is de volgende stap het laten stromen van deze prana. Je kunt deze energie door het hele lichaam laten stromen door massage specifieke ademhalingsoefeningen, visualisatie, yoga en meditatie. Het gehele lichaam wordt zodoende gevuld met prana, gevoeliger en uiteindelijk sensitiever. Met prana kan je hele mooie dingen doen zie tantristische seks , maar het blijft een tijdelijke energie.

Wellicht blijft de opwinding dagen in je lichaam maar na die dagen verdwijnt het. Het mooie van Tantra is dat het omgezet kan worden in een bestendige energievorm. Eigenlijk begint hier pas de ware Tantra.

Yoni-massage Erogene zones bij de yoni Zowel de man als de vrouw hebben erogene zones en een deel daarvan liggen op de geslachtsorganen. Deze stimuleren en bespelen is een erg leuk spel waarbij je enorm aan het teasen bent. De uitnodiging om seksueel opgewonden te worden is zo groot aanwezig en de kunst en de grap is om deze tot net onder de prana op te laten komen en weer in te laten zakken.

C1-Plek bolletje Dit is de clitoris. In de foetusfase groeit dit orgaan bij mannen uit tot de penis. Technisch gezien kan je de clitoris zien als en verkleinde eikel. Het is een roze orgaan gelegen in de punt waar de binnenste schaamlippen bij elkaar komen aan de bovenzijde van de vaginale opening.

Zowel de clitoris als het omheen gelegen weefsel is zeer gevoelig en kent zijn eigen clitoriaal orgasme. De omvang van de clitoris kan verschillen per persoon. Negeroide vrouwen hebben doorgaans een veel grotere clitoris dan westerse vrouwen die weer een grotere clitoris hebben dan Aziatische vrouwen. Bij opwinding kan de clitoris ietwat 'groeien'. G-spot 5 cm naar binnen, richting buik Dit is ruw aanvoelend weefsel gelegen op ongeveer een derde van de voorwand van de vagina, in de schede bij het schaambeen.

De G-plek voelt als een ribbelig stukje, zo'n 5 centimeter diep in de schede, aan de kant van de buik tegen de blaasmond. Het zwelt op bij stimulatie en kan ook leiden tot een eigen orgasme. Hoewel deze plek pas rond werd 'ontdekt' door en genoemd naar de Duitse gynacoloog Ernst Grafenberg wordt het al genoemd in de eeuwenoude Kama sutra. Mannen hebben overigens ook een g-spot; de plaats in de anus waar de prostaat gemasseerd kan worden.

A-plek 2 cm voor de G-plek Deze erogene zone zorgt voor een eigen vochtafscheiding. Het is een stuk weefsel gelegen ongeveer 2 centimeter voor de g-plek. U-plek boven plasgaatje Dit is het weefsel onder de clitoris en boven de uitmonding van de urinebuis in de vagina. Dit gebied is over het algemeen niet erogeen, maar is wel goed stimuleerbaar nadat de vrouw een orgasme heeft gehad. Anusmond De kringspier, de huid eromheen en de opening van de anus kunnen zeer gevoelig zijn terwijl het bij andere vrouwen juist het tegenovergestelde bewerk stelt.

P-zone perineum Dit is het gebied tussen de anusmond en de vagina. Individuele plekken Iedere vrouw heeft verder haar eigen plekken die zeer opwindend aanvoelen en overal op het lichaam kunnen liggen. Dit maakt de ontdekkingstocht van het vrouwelijke lichaam alleen maar boeiender. Orale massage Eerste contact door buiten- en binnen-lippen te kussen, van beneden naar boven en van boven naar beneden likken.

Positie boven-lip boven de clitoris en tong op vaginale ingang 5x Half en 1x volledig likken van beneden naar boven 5 seconden volledig naar boven en naar beneden likken, 5 seconden met platte tong stil houden De-Armouring massage In The-New-Tantra wordt De-Armouring gepraktiseerd en dat betekent ontwapening.

Een schild of muur wordt als het ware afgebroken. Het komt er op neer dat angstblokkade's of conditioneringen in het perineum met name in de vagina en anus en bij de penis opgelost worden. In een video van het programma "spuiten en slikken" is te zien hoe Alex Vartman drukpunt massage bij de onderkant van de wervelkolom op de rug en bij de schouders toepast en er bij Marijke eerst boze gevoelens opkomen en zij dan een sterk orgastisch gevoel ervaart.

Video Spuiten en slikken Alex Vartman Michael Polling van "groeien in verbinding" volgde een workshop van Andrew Barnes die hard, minimaal een halve minuut, op bepaalde punten van het lichaam drukt om pijn te transformeren van het fysieke lichaam, naar het emotionele lichaam en dan naar het energetische lichaam. De De-Armouring technieken van Barnes vinden plaats op de voorzijde van het lichaam, waarbij soms een elleboog onder de ribbenkast dwars door een lichaam lijkt te gaan.

De genitalien worden niet overgeslagen. Terecht, want het bekken-gebied is het gebied waar de meeste blokkades zich hebben genesteld. De pijngrens wordt bij de genitalien verlaagd, maar op die plek nog steeds behoorlijk pijnlijk. Lingams worden naar alle kanten uitgerekt en geschud soms 'enger' dan echt pijnlijk , yonilippen worden evenzeer uitgerekt, net als het beschermende clitoriskapje. Verslag van Michael over workshop In een video van Andrew Barnes kun je zien dat hij op een heel andere manier bezig is, het lijkt meer op Reiki.

Video van Andrew Barnes Parvati essence van de vrouw Er zijn drie typen Parvati-essence: jadebron, witte sneeuw en maanbloemenwater. Ze kunnen verkregen worden uit de 'drie pieken' van een vrouw wanneer ze seksueel opgewonden is.

De drie pieken zijn de rode-lotuspiek haar lippen , de tweelingpiek haar tepels en de piek die hij de donkere poort noemt haar vulva. Jadebron speeksel Het speeksel van een seksueel geprikkelde vrouw jadebron wordt beschouwd als een middel waarmee de man zijn Shiva-essence kan versterken en is belangrijk voor de harmonie van Parvati en Shiva.

De Jadebron wordt afgescheiden onder de tong van de vrouw. Om van de speciale eigenschappen te profiteren, moet de man het speeksel uit haar mond likken en het doorslikken of laat de vrouw haar speeksel in de mond van de man vallen. Witte sneeuw afscheiding uit de borsten De tweelingpiek, de bron van Witte sneeuw, is de belangrijkste van de drie pieken. Witte sneeuw is de essence die afgescheiden wordt uit de borsten van de vrouw bij intense seksuele opwinding; een lichamelijke afscheiding die spontaan ontstaat door seksuele prikkeling en de wil en het verlangen van de vrouw om vrijmoedig te geven.

Wanneer de man aan de borsten en tepels van de vrouw zuigt, trekt haar baarmoeder zich samen; dit activeert haar klieren, waardoor de witte sneeuw vrijelijk gaat vloeien, ook op energetisch niveau. Witte sneeuw is wit, zoals de naam al zegt, en smaakt zoet. Doorgaans kunnen vrouwen die borstvoeding hebben gegeven dit gemakkelijker dan vrouwen die wel kind eren hebben maar geen voeding hebben gegeven die het weer makkelijker kunnen dan vrouwen die nooit zwanger zijn geweest.

Toch is Witte sneeuw geen melk. Wanneer een man ervan drinkt, zal Witte sneeuw zijn milt en maag voeden. De vrouw heeft er ook baat bij, want haar bloedcirculatie wordt erdoor gestimuleerd, haar menstruatiecyclus wordt er regelmatiger door en ze wordt er ontspannen van. Witte sneeuw zou de krachtigste van de drie soorten vrouwelijke afscheiding zijn; vooral witte sneeuw van een vrouw die nog geen kind gebaard heeft, is zeer effectief. Maanbloemenwater afscheiding van de vulva De kleurloze afscheiding van de vulva op het hoogtepunt van de seksuele opwinding van een vrouw wordt Maanbloemenwater genoemd.

Dit is normaal gesproken verborgen in haar Parvati-paleis haar schoot , waarvan de poort zich zal openen wanneer de vrouw dicht bij een orgasme is. De samenstelling van het Maanbloemenwater hangt samen met de gezondheid, het voedingspatroon en het temperament van de vrouw, het moment in de maandelijkse cyclus en met haar hartstochtelijkheid.

Zoet Maanbloemenwater is het beste. Het is dus iets anders dan urine en wordt ook wel vrouwelijk ejaculaat of amritsa genoemd. Een man kan het Maanbloemenwater van zijn partner opnemen via zijn mond, tong en lippen tijdens orale seks.

Hij kan het ook opnemen via de eikel door deze tijdens de geslachtsdaad iets terug te trekken en de opname van het water te visualiseren. Shiva essence van de man Een vrouw kan de Shiva essence van een man opnemen zonder dat hij ejaculeert Als een man ervoor kiest te ejaculeren of dit niet kan tegenhouden, moet hij ervan genieten en zijn sperma liefdevol in zijn partner brengen, zodat zij het kan opnemen; daarna moet hij bewust haar Parvati-essence absorberen, terwijl hij zijn penis in haar vagina houdt.

Door het vasthouden van het zaad kan hij haar energie geven zonder zijn eigen energievoorraad uit te putten. Prostaat-massage Prostaat-massage in combinatie met lingam stimulatie kan je heel nieuwe gevoels-sensatie's geven. Om zover te komen zal je eerst je schaamte moeten overwinnen en zal je als het ware jouw anale gebied moeten laten ontwapenen ook wel de-armouring genoemd.

De meeste mensen moeten toch wel wat weerstand overwinnen om op een ontspannen manier hun prostaat te laten masseren. Voor de beginnende ontvanger van zo'n massage kan een sterk aandrang-gevoel overheersen. Om de endeldarm gewend te doen raken aan vulling is eigenlijk eerst anaalspel nodig. Ook een strakke anus maakt rondgaan met een vinger moeilijk om zodoende de juiste plek te vinden.

Zie Anaal over het oprekken van de sluitspier. Bij prostaat-massage is het goed eerst gewone tantra massage te geven en dan geleidelijk het perineum te stimuleren. Het 1e kwartier een rug-massage om Shiva wakker te maken, 2e kwartier Parvati wakker maken met extra aandacht voor de anale omgeving en Prana over het hele lichaam verspreiden.

Het 3e kwartier in kruiphouding een prostaat-massage geven, afsluitend in rugligging met prostaatmassage en lingam stimulatie. De prostaat ligt ongeveer 5 cm binnen de anus in de richting van de lingam en is voelbaar als een zachte of wat hardere kastanje.

Het oppervlak moet egaal zijn, anders heb je een medisch probleem. Slechts de onderste helft van de "kastanje" is voelbaar. De prostaat bevat spermavocht, die door de stimulatie van massage ge-ejaculeerd kan worden, een soort ejaculeren zonder klaarkom-gevoel, dat wordt ook wel het melken van de prostaat genoemd, ook wel een inner-orgasme.

De P-spot wordt wel vergeleken met de G-spot bij de vrouw. Voor het toucheren is de stand van de hand belangrijk, de binnenkant van de hand wijst in de richting van de lingam, zo kunnen de vingers naar de prostaat toe buigen.

Plaats van de prostaat Toucheren in de kruiphouding Toucheren in de rugligging Er zijn verschillende manieren om de prostaat te masseren: Induwen niet, strijken wel! Van kant naar kant bewegen In en uit bewegen Cirkels maken Glijdende krullende "kom hier" beweging maken Glijdende slepende "kom hier" beweging maken Glijdende "kom hier" beweging maken Trillende beweging maken Glijdende en duwende beweging maken Tikkende beweging maken Draaiende beweging maken Schaar beweging maken Massage van de eigen prostaat Als je een beetje lenig bent kun je je eigen prostaat zelf masseren.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl