Massage

Thai massage apeldoorn vrouw zoekt oudere man voor sex

Dinsdag 20st, Maart 2018 1:45:8 Pm
[BANCHOR] meisjes chud
Stuur een gratis bericht
naar johnnycook618
Online
johnnycook618
  • 48 jaar Vrouw, Vissen
  • Almelo, Netherlands
  • Turks(Geavanceerd), Frans(Mooi zo), Engels(Mooi zo)
  • Gastro-enteroloog, Filoloog, Biofysicus
  • ID: 6396968323
  • Vrienden: LisaSnide, jamiepert1, епавап
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 153 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Lucy
Profiel bekijken: / 1492
Nummer: / +312673-945-32

Beschrijving:

Cursus Thaise massage. De basiscursus Thaise massage bestaat uit 3 cursusavonden, waarbij we de laatste avond ook gezamelijk een echte Thaise maaltijd gaan eten. In de cursus leert u de Thaise massage die zijn oorsprong kent bij de boedhistische monniken. U leert de specifieke thaise massage handgrepen en uitgangshoudingen toepassen die zo kenmerkend zijn voor de traditionele thaise massage.

Het zijn veel drukpunt massage technieken die uitgevoerd worden op de meridiaanlijnen van het lichaam. Ook leert u bijzondere rek- en flex-technieken toe te passen om het lichaam en gewrichten losser en soepeler te maken wat bijdraagt aan het welzijn van de klant. Deze authentieke Thaise massagetechnieken worden normaal gesproken op de mat op de grond gegeven.

Zo doen we dat ook op de cursus. Maar als u liever op de massagetafel werkt dan kan dat ook. We hebben ook een reader ontwikkeld voor Thaise massagetechnieken op de tafel. Dus dit is ook mogelijk. Op de cursusavonden, waarbij er thee is en oosterse muziek voor de sfeer, leert u heel concreet de thaise massagetechnieken kennen, zowel door het te voelen als door het op een ander toe te passen.

U ontvangt een reader met informatie en de beschreven technieken. Een leuke en zeer leerzame cursus! De week voor of na de cursusThaise massage wordt de workshop oosterse wellnessmassage gegeven. Dit is in tegenstelling tot de Thaise massagetechnieken wel een massage met olie en is een mooie aanvulling op de Thaise cursus. Op deze avond leert u een uiterst ontspannenende massagebehandeling te geven, waarbij er ook meer olie wordt gebruikt wat ontspanning in de hand werkt.

De technieken zijn heel symetrisch en verfijnd en vaak met 2 handen en ook met de onderarmen. Een heerlijke massage om te krijgen maar ook om te geven. Een echte aanrader dus. Basiscursus Thaise massage Dag indeling: Nog niet bekend. Locatie: Apeldoorn. Cursus Thaise massage De basiscursus Thaise massage bestaat uit 3 cursusavonden, waarbij we de laatste avond ook gezamelijk een echte Thaise maaltijd gaan eten. Data Basiscursus Thaise massage woensdag, 27 mei, - woensdag, 3 juni, - woensdag, 10 juni, - Wellnessmassage Blessurepreventie Massagetherapeut Oosterse massage Bijscholingen.

Massage Massagecursus Sportmassage Ontspannningsmassage Opleiding sportmassage.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl