Massage

Thaise massage almelo gratis sex filmpjes nederlands

Vrijdag 12st, Maart 2018 8:18:36 Pm
[BANCHOR] dagelijks tieten
Stuur een gratis bericht
naar Nonna_lulu2
Online
Nonna_lulu2
  • 26 jaar Vrouw, Stier
  • Giten, Netherlands
  • Russisch(Mooi zo), Tamil(Gemiddeld)
  • Parodontoloog, Middel, Paleontoloog
  • ID: 6151772653
  • Vrienden: khochunmin
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 181 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Valerie
Profiel bekijken: / 4363
Nummer: / +312388-685-16

Beschrijving:

Nong Thaise Massage Almelo uit Almelo heeft geen profiel. Nong Thaise Massage Almelo is een massage uit Almelo. Men is gevestigd aan de De Zwaan Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Almeloonderneemt gratis uit, klik op lid worden. Nong Thaise Massage Almelo in Almelo valt onder de rubriek massage. Een massage uit Almelo levert onder andere :. Een traditionele Thaise massage is een massage die op je energielijnen werkt.

Deze energielijnen lopen door je gehele lichaam heen. Deze massage kan helpen om energieblokkades weg te werken. Een traditioneel Thaise massage wordt ook wel Yoga for the lazy man genoemd. Met deze massage kan je lekker blijven liggen en de masseuse creëert het zelfde effect van een Yoga-sessie.

De masseuse maakt gebruik tijdens de massage van het stretchen van de gewrichten, spieren en pezen. Dit verhoogt de bloedcirculatie, flexibiliteit en mobiliteit. Je voelt je na een Traditionele Thaise massage weer los en ontspannen. Dit is een stimulerende massage, bedoeld om sporters een betere sportprestatie te laten leveren. De massage verminderd de hersteltijd van de spieren, en neemt ook vermoeidheid van de spieren weg. Sportmassages kunnen blessures voorkomen.

Bij deze massage wordt je lichaam heerlijk gemasseerd met warme kruidenstempels. Kruidenstempels zijn buideltjes gevuld met kruidenmix die reinigend, ontspant en stimuleert. Deze massage is oosterse oorsprong en werkt zuiverend voor de huid. Dit is een alternatieve geneeswijze. Deze massage stimuleert het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam. Voetmassage start met wrijfbewegingen over de hele voet, dit gevolgd door lichte knedingen afsluitend met acupressuur en drukbewegingen.

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. Nong Thaise Massage Almelo in Almelo. Welkom op de pagina van Nong Thaisemassage Almelo. Meer informatie kunt u vinden op de website. Schrijf een beoordeling, win een iPad Uw mening is belangrijk. Nong Thaise Massage Almelo in Almelo tel.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl