Massage

Thaise massage barneveld zwangere vrouw zoekt

Zondag 23st, Augustus 2018 3:33:38 Pm
[BANCHOR] domineren vriendin
Stuur een gratis bericht
naar DanielKalic
Offline
DanielKalic
  • 48 jaar Vrouw, Stier
  • Dokkum, Netherlands
  • Javaans(Beginner), Urdu(Bekwaamheid), Arab(Elementair)
  • Socioloog, Ecoloog, Expediteur
  • ID: 2262765385
  • Vrienden: danielyee, jpchen008
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 177 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Lauren
Profiel bekijken: / 4294
Nummer: / +312143-449-14

Beschrijving:

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…. Categories Massage Service Beauty Salon. Similar places nearby 2. Massage Service Beauty Salon. Add information. De Thaise massage is geschikt voor een ieder die zich wil ontspannen en is zeer effectief bij klachten zoals: vermoeidheid en lusteloosheid.

Traditionele Thaise massage Traditionele Thaise massage is een behandeling met kenmerken van acupressuur, rekken en yoga. De eerste keer zult u verrast zijn dat u niet gemasseerd wordt in die zin zoals u dat kent van een fysiotherapeut of een sportmasseur.

Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yogaposities gebracht. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Olie komt er niet aan te pas. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is.

Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken.

Vergeleken met traditionele Chinese geneeskunde, stimuleert de Thaise massage weliswaar dezelfde punten maar met een helende aanraking. In de plaats van naalden worden de handpalmen, de vingers, de duimen, de ellebogen en de voeten gebruikt. Tijdens de Thaise massage wordt makkelijk zittende kleding gedragen en de massage gebeurt op een futon en matras.

Deze vorm van massage kan als pijnlijk ervaren worden. Thaise oliemassage Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken.

Thaise oliemassage is meer geschikt voor ouderen en ook voor patiënten met weke delen reuma, ver gevorderde artrose of ernstige rugklachten. Alle oliën die wij gebruiken zijn oliën die van natuurproducten zijn gemaakt. De oliemassage stimuleert de bloedsomloop en wordt als ontspannend en verfrissend ervaren.

Helpt tegen vermoeidheid en stress, helpt het verwijderen van afvalstoffen en zorgt voor een goede conditie lichamelijk en geestelijk. Voor wie? Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomlo.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl