Massage

Thaise massage breda hoerenbuurt den bosch

Vrijdag 3st, Januari 2018 12:14:11 Am
[BANCHOR] collete guimond
Stuur een gratis bericht
naar Dragan90
Online
Dragan90
  • 40 jaar Vrouw, Meisje
  • Vesp, Netherlands
  • Urdu(Geavanceerd), Spaans(Mooi zo), Oekraïens(Basic)
  • Geofysicus, Orthopedist, Dressoir
  • ID: 8128921993
  • Vrienden: mbbrit, howkevinhow, kamerinik
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 163 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Ruth
Profiel bekijken: / 5827
Nummer: / +312827-887-23

Beschrijving:

Mens en gezondheid. Thaise massage is, zoals de naam al zegt, een massagetechniek die oorspronkelijk uit Thailand komt. In de wereld van massage zijn er verschillende stromingen. Naast de Thaise massage bestaat er bijvoorbeeld ook Chinese massage, Japanse massage, hot stone massage en spirituele massage.

Er zijn nog veel meer varianten dan deze, maar dit zijn wel de meest bekende. Thaise massage kenmerkt zich door de vrij stevige aanpak, waarbij het lichaam in verschillende houdingen wordt gelegd. De masseur kan met zijn of haar gehele lichaamsgewicht op het te masseren lichaamsdeel leunen. Het doel van de massage is het wegnemen van spanningen, blokkades en spierklachten. Vaak treedt er diepe ontspanning op tijdens een dergelijke massage. De Thai zien massage als een geneesmiddel.

In Thailand en veel andere oosterse landen is massage een wezenlijk onderdeel van zelfzorg. In Nederland zijn massagesalons ook populair, maar toch in mindere mate dan in het oosten. Gelukkig is het inmiddels op veel plekken in Nederland wel mogelijk om kennis te maken met Thaise massage, bijvoorbeeld in Breda.

Thaise massage in Breda is te vinden bij massagesalon Thai Mar. Hier werken alleen de besten op het gebied van massage. Het kan een weldadige ervaring zijn na een tijd van spanningen en onrust, een Thaise massage te ondergaan. Dat kan bij massagesalon Thai Mar. Dit is dé specialist voor traditionele Thaise massage in Breda. Bij het boeken van de massage kunt u altijd aangeven of u lichamelijke klachten heeft. De masseur kan hier dan rekening mee houden.

Het is ten slotte niet de bedoeling dat u met meer klachten de deur uit gaat. Regelmatige massage kan ervoor zorgen dat langdurige klachten afnemen, zoals:. Thaise massage is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de mentale gesteldheid. In tijden van onrust kan het dan ook prettig zijn wat vaker te kiezen voor een Thaise massage, bijvoorbeeld in Breda, bij massagesalon Thai Mar. De massages vinden plaats in een prettige ruimte. Er wordt soms ook gebruik gemaakt van aromatherapie.

Massagesalon die traditionele Thaise massage aanbieden werken niet met olie, maar soms wordt er ook een ontspanningsmassage aangeboden waarbij wel olie wordt gebruikt. Mensen die wat vaker een massage gehad hebben weten doorgaans wat ze prettig vinden. Als u start met massage kunt u dan ook het beste een aantal soorten uitproberen. Een goede masseur kan u hierover ook advies geven, afhankelijk van uw bouw en eventuele gezondheidsklachten.

Als u voor het eerst een massage krijgt kan het even wennen zijn aangeraakt te worden door een vreemde. Dat went vanzelf, en kan zelfs als zeer prettig worden ervaren.

Naast Thaise massage zijn er nog meer geneeswijzen die vanuit het oosten naar Europa zijn gekomen. Hierbij kunt u denken aan acupunctuur of Chinese geneeskunde. Acupunctuur maakt gebruik van de energiebanen in uw lichaam. Deze worden ook benut bij het inzetten van Thaise massage, bijvoorbeeld in Breda. Door uw energiebanen zodanig te bewerken dat blokkades verdwijnen en uw levensenergie weer kan stromen, ervaart u meer rust en geluk.

U kunt verschillende traditionele geneeswijzen prima met elkaar combineren. Thaise massage in Breda wordt in sommige gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar. De massagesalon kan u hier meer over vertellen. Contact opnemen met deze salon voor Thaise massage in Breda?

Kijk dan op de website voor meer informatie: thaimar. U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen over Thaise massage. Home Over ons Missie en visie De stichting Contact. De stichting geeft onafhankelijk advies, levert maatwerk software en hardware en voert veelzijdige it-projecten uit met betrouwbare partners. Mens en gezondheid Thaise massage in Breda woensdag, Thaise massage in Breda boeken Het kan een weldadige ervaring zijn na een tijd van spanningen en onrust, een Thaise massage te ondergaan.

Regelmatige massage kan ervoor zorgen dat langdurige klachten afnemen, zoals: Spierspanning Hoofdpijn Rugpijn Stramheid Onrust Vermoeidheid Thaise massage is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de mentale gesteldheid. Andere oosterse geneeswijzen Naast Thaise massage zijn er nog meer geneeswijzen die vanuit het oosten naar Europa zijn gekomen.

Deel Dit Bericht Comments are closed. Comments RSS Feed. Nieuwste Populairste Op pad met de juiste laadkabel Opel Ampera maandag, Geen zin meer in tabak roken? Stap dan over op elektrisch roken via ea-sigaret. Zoeken naar:. Archief april maart februari januari december november oktober september augustus juli juni mei april maart februari januari december november september augustus juli juni januari december augustus juli juni februari januari juni april maart februari januari december november oktober september augustus juni maart

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl