Mijn

Mijn eerste keer neuken sex met meerdere mannen

Zaterdag 19st, Augustus 2018 1:53:43 Am
[BANCHOR] pornosite
Stuur een gratis bericht
naar K1BBJ
Offline
K1BBJ
  • 48 jaar Vrouw, Krab
  • Zweindrecht, Netherlands
  • Urdu(Elementair), Arab(Geavanceerd), Telugu(Beginner)
  • Longarts, Socioloog, Verzamelaar
  • ID: 9987161596
  • Vrienden: crkcallie, fluffy7408, Faye_s
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 155 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Katie
Profiel bekijken: / 6636
Nummer: / +312783-551-21

Beschrijving:

Het was zaterdagavond 11 oktober Dat mocht van zijn ouders, op twee voorwaarden: ten eerste geen alcohol, en ten tweede bleven zij niet thuis, hij moest zelf maar de gasten verzorgen en na afloop de rommel opruimen.

Vooral die laatste voorwaarde bleek later geen enkel probleem. Ik kwam om negen uur binnen en de meeste mensen waren er al. Bijna al mijn klasgenoten waren aanwezig, een grote groep jongens die later van zijn voetbalclub bleken te zijn en nog wat andere vrienden die ik niet kende. Het was een gezellig feestje, maar op zich niets bijzonders…muziek, chips, en veel cola, als gevolg van regel 1.

De eerste mensen gingen al langzaam naar huis toe. Normaal gesproken zou ik dit ook gedaan hebben. Maar op dit feestje wou ik graag wat langer blijven. Ik was namelijk al een tijdje stilletjes verliefd op Tim. Ik kende hem al vanaf de brugklas, toen vond ik hem nog niet zo leuk. Hij was een beetje stil en onopvallend. We kwamen in een andere klas terecht en zijn elkaar uit het oog verloren.

Maar nu, 4 jaar later zijn we weer in dezelfde klas ingedeeld en ik kende die kleine verlegen Tim niet meer terug. Hij is nu heel grappig en volwassen geworden en ik werd eigenlijk direct verliefd op hem. We zijn nu 6 weken verder en iedere dag als ik hem zie voel ik een raar gevoel in mijn buik. Ik zoek bewust wat meer contact met hem op school en we praten dan ook wel veel, maar ik geloof niet dat Tim echt doorheeft dat ik verliefd op hem ben.

Het is ondertussen al half 2 en de meeste mensen zijn naar huis toe. We zijn nog maar met een klein groepje over, waar ik op school ook veel mee om ga. Ik, Tim, Wendy mijn beste vriendin en de enige die weet dat ik Tim wel leuk vind , zaten op een tweepersoons bankstel dicht tegen elkaar aan. Ik in het midden. En nog vier klasgenoten, Rick, Carsten, en Kim zaten op het andere bankstel.

Die werd natuurlijk onder luid gejuich ontvangen. De fles was snel leeg, dus het spel kon beginnen. Zoals altijd beginnen deze spelletjes een beetje mak, maar dat duurt altijd maar totdat Wendy een vraag mag stellen. De fles bleef in mijn richting stil staan. Natuurlijk weten wij van elkaar dat wij masturberen en hoe vaak, maar Wendy wou het onderwerp seks duidelijk even in de groep gooien. Ik had geluk, hij bleef bij Tim stilstaan. Tim mocht draaien en het toeval bepaalde dat de fles nu weer in mijn richting wees.

En tja nu kon Tim natuurlijk niet achter blijven. Hij zweeg even, keek de kring rond en zijn blik eindigde bij mij. Hij schoof nog dichter tegen me aan. Onze gezichten waren nog geen 10 cm van elkaar verwijderd.

Ik sloot mijn ogen, onze lippen raakten elkaar. Het gevoel van zijn warme lippen op de mijne gaf me een rilling over mijn hele lichaam. Ik opende mijn mond een klein beetje en ik voelde zijn tong bij mij naar binnen glijden.

Onze tongen cirkelden een paar seconden om elkaar heen, waarna Tim zijn lippen weer van de mijne afhaalde. De hele groep had ademloos toegekeken. Vanaf dat moment hadden we de fles niet meer nodig. Hij stond op, nam Wendy bij een hand en samen liepen ze naar de voordeur, waar Tim en ik ze uitzwaaiden, terwijl ze wegfietsten.

Ik deed de deur dicht en draaide me om, waar Tim natuurlijk voor me stond. Hij boog ietsje voorover en hij gaf me een zoen in mijn hals. Tim keek me aan en streek met zijn hand door mijn haar. Je bent het mooiste meisje dat ik ken.

Zoenend en elkaar strelend liepen we de kamer weer binnen, waar we Rick en Kim op het bankstel aantroffen. Nou ja, we zagen alleen de benen van Rick en zijn handen, op de rug van Kim, die bovenop hem zat. Ik ging op zijn bed liggen en strekte mijn armen naar hem uit.

Tim kwam bovenop me liggen en ik streelde zijn rug, terwijl we zoenden. Tim had een hemd aan met daaronder een T-shirt en een mooie spijkerbroek. Ik trok zijn T-shirt uit zijn broek en streelde met mijn handen over zijn blote rug. Tim streelde mijn wangen en liet zijn handen langs mijn lichaam glijden.

Hij streelde mijn hals, tussen mijn borsten door en over mijn buik. Ik voelde zijn warme hand onder mijn truitje door weer langzaam terug naar boven komen. Hij legde zijn hand op mijn linker borst. De streling over de stof van mijn beha liet me zachtjes zuchten van genot. Ik duwde Tim een beetje van me af zodat ik rechtop kon zitten. En ik ben zo verliefd op je. Ik wil dat je me vannacht ontmaagd.

Gelukkig maar dat hij er aan dacht, want ik slik de pil niet. Ik voelde hoe vochtig ik was en ik kan je zeggen, zo vochtig was ik nog nooit geweest tijdens het masturberen. Ik hoorde Tim weer aankomen en snel trok ik mijn hand terug uit mijn broek, mijn natte vingers aan mijn truitje afvegend. Ik stond op van het bed en liep naar Tim toe. Hij had een pakje durex in zijn hand. Ik legde mijn wijsvinger op zijn lippen.

Tim zoende hem. Ik ging voor hem staan en nam zijn handen vast en legde ze op mijn truitje ter hoogte van mijn borsten. Ik keek hem glimlachend aan. Ik legde weer mijn vinger op zijn lippen. Zonder jezelf of mij aan te raken? En durf jij daarna al je opgespaarde lusten op mij los te laten? Ik liet mijn handen over mijn truitje heen glijden, ik streelde mijn eigen borsten voor de ogen van Tim. Ik liet mijn handen onder mijn eigen truitje glijden en streelde zo mijn borsten.

Toen trok ik mijn truitje uit en liet ik het op de grond naast me vallen. Mijn tepels waren hard geworden en duwden en beetje door mijn beha heen.

Ik sloot mijn ogen en kneep zachtjes in mijn tepels, ik merkte dat ik er zelf zachtjes van kreunde. Toen ik mijn ogen weer opende zag ik Tim nog steeds vol spanning toekijken. In zijn spijkerbroek verschijn een flinke bult in zijn kruis.

Ik draaide me om en bracht mijn handen op mijn rug. Tim keek toe hoe ik de sluiting van mijn zwarte beha opende en de bandjes langzaam over mijn schouders liet glijden. Ik hield mijn armen door de bandjes van mijn beha heen en draaide me weer terug naar Tim. Ik hield de cups van mijn beha nog voor mijn borsten en ik boog een beetje voor over om Tim een mooie blik op mijn borsten te gunnen. Toen liet ik de beha ook op de grond vallen en voor het eerst van mijn leven zag een jongen mijn borsten.

Toen zette ik mijn voet op de rand van zijn bed, zodat mijn borsten op een paar centimeter van zijn gezicht hangen. Ik strikte langzaam mijn veter van mijn schoen los. Ik weet zeker dat Tim op dat moment niets liever gedaan had dan mijn borsten vast te grijpen en ze te strelen en mijn tepels te likken, maar hij hield zich in.

Ik trok mijn schoen en mijn sok uit en herhaalde het schouwspel met mijn andere voet. Ik ging weer rechtop staan en legde mijn borsten in de palm van mijn handen. Ik liet een hand mijn broek in glijden en ik wreef over mijn slipje heen. Ik kreunde zachtjes en wreef alsof ik me voor hem aan het vingeren was.

Tim zou op dat moment denk ik het liefst zijn broek open hebben geritst en zich zijn gaan trekken, maar hij hield vol. Ik verheugde me er al op als hij dadelijk al zijn geilheid op mij los liet. Ik maakte de knoop en de rits van mijn broek open en trok hem naar beneden.

Mijn zwarte string schoof ook een beetje mee, maar bleef gelukkig net steken zodat Tim nog net niets kon zien. Hij haalde diep adem door zijn neus en hij moet het geile vocht achter mijn stringgetje geroken hebben. Ik pakte zijn handen en legde ze op mijn billen.

Hij pakte ze stevig vast en duwde me tegen zijn gezicht aan. Hij zoende mijn string. Ik trok zijn hemd en zijn T-shirt uit. Tim had mooie brede schouders en een platte buik.

Xx geil 21 rupa sexy

Van
Favoquicksilver

Naakt foto nl vidio retube

Van
davidsname007

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl