Mijn

Mijn eerste sex ervaring branderig gevoel bij seks

Vrijdag 5st, April 2018 8:40:53 Pm
[BANCHOR] akira xvideo
Stuur een gratis bericht
naar dfyouthshowgirl
Offline
dfyouthshowgirl
  • 24 jaar Vrouw, Ram
  • Brunssum, Netherlands
  • Telugu(Basic), Marathi(Bekwaamheid)
  • Apotheker, Neonatoloog
  • ID: 4623236759
  • Vrienden: badbu396, ghada2013, wiskers1789, New
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 155 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Stephanie
Profiel bekijken: / 8886
Nummer: / +312591-648-82

Beschrijving:

Heftig, intiem, onverwacht. Sommige vrijpartijen zijn onvergetelijk. De eerste keer na een lange relatie, een bevalling, of na de eerste date. Zes vrouwen delen bijzondere sekservaringen. Als je net uit een lange relatie komt, is het dan moeilijk om jezelf aan een nieuw iemand te geven? Verder dan elkaar naakt betasten, ging het niet. Dat durfde ik ook niet meteen, nadat ik negen jaar met Simon was geweest.

Hij was mijn jeugdliefde en heeft me ontmaagd. De tweede keer dat we samen in bed lagen, hebben we het wél gedaan. De spanning had zich intussen zo opgebouwd, dat het leek alsof ik ontplofte van opwinding.

Ik sprak mezelf toe dat ik me niet zo moest aanstellen en er gewoon van moest genieten. Dat hielp. Joris is zo anders dan Simon. Hoe zijn grote handen over me heen glijden, hoe hij me stevig vastpakt. Simon was veel lieflijker, maar voor mij daardoor ook minder opwindend. Na die keer is het tussen mij en Joris vertrouwder geworden, hoewel ik zijn dwingende aanpak nog steeds enorm sexy vind.

Het past gewoon beter bij me. Die eerste keer met Joris was voor mij emotioneel gezien heftig, maar ook goed. Het was net alsof ik opnieuw werd ontmaagd.

Bovendien leerde ik dat er meer is dan strelen en aaien. Blijft het moeilijk voor je, dan zit je waarschijnlijk nog in een rouwproces en is het slim om daar eerst mee aan de slag te gaan.

Maar meestal, zoals bij Saar, is seks met een nieuwe partner een spannende ontdekkingstocht, met het voordeel dat je je eigen grenzen en wensen al kent. Niet veel vrouwen praten erover: vrijen na een miskraam.

Wanneer ben je weer toe aan een vrijpartij? We deden het met condoom, en toch kon ik de hele tijd aan niets anders denken dan: wat als het condoom scheurt? Mijn vriend voelde ook veel groter dan normaal. We deden het rustig aan en toch had ik er veel moeite mee. Het voelde vooral als iets waar ik doorheen moest om weer van seks te kunnen genieten. Ik was bang dat als ik het nu niet zou doen, ik het eindeloos zou uitstellen.

Die eerste keer had ik geen orgasme, omdat het me niet lukte me genoeg te ontspannen. Maar ik was wel blij dat we het hadden gedaan. Na het rustig en met veel geduld en praten weer op te bouwen, kan ik nu weer net zo genieten van seks als voorheen. Je op het moment suprême zorgen maken om anticonceptie kan de opwinding in de weg staan.

Spannend, seks na een eerste afspraakje. Of staat het garant voor een flinke kater? Josie vindt van wel. We waren beiden single en het was meteen duidelijk: het ging om de seks. We spraken af in de kroeg en na een paar drankjes begon hij me te zoenen. We zijn gauw naar zijn huis gegaan. Het ging allemaal zo enorm snel, dat ik nauwelijks tijd had om er iets van te verwachten.

Ik dacht wel: hij ziet me wel erg snel naakt. Maar ik wilde mezelf deze nieuwe ervaring niet ontzeggen. Het was toch eenmalig. Hij liet zich gelukkig ook helemaal gaan. Alleen: na de daad hebben we tot zeven uur in de ochtend alléén maar gepraat. Over werkelijk diepe dingen.

Toen ging het voor mij opeens niet meer alleen om de seks. Ik vond hem écht leuk. Ik probeerde een nieuwe date te plannen, maar die hield hij af. Misschien voelde hij wel aan dat ik er meer van hoopte.

Daar heb ik een flinke kater van gehad. Uiteindelijk heb ik er totaal geen spijt van, ik ben blij dat ik het een keer heb meegemaakt. Maar ik weet nu dat ik van zoiets geen verwachtingen moet hebben. Dat geeft alleen maar teleurstelling. Komen we op het gebied van verliefdheid, dan zijn er bepaalde neurotransmitters in het spel. Het is moeilijk als twee mensen daar niet synchroon in lopen.

Josie is door ervaring erachter gekomen dat lust en liefde voor haar niet altijd te scheiden zijn. Dat brengt de verwachting van een zinderende huwelijksnacht met zich mee.

Maar wat als die anders uitpakt? Toch voelde het juist goed dat we onze vermoeidheid gewoon konden toelaten. We konden onszelf zijn.

De volgende ochtend waren we allebei wél opgewonden. De seks was niet overdreven heftig. Wel waren we knuffeliger en aaierig en keken we elkaar tijdens het vrijen ook veel meer aan, met veel omhelzingen en zoenen. Ik voelde weer vlinders, alsof we elkaar net kenden.

Heel apart en anders. Het was de meest intieme seks ooit. We voelden ons erg verbonden. Het was toch de eerste keer als man en vrouw. Gelukkig heeft Monique zich hier niet te veel van aangetrokken. En terecht. Je ligt met je partner in bed, niet met de rest van de wereld. En ook op de beleving van seks heeft dit een positieve invloed. Een kind baren, het is nogal wat. Ben je na de bevalling fysiek en emotioneel compleet anders dan voorheen?

De vierde week nadat ze geboren was, speelden Jeroen en ik weer met de seksgedachte, maar we vonden het allebei eng: wat als het niet zo zou voelen als voorheen? Er was toch een kind uit mij gekomen. Ik was erg onzeker of ik niet wijder was geworden, of het nog wel fijn zou zijn voor Jeroen.

En zou ik het zelf wel durven en er van kunnen genieten? Na zes weken lagen we op een avond in bed te knuffelen, en na wat geklungel liep de spanning zo op dat hij in me kwam.

Het was fijn dat we het niet echt hadden gepland, want daardoor stond er niet enorm veel druk op. We deden het in de missionarishouding, want het was al heftig genoeg. Voor mij voelde het eerst alsof het niet meer paste. Na de seks was het branderig. Het viel lichamelijk tegen en daar moest ik even doorheen, qua emotie zat het wel meteen goed.

Je bent net voor het eerst samen ouders geworden en dat is een bevestiging van de onderlinge band. Dat was veel belangrijker. Het was heel puur, ik moest zelfs huilen van ontroering. Jeroen schrok, hij was bang dat het niet fijn was voor mij. Toen ik mijn gevoelens uitsprak, reageerde hij lief. Hij verzekerde me ook, toen ik ernaar vroeg, dat ik echt niet wijder was geworden, en dat het voor hem ook spannend was.

Na de daad hebben we geknuffeld. Normaal zijn we niet zo aftasterig qua seks, maar ik ben blij dat we het die eerste keer rustig aan deden. Psychisch is het natuurlijk ook anders: jullie zijn nu ouders. Bouw het vrijen dan ook langzaam op en geef jezelf en je partner de tijd en ruimte om aan de nieuwe situatie te wennen. Als je merkt dat je lichamelijke opwinding niet synchroon loopt met je geestelijke opwinding je wilt wel, maar je bent niet vochtig dan kun je een glijmiddel gebruiken.

Dit om te voorkomen dat je pijn hebt tijdens het vrijen, wat voor problemen kan zorgen. Ondanks dat kunnen vrouwen ook heel erg genieten van de eerste vrijpartij na de bevalling, omdat het de verbondenheid en intimiteit tussen jullie versterkt. Als je na jaren ontdekt naast mannen ook op vrouwen te vallen, hoe is dan die allereerste keer met een vrouw?

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl