Mijn

Mijn man is sexverslaafd in porno film spelen

Donderdag 23st, September 2018 4:28:21 Pm
[BANCHOR] bowfishing naakt
Stuur een gratis bericht
naar Mr_Homosapien
Offline
Mr_Homosapien
  • 36 jaar Vrouw, Stier
  • Wapenveld, Netherlands
  • Russisch(Beginner), Engels(Bekwaamheid), Urdu(Mooi zo)
  • Gynaecoloog, Geograaf
  • ID: 6728435955
  • Vrienden: williamTz, mitswi
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 186 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Judith
Profiel bekijken: / 4287
Nummer: / +312113-634-42

Beschrijving:

Deze keer: Help! Mijn vrouw wil niet meer met me vrijen! Wat kan ik doen om haar weer zover te krijgen? Ik wil haar niet onder druk zetten en haar ook geen dingen tegen haar zin laten doen. Ondertussen is niet alleen de seks minder geworden, maar ook de intimiteit: ze wil namelijk niet meer met me knuffelen omdat ze bang is dat het uit zal draaien op seks.

Ik mis zowel de seks als het knuffelen enorm. Dus ik probeer er met haar over te praten, maar dat is moeilijk. Geen seks is een belangrijk signaal dat er iets aan het mis gaan is in een relatie. Het is dus heel belangrijk dat je dat signaal als man serieus neemt.

Het gaat namelijk niet vanzelf over, het vraagt van jou dat je in actie komt. Als je als man niet bezig bent met de relatie, maar alleen aandacht besteedt aan je werk en de kinderen, kun je niet verwachten dat je vrouw zin heeft in seks.

Sommige mannen zetten hun vrouw dan onder druk om toch seks te hebben. Die vrouwen doen dat misschien een tijdje. Maar als ze geen seks hebben omdat ze er zelf zin in hebben, bestaat de kans dat ze op den duur echt weerzin tegen lichamelijk contact krijgen.

Vrouwen kunnen zich ook onder druk gezet voelen als mannen slecht kunnen omgaan met afwijzing. Als je boos wordt of teleurgesteld of je terugtrekt als zij niet met je wilt vrijen, stel je je emotioneel afhankelijk van haar op. En dat is absoluut niet aantrekkelijk! Dus leer de afwijzing te verdragen en blijf voelen wat jij wilt: namelijk: met haar vrijen. Wat zou je doen als zij een vreemde vrouw was? Dan zou je moeite voor haar doen, haar mee uitnemen en haar verleiden. Zo kan zij echt ontspannen en voelt zich een aantrekkelijke vrouw, waar jij moeite voor wilt doen.

Ook kan het zinvol zijn om je te verdiepen in wat zij lekker vindt in bed. Dat kan zowel door er over te lezen, door haar er naar te vragen en bijvoorbeeld door samen op een massagecursus te gaan. Uiteraard kan er ook iets aan de hand zijn met je vrouw, waardoor ze niet kan genieten van seks.

Incest bijvoorbeeld, kan beschadigingen nalaten waar aandacht aan besteed moet worden, zodat je vrouw zich weer een sensueel wezen gaat voelen. Heb je hiermee te maken? Speciaal voor jou geef ik een webinar op woensdag 3 juli. Daarin vertel ik hoe de dynamiek werkt waardoor vrouwen zich terugtrekken. Ik geef je jouw eerste tips om te zorgen voor meer intimiteit en seks in jullie relatie. We zijn inmiddels 2. Voordat wij getrouwd waren hadden we genoeg seks en elke x dat we elkaar zagen was het allemaal superrr en geweldig we konden niet van elkaar afblijven.

Ik heb geprobeerd een aantal keren met haar te praten en enige wat ik uit haar krijg is dat ze zegt dat ze in de war is??????? Op begin dacht ik dat ze misschien een ander had en of dat het aan mij lag. Help me aub. Ik vind dit een hele mooie reactie van caroline. Duidelijk is dat de vrouw een probleem heeft.

Maar men draait het zodanig om alsof de man hier de aanstichter is. Je leest wat je wilt lezen. De man heeft net zo goed een probleem als er geen seks is in de relatie. Dat ligt echt nooit alleen bij de vrouw. Het lijkt me verstandig als jullie snel een afspraak maken met mij of met je huisarts om hulp te krijgen bij het oplossen van dit probleem.

Als je vrouw niet mee wil, raad ik je aan om alleen te komen. Beste Caroline, Ik moet me helaas in het kampje van Hassan voegen. Nogal defensive, maar goed. De oplossing van het probleem moet liggen bij de veroorza a k st er. Althans als we ervan uit gaan dat de man hier slachtoffer is en dus niet actief iets heeft gedaan wat deze houding van zijn vrouw heeft veroorzaakt schending vertrouwen o.

Belangrijk lijkt mij dat de vrouw het probleem erkent dat ze door haar gedrag haar partner kwetst en de relatie op het spel zet. Zij schendt het vertrouwen binnen de relatie. Zeker in het geval van Frits.

Neem er geen genoegen mee Frits, je bent meer waard dan je zo te laten behandelen. Er is geen sprake van kampen, er is sprake van onderzoeken wat een man kan doen als er minder seks is dan waar hij behoefte aan heeft.

Het kan zijn dat hij stappen te zetten heeft en het kan zijn dat het belangrijk is dat de vrouw naar een therapeut gaat en onderzoekt wat er bij haar aan de hand is. Uit je reactie maak ik op dat je min of meer vindt dat een man recht heeft op seks in een relatie. Alleen al die houding zal je je partner afschrikken. Eenzelfde ervaring. Voor de relatie en begin van het huwelijk was alles prima op seks gebied.

Als ik de adviezen deed die hierboven zijn aangegeven werd het uitgelegd omdat ik seks wilde. Dus die adviezen zijn niets waard. Erover praten is ook niet mogelijk. Om alle verantwoordelijkheid op de man te gooien is een Veel te eenzijdige belichting. Als adviezen in jouw situatie niet werken, wil dat niet zeggen dat ze niets waard zin. Dan kan bloot gelegd worden wat er precies in jullie relatie speelt.

Een vreemde vrouw die niet in mij geïnteresseerd is, laat ik met rust. Nee, nee, nee! Mijn advies: kijk om je heen, zie welke vrouw je wél de moeite waard vindt, wie je wel aantrekkelijk vindt zoals je bent.

En beleef weer eens echte passie! Als je als man een probleem hebt, zal je de oplossing daarvan in je eigen hand moeten nemen. Niet zielig gaan doen dat de vrouw ook een aandeel heeft en je daar achter verschuilen. Als een vrouw mij een vraag stelt, ga ik ook niet zeggen wat haar man zou moeten doen.

Dan geef ik haar een antwoord waar zij wat mee kan. Ik ken je niet ik veroordeel je niet, ik lees de berichten hierboven en zo kom je over. Iedere man die naar zijn vrouw wijst voort de oplossing van een relatieprobleem, neemt niet de regie die hij zou moeten nemen. Mijn vrouw en ik zijn 12 jaar samen. Op seksueel vlak zat alles goed. Ze wou wel niet echt zo vaak als ik 1 à 2 keer in de week en ik 3 à 4 keer , maar dat kon ik aanvaarden.

Nu hebben we 3 kinderen. Naarmate er meer kinderen kwamen wou ze steeds minder. Als de andere 2 kinderen wat ouder werden ging het al weer wat beter. Zij wou een 3de. Ik zag dat eerst niet zitten, want ik had het donkerbruin vermoeden dat er dan van seks helemaal geen sprake meer zou zijn daarna en spijtig genoeg heb ik gelijk gekregen.

Ik heb mij dan toch laten overtuigen. Nu is de 3de 15 maanden en hebben we sinds zijn geboorte 2 keer seks gehad. Zij wil niet meer, ze is altijd wel te moe. Of boos of er is altijd wel één of andere reden. Ze is nu ook wel vaker ziek en dat is wel waar spijtig genoeg. Ze zegt steeds dat ik meer verantwoordelijkheid moet nemen. Ik weet niet wat ik nog meer kan doen, ik loop nu al vaak mij zelf voorbij.

Gelukkig kruipen we wel nog altijd dicht tegen elkaar aan en knuffelen is er nog wel iedere avond. Maar zodra ik iets verder probeer te ondernemen krijg ik het deksel tegen mijn neus. Als ik er dan probeer over te beginnen krijg ik het verwijt dat seks het enige is wat mij interesseert.

Ik kan het dan ook niet laten om te antwoorden dat als dat zo zou zijn dat ik al lang zou weg zijn bij haar. Ik weet het ik kwets haar hiermee, maar ik wil haar ook doen in zien dat er wel meer is.

Ik weet niet wat ik nog meer kan doen. Ik heb dan vaak ook het gevoel dat ze geen interesse meer heeft in mij. Het gaat zover de laatste tijd dat ik mij soms niet meer kan concentreren op mijn werk.

We weten perfect van elkaar wat we leuk vinden het voelde altijd zo goed aan. In bed geven we ook aan wat we willen en wanneer. Dus op dat vlak kan het toch niet het probleem zijn denk ik. Het klopt, als jij je vrouw niet mee uit neemt, weg bij de kinderen vandaan, zal ze niet uit zichzelf snel belangstelling voor jou hebben.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl