Mijn

Naakt aan tafel gratis neuken nijmegen

Woensdag 28st, Juni 2018 5:57:19 Pm
[BANCHOR] vrouwen midget
Stuur een gratis bericht
naar hennieandadri
Offline
hennieandadri
  • 30 jaar Vrouw, Centaur
  • Rosel, Netherlands
  • Arab(Elementair), Vietnamees(Gemiddeld)
  • Signalman, Botanist, Architect
  • ID: 7472371418
  • Vrienden: freebud1, kwelch989, foldisandor71
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 172 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Lucy
Profiel bekijken: / 2342
Nummer: / +312974-434-85

Beschrijving:

Een operatie aan een hernia, in het ziekenhuis waar ze zelf ook werkte, eindigde voor een een jarige Amerikaanse vrouw in een drama. Terwijl ze onder narcose lag, waren er naaktfoto's van haar genomen en die circuleerden door het ziekenhuis. Als klap op de vuurpijl werd Sheila Harosky na alle commotie die ontstond ook nog eens ontslagen.

Ze heeft nu het ziekenhuis voor de rechter gedaagd. Harosky zegt dat ze door collega's werd lastiggevallen met de foto's. Ik keek en kon niet geloven wat ik zag. Zij dacht dat het grappig was", vertelt ze tegen de lokale krant Tribune Review. Het ziekenhuis zegt in een verklaring dat de foto's te maken hebben met een grap die Harosky zelf startte. Ze had vlak voor de operatie een enorm neplitteken geplakt  op haar buik om zo het operatieteam te laten schrikken.

Volgens het ziekenhuis waren de foto's niet meer dan een reactie daarop. Meer op rtlnieuws. Altijd weten wat er speelt? Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Opmerkelijk Vrouw naakt gefotografeerd op operatietafel in Amerikaans ziekenhuis 29 december Aangepast: 30 december Desondanks is de verpleegster die de foto's nam, ontslagen en de chirurg op non-actief gesteld.

Opmerkelijk Louis van Gaal vindt dat Rutte 'aardig wat fouten heeft gemaakt'. Facemask Fashion Week Mondkapjesfashion: verplichte maskers toch modieus. Wales Britse boer gedood door op hol geslagen waterbuffel. Aangehouden Kleuter VS pakt auto ouders 'om Lamborghini te gaan kopen'.

Na sponsorloop Britse veteraan wordt op z'n ste gepromoveerd tot kolonel. Amerikaanse ontbijtshow Wel een jasje, geen broek: blunder van thuiswerkende verslaggever.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl