Mijn

Neuken in de sauna neuk mijn vrouw video

Vrijdag 13st, Mei 2017 12:15:44 Am
[BANCHOR] miku video's
Stuur een gratis bericht
naar kevinchomps
Offline
kevinchomps
  • 33 jaar Vrouw, Meisje
  • Vlodrop, Netherlands
  • Portugees(Gemiddeld), Turks(Bekwaamheid)
  • Bionic, Piloot, Leidinggevende
  • ID: 7387965691
  • Vrienden: normandy-SR2, AnnieOne, chabot5, KobieKo
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 164 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Sandy
Profiel bekijken: / 7565
Nummer: / +312994-697-29

Beschrijving:

Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Privacy- en cookiebeleid. Zoekfilters: Forum.

Populaire zoektermen Nieuws. Home Seks Sauna. Seks alle pijlers. Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post. Even nieuwsgierig.. Heb je wel eens sex gehad in de sauna? En dan in de sauna zelf, het zwembad, ligweide, Mijn vriend en ik gaan regelmatig naar de sauna en ondanks dat we daar niets doen, vind ik het wel libido verhogend Als ik met n vriendin ga heb ik dat overigens niet.

Anoniem zondag 19 juli om Ik mag hopen dat als je dit ooit doet Als je dan zo nodig wil ga dan naar een sauna waar het mag.

Ik hoef in het zwembad niet geconfronteerd te worden met stellen die elkaar half bespringen. Doe dat lekker thuis. Gut, weer een topic over seks in de sauna? Ik mis nog de 'hihi'. Dit is een blok tekst dat toegevoegd kan worden aan de berichten die je maakt. Er is limiet van tekens.

Alixane zondag 19 juli om Dat je hitsig wordt in een sauna is niet zo gek denk ik. Maar het daar dan ook doen, nee, dat kun je toch echt wel zelf bedenken?

Je beseft pas hoe fijn het is om te ademen als je neus verstopt zit. Geisterfahrer zondag 19 juli om Wel is gevingerd in de sauna, ik wilhet nog wel een keertje doen in de sauna.. Frankly my dear, I don"t give a damn. Leuk voor je. Hou je het wel bij fantaseren a. EvenWatAnders zondag 19 juli om Vond het maar verrekte warm.

Ging bijna out toen ik klaar kwam. EvenWatAnders schreef op 19 juli : Vond het maar verrekte warm. Er zijn sauna's waar het mag en er zijn sauna's waar het niet mag. Doe jezelf en andere bezoekers een lol en hou je in ieder geval aan de huisregels. Ik vind het iig ook te warm voor sex in een sauna.

Plienn zondag 19 juli om SilverShadow schreef op 19 juli : Als je dan zo nodig wil ga dan naar een sauna waar het mag. Nee, ieeuw, in het zwembad gaat het vlokken en schuimen Gewoon lekker thuis doen of een prive sauna nemen. Moest over 6 weken maar terug komen hier Met pek en veren op straat zetten. Hoe haal je het in je hoofd?! Je mag in een "gewone"sauna niet eens lijfelijk contact hebben, laat staan sex.

En dat is heel fijn voor de andere bezoekers! Pamdejam donderdag 23 juli om Het "mag" misschien niet, maar het gebeurt wel.

In het zogenaamde ying- Yang bad, geen idee hoe t echt heet, gezien en gedaan, en ook de infra-roodcabine is een leuke plek. Alixane donderdag 23 juli om Heb het ook weleens gedaan en absoluut geen spijt Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd Manlief dinsdag 28 juli om Nee natuurlijk heb ik geen sex in de sauna! Hoe kom je er bij, uitgezonderd de sauna's die daar voor bedoeld zijn. Heb in mijn jongere jaren wel eens sex gehad in een sauna cabine, was een prive ding.

Ik vond het nou niet echt je van het, maar ging meer om het idee van 'het eens gedaan hebben'. Zoals je dat ook hebt met 'in de auto' maar eigenlijk ook heel erg ongemakkelijk is. Wat ik wél herken is de sluimerende geiligheid die ik ervaar als we thuiskomen. Bijna altijd hebben we wel sex als we naar de sauna geweest zijn. Onbewust en wie weet zelfs bewust, kijk ik toch naar andere vrouwen.

Ja, ik weet het, er zijn genoeg mensen die roepen "Ik kijk nooit, ik kom er puur voor mezelf". Nou, ik dus ook, maar kijk toch ook wel rond, zonder dat het te veel opvalt denk ik. Als ik in de sauna een zithouding heb en voor me ligt een dame op haar buik van me af met haar ogen dicht, tja, dan is het wel heel moeilijk om niet naar haar kruis en billen te kijken en er dan een gezande dosis fantasie op los te laten.

Volgens mij niets vreemds aan. Manlief schreef op 28 juli : Onbewust en wie weet zelfs bewust, kijk ik toch naar andere vrouwen. Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten. Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Maak nieuw topic aan en praat verder. Lees ook. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Terug naar boven. Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt?

Dat is bij ons dagelijkse kost. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl