Mijn

Youtube humor filmpjes in porno film spelen

Zondag 10st, Oktober 2018 1:40:41 Pm
[BANCHOR] saxi jongen
Stuur een gratis bericht
naar xeckuc
Online
xeckuc
  • 23 jaar Vrouw, Stier
  • Twiseleride, Netherlands
  • Deutsch(Vloeiend), Maleis(Vloeiend)
  • Methodist, Makelaar, Cosmetica
  • ID: 9469823744
  • Vrienden: Sm3tanA, linda3beekeeper
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 164 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / juni
Profiel bekijken: / 3272
Nummer: / +312433-371-29

Beschrijving:

Google-onderzoeker Sanketh Shetty beschrijft hoe het algoritme werkt, meldt de website van New Scientist. Het analyseert clips die op de humor-categorie van Youtube zijn geupload op de titel, de beschrijving en de commentaren van kijkers, maar ook op audiovisuele informatie en hoorbaar gelach. Volgens Shetty waren vooral de commentaren van belang. Zo 'weet' het algoritme dat opmerkingen als hahahaha, jajaja Spaans gelach en kekekeke Koreaans gegiechel betekenen dat iets grappiger wordt gevonden dan wanneer er lol of rofl wordt geschreven.

Ook kapitalen  LOL , verlengingen loooool , herhaling lolololol en uitroeptekens lol!!!!! Volgens dit algoritme was de winnaar vorige week een filmpje van iemand die een tomaat probeert te pakken die boven een draaiende ventilator aan een touwtje aan het plafond hangt.

In de aller-aller-allerleukste video aller tijden volgens dit algoritme dan slaan drie Nieuw-Zeelanders elkaar op het hoofd met een houten lepel die ze in hun mond hebben. Redactie 16 feb. Facebook 0 0 Mail 0 Mail 0 Whats App. Je naam. Je e-mail. Naam ontvanger. E-mail ontvanger. Stuur mij een kopie.

Met welke kantooruitrusting kom je aan de keukentafel goed voor de dag? Deel 4: webcams. Fortnite biedt voor de thuiszittende muziekliefhebber vele alternatieven.

Waar laatst Travis Scott nog een heus miniconcert gaf, is het dit weekend de beurt aan Steve Aoki, deadmau5 en Dillon Francis. Na problemen tijdens de bouw gooit nu de wereldwijde pandemie roet in het eten.

Hoprichter Dirk Tuip blijft onverminderd positief. Wij bekijken hoe je een beamer optimaal kan inzetten om de bioscoopervaring zo goed mogelijk te benaderen. Meer lezen over waarom we nou deze aanbiedingen uitlichten? Lees dan verder onderaan het artikel. Maar om hoeveel geld het nou eigenlijk precies gaat, is niet voor iedereen duidelijk. Hoog tijd om eens in de cijfers te duiken van de Nederlanders die actief zijn in esports. Laatstgenoemde krijgt wel een online variant.

Facebook Inloggen met Facebook. Pijltje omlaag. Of log in met je e-mailadres. Toon en Verberg Laat zien. Blijf ingelogd. Heb je nog geen profiel? Maak een profiel aan!

Naakt foto nl verpleegkundigen slipje

Van
rachmaninovpc3d

Geef me gratis sex onesie penis

Van
HeartlessSaint

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl