Oude

Hoe scheer je je anus seks tijdens regels

Zaterdag 26st, Mei 2018 12:32:37 Pm
[BANCHOR] aljur naakt
Stuur een gratis bericht
naar boba_bombo
Online
boba_bombo
  • 35 jaar Vrouw, Vissen
  • Ralta, Netherlands
  • Javaans(Vloeiend), Vietnamees(Bekwaamheid), Spaans(Beginner)
  • Beheerder, Allergist
  • ID: 2878235957
  • Vrienden: Cloudbees-ap, StefanBC, codan0colfon
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 176 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Susan
Profiel bekijken: / 4755
Nummer: / +312274-147-28

Beschrijving:

Waarom staat mijn reactie niet direct online? Kortom : probeer het vooral leuk en netjes te houden. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Hoofdinhoud Zoeken Submenu Site-navigatie. Hoi, Ik ben een jongen van 17 en ik heb voor mijn leeftijd al best veel lichaamsbeharing. Nou heb ik ook konthaar, zowel rond mijn anus als op mijn billen.

Zo ja, jeukt het dan daarna? Ikzelf zou er niet zo een probleem van maken. Thanks voor het antwoorden! Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 15 januari   [ uur].

Ik heb het vorige maand voor de eerste keer daar geschoren en ik had helemaal geen last of jeuk, alleen heb ik er wel een uur aan gezeten. Misschien doe ik het nog wel eens. Ik scheer het om de 2 weken weg dan blijft het redelijk kort en kost het ook niet zoveel tijd. Ik ben zelf homo, heb nog geen vriend dus vanuit die ervaring kan ik nog niets over zeggen. Ben van mezelf ook best verzorgd. Ik vind het persoonlijk veel verzorgder uitzien als je je lichaamsbeharing scheert. Nu heb ik van mezelf niet zo veel beharing dus daar heb ik wel voordeel mee.

Voor de mensen die dat wel hebben is dat dan denk ik extra werk en kan ik me voorstellen dat je daar niet zo veel zin in kan hebben en dat om die reden misschien liever laten. Ik weet niet het is denk ik een kwestie van smaak wat je wel of niet mooi vind. Ik vind het niet zo fijn om als ik naar de wc ben geweest om van die dreadlocks te hebben aan mijn kont XD. Als je je billen wilt scheren: ik scheer altijd alleen met de haargroei mee en gebruik een scherp mesje, hierdoor voorkom je dat het kan gaan jeuken en dat je na afloop van die pukkeltjes krijgt.

Misschien gewoon eens proberen? Hoi, topicstarter hier. Heb wel een keer mijn konthaar geschoren maar dat jeukte echt zo erg!!! Mijn schaamhaar hou ik wel bij, maar laat het vaak lang groeien en dan scheren, alleen dan duurt het wel langer.

Mijn borsthaar is weinig maar scheer het wel gewoon. Hoe denken jullie over beenhaar, en dan ook de bovenbenen? Topics in dit forum. Balzak trekt samen jongen, Piemel langer slap dan stijf jongen, Piemels jongen, Welke porno? Wat is jouw fetish jongen, Meisjes met sixpack Ruzie over het huishouden Tips voor naam kledingmerk!

Jongen leren kennen op tinder Harde lenzen Opleiding wisselen Quotes op je verhaal plaatsen Is dit mogelijk? Meisjes die in de kast zitten. Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Het forum wordt regelmatig gemodereerd. Wat mag niet? Nieuw op de site. Routekaart versoepeling maatregelen Ramadan in corona tijd Streamrail: online optredens van de meest uiteenlopende artiesten Gamen met je vrienden vanuit je luie stoel!

Persconferentie premier Rutte van 21 april 75 jaar vrijheid Vriendschap De geldchecker Thuis fit blijven 4 juni feestdag voor geslaagde scholieren! Praat mee over. Volg ons. Doe mee! Contact Denk en doe met ons mee! Mis je info? Over de site Wie schrijven er? Wie zijn wij? Andere Jongin-sites. Spelregels Privacy Forumregels Proclaimer Cookies.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl