Oude

Meldpunt seksueel misbruik erotische massage doetinchem

Zaterdag 16st, Mei 2017 3:35:46 Pm
[BANCHOR] newjersy achterpagina
Stuur een gratis bericht
naar tEeJ1980uk
Online
tEeJ1980uk
  • 31 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Shin op Goyle, Netherlands
  • Javaans(Bekwaamheid), Tamil(Vloeiend), Vietnamees(Elementair)
  • Middel, Correspondent
  • ID: 6669875397
  • Vrienden: cuchillian2821, dgirsh, Brumon
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 182 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Tammy
Profiel bekijken: / 1644
Nummer: / +312481-419-52

Beschrijving:

SMPR is er voor mensen die seksueel misbruik in een pastorale relatie hebben ervaren en voor de mensen om hen heen. SMPR is er voor de eerste opvang en biedt een luisterend oor. Wanneer u contact opneemt kunt u uw verhaal vertellen. Dat kan, degene aan de telefoon is daarvoor opgeleid en heeft geheimhoudingsplicht.

Praten met SMPR mag zo u wilt ook anoniem. We geven informatie over de mogelijkheden van aanpak. Via het meldpunt kunt u ook in contact komen met een vertrouwenspersoon. Wilt u liever anoniem blijven? Dat mag. Vult u dan geen naam, telefoonnummer en e-mailadres in. We kunnen dan uiteraard geen contact met u opnemen.

Wilt u dat later toch graag, stuurt u ons dan gerust een nieuw bericht. Indien u via het formulier contact opneemt, wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld of gemaild. U kunt ook contact opnemen indien u vragen heeft over seksueel misbruik in kerkelijke relaties.

Of wanneer u het gevoel heeft of signalen hoort dat er iets niet klopt e in de omgang met een gezagsdrager in de kerk. Luisterend oor nodig? Wanneer is er sprake van misbruik?

Misbruik in mijn gemeente, wat nu? Literatuur over seksueel misbruik in het pastoraat Artikelen Websites Onderzoeken Contact SMPR is er voor mensen die seksueel misbruik in een pastorale relatie hebben ervaren en voor de mensen om hen heen.

Waarmee kunnen wij u helpen? Meer actueel. Nieuwe coördinator SMPR. Beschadigd lichaam Opleiding voor begeleiding bij seksueel misbruik in de kerkelijke gemeente. Dat komt bij ons niet voor.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl