Oude

Vagina van de vrouw spirituele seksuele energie

Zaterdag 14st, Mei 2018 7:58:12 Pm
[BANCHOR] stinkende kut
Stuur een gratis bericht
naar exercise2day
Online
exercise2day
  • 43 jaar Vrouw, Vissen
  • Winkeven, Netherlands
  • Turks(Basic), Engels(Bekwaamheid), Telugu(Elementair)
  • Paleontoloog, Wiskundige
  • ID: 8598538794
  • Vrienden: kimp56, Mamem
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 168 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Juliette
Profiel bekijken: / 4425
Nummer: / +312278-824-14

Beschrijving:

De vagina en vooral de clitoris zijn belangrijk voor het hebben van seks en het genieten van seksualiteit. Rond de ingang van de vagina, zitten de binnenste en buitenste schaamlippen. Hoe de schaamlippen eruit zien, verschilt van vrouw tot vrouw. De binnenste schaamlippen komen meestal meer naar buiten dan de buitenste. De binnenste schaamlippen zijn meestal niet even groot. Als een vrouw opgewonden wordt, zwellen de binnenste schaamlippen op, doordat er meer bloed in stroomt.

De schaamlippen zijn vaak gevoelig en kunnen prettig zijn om aan te raken tijdens het vrijen. Waar de binnenste schaamlippen elkaar aan de bovenkant raken ligt het zichtbare deel van de clitoris. Tussen de schaamlippen ligt de opening van de vagina. Als een vrouw opgewonden is, wordt de vagina vochtig.

Er kan dan ook vocht via de opening van de vagina naar buiten komen. Aan de binnenkant van de vagina zit het maagdenvlies : een smal randje weefsel langs de wand van de vagina. Het maagdenvlies is bijna nooit een gesloten vlies. Tussen het bobbeltje van de clitoris de glans en de vagina ligt het plasgaatje de uitgang van de urinebuis.

Bij vrouwen kan de urinebuis gevoelig zijn voor infectie. Daarom kan een vrouw na geslachtsgemeenschap soms een blaasontsteking krijgen. Het kan vrouwen die daar last van hebben helpen om na gemeenschap te plassen.

De urinebuis wordt dan als het ware schoon geplast. Het aan de buitenkant zichtbare deel van de clitoris ligt op de plek waar de binnenste schaamlippen elkaar aan de bovenkant raken. Het is een bobbeltje zo groot als een erwt. Dit bobbeltje heet de glans. In de clitoris zitten veel gevoelszenuwen. De clitoris is groter dan alleen het bobbeltje en loopt door achter de schaamlippen en rond de vagina.

Als een vrouw opgewonden raakt, zwellen de clitoris en de schaamlippen. De clitoris wordt extra gevoelig. Soms is de glans clitoris zo gevoelig dat aanraken haast pijn doet. Het aanraking van het gebied eromheen, de schaamlippen en de vagina-opening kan dan prettiger zijn. Het maagdenvlies is een smal randje weefsel langs de wand van de vagina. Bij de eerste keer geslachtsgemeenschap wordt het maagdenvlies opgerekt. Als een vrouw ontspannen, opgewonden en vochtig is, hoeft dit geen pijn te doen.

Een vrouw hoeft ook geen bloed te verliezen bij de eerste keer gemeenschap. Het kan wel, maar het gebeurt zeker niet altijd.

Het is dus niet waar dat elke vrouw bloedt na de eerste keer. Soms is het maagdenvlies al soepel van zichzelf. Soms is het maagdenvlies nog stug. Dan kan het tijdens de gemeenschap wat oprekken en soms een beetje inscheuren. Daardoor kan het gaan bloeden. Veel vrouwen kennen hun vagina en clitoris niet zo goed.

Ze zijn niet gewend om er goed naar te kijken en ze bewust aan te raken. Door ze zelf goed te bekijken en aan te raken kunt u meer vertrouwd raken met uw eigen lijf en eigen gevoel. Hoe meer bekendheid en vertrouwen u heeft met uw lichaam, des te meer kunt u genieten van seks.

Het is misschien even wennen. Maar op deze manier kunt u zich vertrouwder voelen met uw lijf en uw gevoel. Bij het vrijen kan het zo makkelijker worden om precies te vertellen wat u fijn vindt en wat niet. Klaarkomen is een ander woord voor het krijgen van een orgasme, een hoogtepunt of climax. Het is de seksuele ontlading tijdens het vrijen of tijdens masturberen. Hoe klaarkomen voelt is voor iedereen anders, van weinig tot heel intens.

Het verschilt per keer hoe lang het orgasme duurt en hoe sterk het is. Dat kan liggen aan hoeveel tijd u ervoor heeft genomen, maar ook of u zich lekker voelt, hoe fit u bent of hoeveel zin u heeft om te vrijen. Voor veel mensen is een orgasme letterlijk het hoogtepunt van seks, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Veel mensen komen niet klaar tijdens het vrijen, terwijl ze toch genieten. De nadruk op het klaarkomen kan ervoor zorgen dat het plezier in seks minder wordt en de kans op een orgasme kleiner. Tijdens het orgasme bij een vrouw schokken de spieren van de bekkenbodem en de onderbuik. Er is dan even wat minder controle over spieren in het lichaam: het hele lichaam kan schokken. Bij het klaarkomen kunnen vrouwen zuchten, kreunen, schreeuwen of juist heel stil zijn. Ik wil meer weten over de vagina, clitoris en seksualiteit.

Print E-mail. In het kort In het kort De clitoris is voor veel vrouwen de seksueel gevoeligste plek van hun lichaam. Door zelf uw clitoris en vagina te bekijken en aan te raken, kunt u vertrouwd raken met uw lichaam en gevoel. Bij opwinding zwelt de clitoris en wordt extra gevoelig. Door strelen, wrijven of likken van de clitoris kunnen vrouwen klaarkomen. Er zijn maar weinig vrouwen die klaarkomen door het heen en weer gaan van de penis in de vagina.

Video's Video's. Filmbestand mp4, minuten, 23mb Geluidsbestand mp3, minuten, 4mb Ondertitelingsbestand binnenkort beschikbaar © NHG Disclaimer. Wat is het Vagina De vagina en vooral de clitoris zijn belangrijk voor het hebben van seks en het genieten van seksualiteit. De behaarde verdikking onderaan de buik, boven het schaambeen heet de  venusheuvel. Clitoris Clitoris Voor de meeste vrouwen is de clitoris de seksueel gevoeligste plek van hun lichaam. Door de glans van de clitoris te strelen, wrijven of likken kunnen vrouwen klaarkomen.

Maagdenvlies Maagdenvlies Het maagdenvlies is een smal randje weefsel langs de wand van de vagina. Ken uw vagina Uw vagina en clitoris bekijken en aanraken Veel vrouwen kennen hun vagina en clitoris niet zo goed.

Probeer dit eens: Ga naakt voor een spiegel staan en bekijk uzelf en uw schaamstreek. Omschrijf voor uzelf wat u ziet. Ga zo zitten, met de benen gespreid, dat u met een kleine spiegel tussen uw benen kunt kijken.

Bekijk uw schaamstreek van dichtbij. Raak vervolgens de binnenkant van uw dijen aan. Daarna raakt u alle delen aan: buitenste schaamlippen, binnenste schaamlippen, clitoris, opening van de vaginamond. Stel uzelf daarbij de volgende vragen: Wat vindt u ervan om uzelf zo aan te raken?

Wat voelt prettig en wat voelt minder prettig? Klaarkomen Klaarkomen Klaarkomen is een ander woord voor het krijgen van een orgasme, een hoogtepunt of climax.

Door strelen, wrijven of likken van de clitoris kunnen de meeste vrouwen klaarkomen. Door het heen en weer gaan van de penis in de vagina komen maar weinig vrouwen klaar.

Meer informatie Meer informatie over vagina, clitoris en seksualiteit seksualiteit. Laatst herzien op 20 sep Vond u deze informatie nuttig? Toelichting Heeft u nog een suggestie of opmerking? Dit is niet verplicht. Toelichting Kunt u toelichten waarom niet?

Neuken bij de buren anumal sax

Van
thomasyawoppong

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl