Oude

Wende snijders naakt ik wil neuken nl

Donderdag 2st, Juli 2017 5:48:42 Pm
[BANCHOR] weelderige storis
Stuur een gratis bericht
naar brico39
Offline
brico39
  • 29 jaar Vrouw, Meisje
  • Almelo, Netherlands
  • Frans(Mooi zo), Hindi(Basic), Tamil(Gemiddeld)
  • Wijnmaker, Orthopedist
  • ID: 4976923497
  • Vrienden: Hagalaz, h4tton
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 167 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Monica
Profiel bekijken: / 1325
Nummer: / +312455-923-39

Beschrijving:

Check op de vernieuwde Luisterpaal de allerbeste albums en EP's van het moment. Wat betekent het om mens te zijn op de derde dag van Down The Rabbit Hole? Wat betekent het om mens te zijn wanneer je bent doorgegaan totdat de zon zijn blije gezichtje weer liet zien?

Wat betekent het om mens te zijn wanneer je niet meer weet of je bruin bent van de zon, of van het stof? Wende Snijders probeert al het hele weekend festivalgangers te prikkelen. Met een uitzinnige trouwceremonie, waar mensen echt met tranen in de ogen stonden. Met een preparty voor haar show die niet helemaal van de grond kwam.

En met een show die zindert. Ze wilde de pophoek in met haar laatste plaat Mens , maar dan wel op haar eigen voorwaarden. Dat betekent: nog steeds met de grandeur van Carré in het achterhoofd en het theater nooit ver weg. Wende steekt liever een gesproken monoloog af dan dat ze een hitrefrein probeert te schrijven. Ze heeft geen stereotype rockband, maar wordt geflankeerd door twee mannen in stijlvol zwart. Eentje omringd door flinke synths, de ander bewerkt zijn vibrafoon met strijkstok en staat dramatisch op pauken en gong te timmeren.

Durf te leven! En nog een, en nog een. Meer dtrh18 in  ons dossier.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl