Seks

33 weken zwanger en seks neuk me kapot

Donderdag 6st, Maart 2017 11:57:46 Pm
[BANCHOR] hete homos
Stuur een gratis bericht
naar qubis
Online
qubis
  • 27 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Den Haag, Netherlands
  • Russisch(Geavanceerd), Arab(Beginner), Spaans(Mooi zo)
  • Stilist, Operateur, Banketbakker
  • ID: 2234568283
  • Vrienden: Erik11741, marto12345
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 175 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Parijs
Profiel bekijken: / 7657
Nummer: / +312965-158-74

Beschrijving:

Zeker als dit je eerste zwangerschap is, heb je waarschijnlijk ontzettend veel vragen. Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je kindje goed groeit en waarop moet je voorbereid zijn bij de bevalling? Een aantal vragen beantwoorden we hier. Bij het intakegesprek zal de verloskundige je nog veel meer informatie en materiaal geven. Heb je vragen waarop je hier geen antwoord kunt vinden?

Bel dan Verloskundigenpraktijk Huissen op 84 05 Je hoort vanuit je omgeving vooral vaak wat er níet mag, maar je mag ook een heleboel wél als je zwanger bent.

Hieronder vind je informatie die je kan helpen tijdens je zwangerschap. En je mag jezelf natuurlijk best een beetje verwennen in deze spannende tijd. Dit is een vitamine die van nature in onze voeding voorkomt vitamine B Als je voorafgaand aan en tijdens de zwangerschap een verhoogde hoeveelheid van deze vitamine inneemt, verkleint dit de kans op een aantal aangeboren afwijkingen: open rug, buikwanddefect, open schedeltje, en waarschijnlijk ook hazenlip.

Foliumzuur koop je zonder recept bij de drogist of apotheek. Als er een verhoogd risico is op een van bovenstaande afwijkingen, is het belangrijk om een hogere dosis foliumzuur te slikken. Je moet dan al vóór je zwanger wordt contact opnemen met je huisarts. Deze schrijft dan een hogere dosering voor 4 of 5 milligram per tablet , waarvan je elke dag een tablet inneemt. In deze doseringen is foliumzuur alleen op recept verkrijgbaar.

Lees bij medicijngebruik altijd de bijsluiter. In bepaalde gevallen mag je niet zwanger raken tijdens het gebruik van medicijnen. Voor de meeste medicijnen geldt dat je ze niet mag gebruiken als je zwanger bent. Ze kunnen schadelijke gevolgen hebben voor het kind. Dit geldt al vanaf twee weken zwangerschap het moment waarop de zwangerschapstest positief is.

Kun je niet zonder de medicijnen, dan kun je het beste advies vragen aan je huisarts. Misschien zijn er dan andere medicijnen die je kunt gebruiken. Ook kan het zijn dat je tijdens je zwangerschap niet door een verloskundige begeleid kunt worden, maar dat je begeleid wordt door een gynaecoloog.

Je baby eet wat jij eet. Daarom is je voeding tijdens de zwangerschap ontzettend belangrijk. Van de meeste vitamines en mineralen heb je net wat extra nodig als je zwanger bent. Dat wil niet zeggen dat je "voor twee" moet eten.

De voeding die normaal gesproken wordt geadviseerd voor volwassenen bevat ook voldoende voedingsstoffen voor zwangere vrouwen. Wat richtlijnen:. Bij het gebruik van gezonde voeding is het niet noodzakelijk om extra vitaminepreparaten te slikken. Wil je dit toch, gebruik dan een vitaminepreparaat speciaal voor zwangere vrouwen. Hier kunnen we kort over zijn: niet doen. Alcohol en roken verminderen de vruchtbaarheid ernstig en kunnen, net als drugs, de ongeboren vrucht onherstelbare schade toebrengen.

Wanneer je zwanger bent is roken en rook in je omgeving schadelijk voor het ongeboren kind. Het is verstandig te stoppen met roken. Wanneer je hier hulp bij zoekt, kun je terecht bij je huisarts of bij Roken Info, en in geval van een zwangerschap uiteraard ook bij ons!

Na je zwangerschap weer beginnen met roken raden we af. De rook is schadelijk voor je baby — en natuurlijk voor jezelf. Tijdens het intakegesprek bespreken we je persoonsgegevens. We noteren de ziektegeschiedenis en eventuele aangeboren afwijkingen die voorkomen in de familie van jou en je partner.

Eventuele eerdere zwangerschappen en bevallingen worden besproken en we stellen vast wanneer je bent uitgerekend. We bespreken ook of je mogelijk gebruik wil maken van prenatale screening, op de website www. Hieronder staan de mogelijke testen kort uitgelegd. Ook krijg je voorlichting over de mogelijkheid tot het laten doen van de eerste trimester screening. Dit bestaat uit een bloedonderzoek bij de zwangere en echo-onderzoek van het kind.

Het onderzoek kan tussen 9 en 14 weken zwangerschap plaatsvinden. De combinatietest berekent hoe groot de kans is dat je kind down-, edwards- of patausyndroom heeft. NIPT betekent: niet-invasieve prenatale test. Dit is een bloedonderzoek. Voor het bloedonderzoek wordt bloed afgenomen uit je arm.

Je loopt geen risico op een miskraam. In het bloed van de zwangere zit ook een klein beetje erfelijk materiaal DNA van de placenta moederkoek. Dit DNA is bijna altijd hetzelfde als dat van het kind. Het laboratorium kan zo onderzoeken of het kind down-, edwards- of patausyndroom heeft. De structurele echoscopische screening ook wel 20 wekenecho wordt wel vergoed. Dit is een medische echo waarbij het kindje van top tot teen wordt nagekeken.

Er zijn helaas wel afwijkingen die op de echoscopie niet zichtbaar zijn. De combinatietest en wekenecho worden doorgaans verricht bij verloskundig centrum Espérance in Arnhem.

Tijdens de intake meten we de bloeddruk. We luisteren nog niet naar het hartje van de baby, omdat dit pas mogelijk is na 12 weken zwangerschap. Het doel van de intake is om een goede risicoselectie te maken. We bekijken of er risicofactoren zijn tijdens de zwangerschap en kunnen naar aanleiding hiervan een gynaecoloog inschakelen. De vervolgafspraken zullen plaatsvinden volgens het volgende controleschema:. Natuurlijk kun je tijdens deze controles vragen stellen en klachten bespreken.

Verder doen we de volgende onderzoeken:. Tegenwoordig krijgt een op de zes stellen te maken met verminderde vruchtbaarheid. Kunstmatige bevruchting kan voor hen de kans op zwangerschap vergroten. Bij zulke behandelingen maken artsen onder meer gebruik van geneesmiddelen die hCG bevatten het zwangerschapshormoon 'humaan Choriongonadotrofine'. Dit hormoon wordt uit de urine van zwangere vrouwen gehaald tijdens de eerste vier maanden van de zwangerschap.

Moeders voor Moeders verzamelt deze urine en helpt zo andere stellen die zwanger willen worden. Wanneer er een kindje komt, gaat er veel veranderen. Er zijn dan ook een aantal zaken die geregeld moeten worden:.

Tijdens het intakegesprek met de verloskundige krijg je folders mee van verschillende kraamzorg bureaus:. Heb je de kraamzorg geregeld, bel dan je verzekering om door te geven waar je de kraamzorg hebt geregeld en om een kraampakket aan te vragen.

Als je niet getrouwd bent, moet de vader van het kindje zijn kindje erkennen. Dit gebeurt bij voorkeur voor je 24 weken zwanger bent. De vader wordt anders door de wet niet gezien als vader van het kindje. Je gaat hiervoor samen naar het gemeentehuis met een geldig legitimatiebewijs om de akte van erkenning te ondertekenen.

Dan bepaal je bovendien welke achternaam jullie kindje gaat krijgen. Als jullie na de geboorte van het kindje allebei willen blijven werken, moet je kinderopvang regelen. Houd rekening met eventuele wachtlijsten en doe dit op tijd.

We adviseren je een zwangerschapscursus te volgen, zeker tijdens je eerste zwangerschap. Meer informatie hierover krijg je tijdens het intakegesprek. Een zwangerschapscursus kun je volgen bij:. Seksualiteit en zwangerschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wanneer er problemen zijn op seksueel gebied, is het belangrijk dat jullie ons dat vertellen! Ook wanneer je in het verleden iets vervelends hebt meegemaakt op seksueel gebied, rondom een inwendig onderzoek, of op een andere manier met geweld te maken hebt gehad, willen wij dit graag weten.

We kunnen je dan beter begeleiden. Op seksueel gebied kan er veel veranderen tijdens en na een zwangerschap, zowel bij de vrouw als bij de man. De behoefte aan seks kan verminderen, of juist groter worden. Je kunt elkaar meer of minder aantrekkelijk gaan vinden. En de lichamelijke beleving van seks kan veranderen. Dit komt door lichamelijke veranderingen, veranderingen in de relatie en praktische veranderingen een baby in huis.

Door de verbeterde doorbloeding van de baarmoedermond kan er mogelijk bloedverlies optreden na het hebben van gemeenschap. Dit is normaal en bij twijfel kun je contact opnemen met de verloskundige. De vrouw heeft in het eerste trimester vaak minder zin om te vrijen.

Dit komt door zwangerschapshormonen, vermoeidheid en in sommige gevallen ook misselijkheid. De borsten groeien: dit kan een warm, erotisch gevoel geven.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl