Seks

Andere woorden voor seks neuken tijdens zwangerschap

Maandag 28st, September 2017 10:35:17 Pm
[BANCHOR] malibustrings com
Stuur een gratis bericht
naar lea89
Offline
lea89
  • 36 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Lattrop, Netherlands
  • Koreaans(Beginner), Vietnamees(Mooi zo), Maleis(Bekwaamheid)
  • Microbioloog, Beheerder
  • ID: 1485394113
  • Vrienden: sgmig, ChauskinRodion, jeremyangland, lenpearce34
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 168 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Terri
Profiel bekijken: / 8439
Nummer: / +312517-546-67

Beschrijving:

Vroeger dacht je bij het woord gezin aan twee ouders met een of meer kinderen. Zo'n gezin heet tegenwoordig een tweeoudergezin. Gezinssamenstellingen, opvoeden en maatschappij veranderen, en dat zie je terug in onze taal. Er ontstaan nieuwe woorden, neologismen, zoals applauskind , bakfietsmoeder , lattepapa en shufflegeneratie. En die curlingouder uit het tv-programma De Luizenmoeder? Die bestaat al meer dan tien jaar. Al die woorden verzamelt het Instituut voor de Nederlandse Taal.

Taalkundige Vivien Waszink vatte de neologismen van het nieuwe opvoeden samen in een woordenboekje. Helikopterouders hebben vaak boemerangkinderen , en de moedermaffia houdt ook op papadagen een oogje in het zeil. In deze apenstaartgeneratie lijkt alles mogelijk. Lees hier de neologismen per onderwerp:. Veel ouders van nu zijn overbezorgd en voeden hun kroost te beschermend op.

Die kun je hyperouder en überouder noemen, maar er zijn ook nog andere typen overbezorgde ouders. Naast laatstekansmoeder en uitstelmoeder heb je ook de mannelijke varianten laatstekansvader en uitstelvader. Toch komen de mannelijke varianten veel minder voor: het gaat hier vooral om partners van laatstekansmoeders en uitstelmoeders , omdat de biologische klok van mannen minder hard tikt. Zijn er volgens u woorden die ontbreken in deze lijst? Stuur een tweet met het betreffende opvoedwoord naar ivdnt.

Wij vullen de lijst dan verder aan. Het opvoedwoord wordt in het woordenboek opgenomen als u kunt aantonen dat het een bestaand woord is. Vermeld bij het opvoedwoord een RT, een citaat of link. Weg met dat woord! Woordbaak Terug in de taal Gelegenheidswoordenboekjes Jaaroverzicht in neologismen Het jaaroverzicht in neologismen Het jaaroverzicht in neologismen Stel uw vraag aan Woordbaak Melden neologisme Terug in de taal - Archief Woordbaak - Archief Weg met dat woord!

Computerlinguïstiek Softwareontwikkeling Open Source. Wie zijn wij? Wat doen wij? Voor de pers. Contact Persberichten. Cookiebeleid · Privacyverklaring · Colofon · Disclaimer ·.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl