Seks

Bloeding tijdens de seks sex afspraak amsterdam

Donderdag 10st, December 2018 11:17:31 Am
[BANCHOR] aanvinken voeten
Stuur een gratis bericht
naar NZSmudge
Offline
NZSmudge
  • 31 jaar Vrouw, Vissen
  • Oostwold, Netherlands
  • Frans(Bekwaamheid), Frans(Gemiddeld), Italiaans(Gemiddeld)
  • Signalman, Psycholoog
  • ID: 4496128434
  • Vrienden: bchavez65, robdant312
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 172 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Jessie
Profiel bekijken: / 9795
Nummer: / +312968-477-51

Beschrijving:

Bloederige lakens na de seks - als je niet ongesteld bent, kan dat ervoor zorgen dat je je zorgen maakt. Er zijn veel redenen voor bloed na seks.

Of je nu standaard een bloeding ervaart tijdens seks, bloedt na de seks of een beetje van beide, de oorzaken zijn meestal erg vergelijkbaar. Anne Henderson. Dit type bloeding is meestal zelflimiterend en duurt zelden langer dan een paar uur. Als het bloeden maximaal uur aanhoudt, of een bruinachtige kleur heeft, is de kans groter dat het gepaard gaat met bloedingen van de baarmoederwand. Bloeden na de seks is een belangrijk symptoom van een soa bij vrouwen.

Denk aan chlamydia en gonorroe, om te beginnen. En die kunnen dus barsten. Het goede nieuws is dat deze poliepen, hoewel ze de vervelende gewoonte hebben om te bloeden, meestal niet kanker zijn en gemakkelijk door je arts kunnen worden verwijderd. Deze oorzaak is volkomen logisch. Droogte plus overmatige wrijving staat gelijk aan bebloede lakens. Het kan een van de andere symptomen van de menopauze zijn die op elke leeftijd kunnen voorkomen.

Of het kan zijn dat je niet voldoende opgewonden bent. Niet alleen kunnen soa's bloeden tijdens seks, infecties zoals bekkenontsteking kunnen dat ook doen. Hoewel dit kan worden veroorzaakt door chlamydia en gonorroe, kan het ook het gevolg zijn van normaal onschuldige bacteriën, aangetroffen in de vagina, voorbij de baarmoederhals en in de voortplantingsorganen. Dit gebeurt waarschijnlijk als je eerder bekkenontsteking hebt gehad, als de baarmoederhals is beschadigd na een bevalling of een miskraam, of als je een medische procedure hebt gehad waarbij de baarmoederhals geopend moest worden, zoals een abortus.

Bekkenontsteking kan worden behandeld met antibiotica; niet gediagnosticeerd, kan het de vruchtbaarheid negatief beïnvloeden. Het klinkt misschien als iets uit een sci-fi film, maar ectropische bloedingen - ook bekend als cervicale erosie - is een echte gezondheidstoestand van vrouwen.

Naarmate je ouder wordt, verplaatst dit celgebied zich binnen de baarmoederhals. Endometriose is waar cellen, zoals die in het slijmvlies van de baarmoeder, elders in het lichaam worden aangetroffen en ja, als deze cellen zich op de baarmoederhals of in de vagina afzetten, kan dit leiden tot bloeding na seks. Het is echter zeldzaam. Met al het scheuren dat optreedt tijdens de meest bijzondere ervaring in het leven van een vrouw, is het geen wonder dat je bloedt tijdens de seks als je niet lang geleden bent bevallen.

Het kan echter ook zijn dat hormonale veranderingen een rol spelen. Het is zeldzaam dat het een bloeding wordt veroorzaakt door iets heftigers. Meer hardnekkige of zwaardere bloedingen kunnen echter wel het teken zijn dat er iets meer aan de hand is.

Als je je zorgen maakt is het een goed idee om langs je huisarts te gaan voor een doorverwijzing. Volg je Women's Health al op Facebook en Instagram? Type zoekwoorden. Marc Romanelli Getty Images. Welke kleur? Je hebt poliepen op je baarmoederhals Het goede nieuws is dat deze poliepen, hoewel ze de vervelende gewoonte hebben om te bloeden, meestal niet kanker zijn en gemakkelijk door je arts kunnen worden verwijderd.

Je hebt een infectie Niet alleen kunnen soa's bloeden tijdens seks, infecties zoals bekkenontsteking kunnen dat ook doen. Je ervaart een ectropische bloeding Het klinkt misschien als iets uit een sci-fi film, maar ectropische bloedingen - ook bekend als cervicale erosie - is een echte gezondheidstoestand van vrouwen. Je hebt een doorbraakbloeding 'Sommige vrouwen ervaren een doorbraakbloeding terwijl ze aan de pil zitten en dat kan toevallig gebeuren terwijl ze seks hebben', zegt Currie.

Related Story. Advertentie - Lees hieronder verder. Meer van Gezondheid. Gezondheid Belangrijk om te weten over seks na een abortus 9 redenen waarom je moet masturberen Waarom wil ik meer seks tijdens mijn menstruatie? Wat is het beste tijdstip om seks te hebben? Wat is tantra -seks eigenlijk? Hoe seks je kan beschermen tegen verkoudheid.

Seks in buitenlucht tiefling porno

Van
nevinylgraphics

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl