Seks

Branderig gevoel tijdens seks trio 2 vrouwen

Woensdag 9st, Oktober 2017 2:14:43 Am
[BANCHOR] joodse brunette
Stuur een gratis bericht
naar Ralbor
Online
Ralbor
  • 41 jaar Vrouw, Weegschalen
  • Gestolen, Netherlands
  • Turks(Beginner), Perzisch(Bekwaamheid), Deutsch(Mooi zo)
  • Geograaf, Anesthesist, Arrangeur
  • ID: 1766246237
  • Vrienden: g4pilut, DamienC_kee
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 181 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Sophie
Profiel bekijken: / 7544
Nummer: / +312189-349-71

Beschrijving:

Je penis, vagina of anus kan warm en pijnlijk voelen. En het kan een beetje of veel pijn doen. Je kunt het branderige gevoel hebben tijdens de seks of tijdens het plassen of poepen. Je kunt het ook zomaar hebben. Ja, dat kan als je seks hebt gehad met iemand die een soa heeft.

Met onveilige seks heb je meer kans op een soa. Symptomen bij mannen en vrouwen kunnen zijn:. Heb je last van een branderig gevoel?

Neem contact op met je huisarts. Of check of je een soa kunt hebben. Ja, dat kan. Een branderig gevoel betekent niet altijd dat je een soa hebt. Het kan ook door iets anders komen. Dit kan komen doordat je vagina niet nat genoeg is tijdens de seks. Of door een infectie aan je vagina. Dit kan komen door een infectie aan je vagina. Of door een blaasontsteking. Bij mannen kan een branderig gevoel rond de penis ook komen door de manier waarop je je penis wast. Een branderig gevoel rond de anus kan ook komen door diarree of aambeien.

Je kunt ook een branderig gevoel krijgen door scheren en harsen van je schaamhaar en ander lichaamshaar. Je kunt er ook rode bultjes bij krijgen. Denk je dat dit zo is? Vraag dan advies aan je apotheek of drogist. Gebruik het liefst geen zeep, maar was je penis, vagina of anus met water. Wil je toch een verzorgingsproduct gebruiken?

Neem dan iets zonder zeep. Of vraag advies aan je huisarts of apotheek of drogist. De klachten kunnen ook door iets anders komen. Of toch door een soa. Daarom is het altijd goed om contact op te nemen met de huisarts als je klachten hebt. Is je eikel rood? Dan komt dit vaak door iets anders dan een soa. Maar het kan zijn dat je een soa hebt. Waardoor kan deze klacht komen? Je krijgt een soa door seks met iemand die een soa heeft.

Het komt meestal door een virus of een bacterie. Die kan in sperma, voorvocht, bloed of vaginaal vocht of de slijmvliezen  zitten.

Lees hoe je een soa krijgt. En wat veilige seks is en wat niet. Je kunt ook bellen op - ma - wo: tot uur do - vrij: tot uur 10 cent p.

Of stuur je vraag naar:  infolijn soaaids. Kruimelpad Heb ik een soa? Branderig gevoel. Branderig gevoel Branderig gevoel. Versturen per e-mail. Wat is een branderig gevoel. Wat is een branderig gevoel? Komt een branderig gevoel door een soa? Heb je deze klachten?

Dan heb je misschien:. Branderig gevoel in de vagina of op de penis. Genitale wratten. Branderig gevoel rond de anus. Branderig gevoel bij het plassen. Kan een branderig gevoel ook door iets anders komen? Een branderig gevoel bij de vagina Dit kan komen doordat je vagina niet nat genoeg is tijdens de seks. Een branderig gevoel bij het plassen Dit kan komen door een infectie aan je vagina.

Een branderig gevoel rond de penis  Bij mannen kan een branderig gevoel rond de penis ook komen door de manier waarop je je penis wast. Een branderig gevoel rond de anus Een branderig gevoel rond de anus kan ook komen door diarree of aambeien. Een branderig gevoel door scheren en harsen Je kunt ook een branderig gevoel krijgen door scheren en harsen van je schaamhaar en ander lichaamshaar.

Een branderig gevoel op de huid rond je penis, vagina of anus Gebruik het liefst geen zeep, maar was je penis, vagina of anus met water. Naar de huisarts De klachten kunnen ook door iets anders komen.

Rode eikel een soa? Wat moet je doen bij een branderig gevoel? Denk je dat je afscheiding komt door een soa? Neem dan contact op met de huisarts of GGD. Wil je weten of een branderige gevoel bij je penis of vagina komt door een blaasontsteking? Check dan op Thuisarts. En of je contact moet hebben met je huisarts. Wil je weten of een branderige gevoel bij je vagina komt doordat je niet nat genoeg wordt tijdens seks?

Kijk dan op Thuisarts. En wat je kunt doen. Heb je een branderig gevoel rond de anus? En denk je dat dit niet komt door een soa? Hoe krijg je een soa? Informatie voor professionals:. Testen op soa's. Richtlijnen voor huisartsen en andere professionals. Doe de soa-check met je cliënt. Seksoa magazine: 'Pijn bij vrijen en wondjes, een fysieke klacht of bio psychosociaal? Facebook Linkedin Twitter.

Seks voor ouderen collagr seks

Van
Jordanpgates1

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl