Seks

Gemiddeld aantal keer seks per week sperma in de anus

Zaterdag 22st, Juli 2018 10:50:9 Pm
[BANCHOR] wifey tumblr
Stuur een gratis bericht
naar MrB817
Online
MrB817
  • 30 jaar Vrouw, Stier
  • Helder, Netherlands
  • Japans(Beginner), Portugees(Basic), Turks(Elementair)
  • Bloemist, Allergist
  • ID: 2741879122
  • Vrienden: TimDay, yojaay, guzzardo5, kevinfire30
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 168 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Melanie
Profiel bekijken: / 7832
Nummer: / +312856-176-49

Beschrijving:

Een kleine situatieschets: schrijfster Saskia Noort kwam naar eigen zeggen op het idee om een jaar lang niet te vrijen omdat een date geen behoefte had aan een tweede afspraakje en haar frigide noemde. Nu blijkt hier niets van te kloppen, zo zegt Noort zelf in de Nederlandse pers. De aankondiging was een grapje met een knipoog naar het Seksdagboek van collega-schrijfster Heleen van Royen, die daarin haar seksleven uitvoerig beschrijft.

Met de aankondiging heeft Noort wel een en ander in gang gezet in Nederland. Want een jaar zonder is niet normaal, toch? Uit verschillende onderzoeken blijkt immers dat een ideale frequentie bestaat…. Amerikaans onderzoek, in verschenen in het tijdschrift Social Psychological and Personality Science, wees eveneens uit dat de gelukkigste koppels het één keer per week doen. Door de jaren heen is minstens één keer per week de nieuwe norm geworden. Maar wat als je zelfs niet aan die ene vrijpartij per week komt?

Wie wil dat weten en hoe relevant is het? We zijn aan het normeren en gaan wat we hebben vergelijken. Het allerbelangrijkste hier is je eigen gevoel. Ben je zelf tevreden over je seksualiteit? En kan je over je wensen praten met je partner? Dan is er geen probleem. In de verliefdheidsfase zijn mensen bezig volgens Ponnet bezig met het opbouwen van hun relatie. Dit heeft een functie: seks creëert verbondenheid en geeft bevestiging.

Het is als het ware een manier om de angsten rond het voortbestaan van de relatie onder controle te houden. Als de zekerheid groter is, en de hevigste verliefdheid is getemperd, krijgt seksualiteit een andere functie. De frequentie kan dalen, maar dat is daarom geen slecht teken. De relatiedeskundige onderstreept dat er in lange relaties periodes zijn waarin het rustiger is.

Er is geen reden tot paniek, zolang er een vorm van communicatie is en jullie bereid zijn om de wensen op elkaar af te stemmen door te geven en nemen. Staar je zelf niet blind op cijfers. Als seks helemaal wegvalt, doe je er volgens de experte niet slecht aan om wél vragen te stellen.

Dit is echter zelden het geval. Maar elke maand drie of vier vrijpartijen inplannen omdat je bij het gemiddelde wil horen? Laat ons daar geen prestatiestrijd van maken.

Rika Ponnet heeft haar eigen relatiebureau in Gent. Meer info via: www. Ze werd meteen aan de tand gevoeld door verschillende mediakanalen. Klein detail: het boek zal er nooit komen.

Intussen heeft de valse aankondiging wel een discussie op gang getrokken. Mijn zone.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl