Seks

Gemiddeld seks per maand man vrouw seks

Dinsdag 20st, September 2017 8:59:55 Am
[BANCHOR] anel naakt
Stuur een gratis bericht
naar thethinker
Online
thethinker
  • 27 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Vlucht, Netherlands
  • Hindi(Beginner), Portugees(Beginner)
  • Econoom, Agronoom
  • ID: 2418857767
  • Vrienden: eurotrash0, meldem28
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 177 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Roos
Profiel bekijken: / 6547
Nummer: / +312872-149-22

Beschrijving:

Seksualiteit is van alle leeftijden, maar het gebeurt niet op elke leeftijd even vaak. Weten de drukke dertigers bijvoorbeeld nog tijd te maken voor een vrijpartij? En hebben ouderen stiekem toch meer plezier tussen de lakens dan je denkt? Het  Kinsey Institute , dat onderzoek doet naar menselijke seksualiteit, heeft het onderzocht.

Weinig verrassend hebben jongeren tussen de 18 en 29 het meest seks. Meisjes doen het voor het eerst als ze gemiddeld 17,2 jaar oud zijn, jongens zijn 16,8 jaar bij hun eerste keer.

Twintigers hebben gemiddeld keer per jaar seks. Dertigers hebben het natuurlijk druk met gezin en carrière. Toch vinden ze gemiddeld nog 86 keer per jaar tijd voor een vrijpartij. Dat is een tot twee keer per week. In het rapport van Kinsey zijn oudere volwassenen niet onderzocht, maar uit een andere studie van  Healthy Women  blijkt dat veertig procent van de koppels die meer dan 25 jaar getrouwd zijn twee tot drie keer seks heeft per week.

Gek genoeg gaat dit percentage naar 35 procent bij stellen die 50 jaar samen zijn om daarna weer te stijgen tot boven de veertig procent voor mensen die meer dan 65 jaar bij elkaar zijn. Welingelichte Kringen. Voorpagina Over ons Contact Adverteren Op uw site? Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen en uitlezen van cookies door de website Welingelichte Kringen of haar adverteerders. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl