Seks

Hoe doe je seks met jezelf oude vrouwen sex

Vrijdag 6st, December 2018 2:59:44 Pm
[BANCHOR] celeb-koreaanse
Stuur een gratis bericht
naar Updatepain
Offline
Updatepain
  • 25 jaar Vrouw, Vissen
  • Opdringer, Netherlands
  • Vietnamees(Geavanceerd), Koreaans(Gemiddeld)
  • Nefroloog, Beheerder
  • ID: 6138111532
  • Vrienden: Mark_Baumhardt, dwilhite1
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 183 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Patricia
Profiel bekijken: / 4686
Nummer: / +312348-974-84

Beschrijving:

Het ene orgasme lijkt nog beter dan de andere. Alhoewel de seks tussen jullie fan-tas-tisch is, is er altijd ruimte voor verbetering.

Seks is namelijk een ontdekkingsreis en geen eindbestemming. En dankzij deze tips wordt deze reis nog specialer en intenser. Hoe kan je orgasme nu intenser worden als je net voor  le moment suprême  stopt, hoor ik je denken. Maar geloof me. Wanneer jij je orgasme voelt aankomen, stop dan. Ga vervolgens weer verder en doe dit nog een keer.

Je plaagt jezelf als het ware en door jezelf elke keer nét niet intens te laten genieten kijk je alleen maar meer uit naar dat moment, waardoor je orgasme dus intenser wordt. Dit lijkt misschien in tegenstelling tot punt 1, maar hiermee bedoelen we dat je door moet gaan nadat je een orgasme hebt gehad nadat je dus net voor dat orgasme even bent gestopt, snap je hem..? Vaak hebben we de neiging om na een orgasme te stoppen met de seks en bevredigd in de armen van onze partner of one-night-stand in slaap te vallen.

Maar voor een intenser orgasme, zouden we juist door moeten gaan. Je lichaam is al opgewarmd en in  the mood , waardoor het minder lastig is om nog een keer tot een hoogtepunt te komen. Ook ga je het verschil herkennen tussen je verschillende orgasmes en zo weet jij na een tijdje precies wanneer jij het het fijnst vond. Hier durven we misschien niet allemaal openlijk over te praten, maar ik kan je vertellen; iedereen doet het.

En iedereen zou het ook moeten doen. Je leert jezelf namelijk volledig kennen en je weet wat je wel en niet lekker vindt. Dit kun je vervolgens weer aan je bedpartner vertellen, om te zorgen dat jij tot een ultiem hoogtepunt komt.

Een letterlijke lap dance is niet per sé nodig voor een intenser orgasme alhoewel je je partner natuurlijk wel in de stemming brengt , maar eigenlijk bedoelen we hiermee de lap dance positie tijdens de seks. In deze positie heb jij alle controle, wordt de clitoris en de G-spot gestimuleerd en is het gemakkelijk om elkaar overal aan te raken waar jullie maar willen. Grote kans dat je dit al doet, maar heb je regelmatig je ogen open wanneer je een orgasme hebt, probeer dit dan niet meer te doen.

Doordat jij je ogen dicht hebt en waardoor dus één zintuig wordt afgesloten zul je andere zintuigen extra ervaren. Naast je buikspieren, armspieren en bilspieren, kun je ook je bekkenbodemspieren trainen. Deze spieren kunnen helpen bij een intenser orgasme. Hoe je deze kunt trainen? Probeer, wanneer je op de wc zit, halverwege je plas op te houden en dit 30 seconden vast te houden. En doe dit twee maal per dag.

Hoe sterker deze spieren zijn, hoe intenser je orgasmes zullen zijn. En ook je partner zal dit erg fijn vinden.

Je voelt het orgasme aankomen, je adem schokt of je houdt je adem zelfs even in. Probeer hierop te letten en probeer juist die verschillende ademhalingstechnieken te gebruiken.

Adem diep en regelmatig gedurende de seks. Je ademhaling zorgt er namelijk voor dat je lichaam los en gevoelig blijft. Misschien zul je de eerste keer wat afgeleid worden van de seks, maar uiteindelijk wordt het alleen maar beter en gaat de ademhaling vanzelf. Wanneer je een vibrator gebruikt tijdens de seks, wil dat echt niet zeggen dat het zonder niet fijn is. En je orgasmes. Vooral voor sommige vrouwen kan het lastig zijn om überhaupt tot een orgasme te komen. Een vibrator kan net dat extraatje zijn dat je nodig hebt om je clitoris te stimuleren.

En wanneer jij je clitoris en g-spot tegelijkertijd weet te stimuleren, zal dit leiden tot een van je beste orgasmes. Niet alleen door te oefenen en jezelf te leren kennen kun je je seksleven verbeteren, maar ook door het eten van verschillende etenswaren. Volgend artikel.

Vergeet daarna niet om goed voor je vagina te zorgen.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl