Seks

Hoe gaat de eerste keer seks neuken in maastricht

Zondag 4st, Juni 2018 7:31:22 Pm
[BANCHOR] gianni luca
Stuur een gratis bericht
naar baibearr
Online
baibearr
  • 49 jaar Vrouw, Vissen
  • Zwolle, Netherlands
  • Telugu(Gemiddeld), Turks(Beginner), Deutsch(Elementair)
  • Dokter, Tuinarchitect, Ontwerper
  • ID: 9235692257
  • Vrienden: kirans12, CuriousOne28
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 177 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Leah
Profiel bekijken: / 7818
Nummer: / +312493-814-93

Beschrijving:

De eerste keer seks is voor iedereen anders. U beslist samen met uw partner wat jullie willen doen. U hoeft geen geslachtsgemeenschap te hebben als u zich daar nog niet klaar voor voelt. U kunt  op allerlei manieren seks hebben. Probeer te ontspannen. Uw tijd nemen kan daarbij helpen. Zorg dat niemand u kan storen. U kunt zich dan beter ontspannen. Zorg dat u allebei voldoende opgewonden bent.

Stimuleer elkaar , bijvoorbeeld door elkaars lichaam te verkennen. Praat met elkaar over wat jullie wel en niet leuk vinden. De eerste keer dat u geslachtsgemeenschap heeft, kan een beetje pijn doen.

Daar kunnen verschillende redenen voor zijn:. Pas na een tijdje zullen jullie ontdekken wat jullie allebei leuk vinden en hoe en wanneer jullie een orgasme kunnen krijgen. Een orgasme is geen noodzaak. Leer elkaar beter kennen en doe ervaring op. Luisteren Listen. Jongen en meisje hebben voor de eerste keer seks. Een beetje pijn De eerste keer dat u geslachtsgemeenschap heeft, kan een beetje pijn doen.

Daar kunnen verschillende redenen voor zijn: Wie bang of onzeker is, is minder opgewonden. De vagina van de vrouw blijft te droog en de bekkenbodemspieren trekken samen. De vagina wordt dan te strak, waardoor penetratie moeilijk of onmogelijk wordt. De voorhuid van de penis van de man kan te nauw zijn en niet goed over de eikel glijden. U kunt dit verbeteren door de voorhuid regelmatig over de eikel te schuiven.

Ga naar de dokter als dit pijn blijft doen. Mannen die besneden zijn hebben geen voorhuid meer. Orgasme Pas na een tijdje zullen jullie ontdekken wat jullie allebei leuk vinden en hoe en wanneer jullie een orgasme kunnen krijgen.

Vertaal deze tekst in:. Andere thema's. Gezinsplanning en zwangerschap. Relaties en gevoelens.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl