Seks

Hoe hebben katten seks mag seks tijdens zwangerschap

Donderdag 13st, Januari 2017 6:30:26 Am
[BANCHOR] bren olsen
Stuur een gratis bericht
naar kirie63
Offline
kirie63
  • 23 jaar Vrouw, Leeuw
  • Bosschenhofd, Netherlands
  • Deutsch(Basic), Oekraïens(Elementair), Maleis(Gemiddeld)
  • Militair, Ingenieur, Meteoroloog
  • ID: 2625285148
  • Vrienden: ecirpnaes, Wants2b4u, Matityahu
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 164 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Maureen
Profiel bekijken: / 8887
Nummer: / +312391-171-36

Beschrijving:

Hun eigen mandje raken ze vaak met geen poot aan, maar jouw laptop, stapel met belangrijke papieren of onderbroekenla? Die incasseren katten maar al te graag. Hoe komt het toch dat ze zo graag op je spullen gaan liggen? Nou, dat is dus niet om jou te pesten of in de weg te zitten, aldus een onderzoek van Hello Giggles. Maar waarom dan wel?

Dit zijn op dit moment de populairste namen voor honden en katten. Je kat heeft een lichaamstemperatuur van Om op temperatuur te blijven, kiest hij zonder twijfel voor alles wat jij net hebt gebruikt en waar dus nog wat warmte vanaf komt.

Zoals je laptop die warme lucht blaast omdat jij er net vijf uur onafgebroken op hebt zitten Netflixen, inderdaad. Is het jou ook al opgevallen dat je kat alleen maar geïnteresseerd is in het boek dat jij aan het lezen bent, en niet die vijf andere die op de keukentafel liggen? Nou, dat komt dus omdat het boek naar jou ruikt. Het valt je misschien niet op, maar katten zijn stiekem behoorlijk kieskeurig.

Ze gaan niet op álles liggen, maar kiezen de spullen uit waar jij mee bezig bent. Katten kunnen veel beter ruiken dan wij, en ze voelen zich veiliger als ze ergens liggen waar de geur van hun baasje op zit zoals boeken of laptops. Katten zien hun baasje namelijk als het dominerende wezen in huis, en als iets jouw geur heeft, dan voelen ze zich veilig, rustig en beschermd.

Katten zijn heel goed in het interpreteren van onze lichaamstaal en weten dat ze aandacht zullen krijgen als ze in de weg zitten. Hoe irritant het ook is, je aait vaak toch even.

Ach ja, negatieve aandacht is ook aandacht. Katten hebben niet altijd bij mensen thuis op de bank kunnen chillen; het zijn oorspronkelijk geen huisdieren.

Ooit leefden ze buiten en moesten ze hun territorium beschermen. Door op jouw spullen te gaan liggen, claimen ze hun plekje in huis. Werk je graag aan de keukentafel? Dan vraag je er al helemaal om Type zoekwoorden. Meest gelezen artikelen. Daghoroscoop: vrijdag 8 mei Wow: Cole Sprouse heeft ineens een flinke snor. Dit zijn de mooiste haarkleuren voor het najaar. Dit zijn de allerleukste Moederdag cadeaus ever. Dit is waarom je Netflix serie Dare Me moet zien.

Luis Alvarez Getty Images. Dit zijn op dit moment de populairste namen voor honden en katten 1. Ze proberen warm te blijven Je kat heeft een lichaamstemperatuur van Hold up! Wist jij al dat je de nieuwe Cosmopolitan thuis kan laten bezorgen zónder dat je daarvoor verzendkosten betaalt?

Scoor 'm snel zelf of verras je beste vriendin ermee. Bestellen doe je hier! De spullen ruiken naar jou Is het jou ook al opgevallen dat je kat alleen maar geïnteresseerd is in het boek dat jij aan het lezen bent, en niet die vijf andere die op de keukentafel liggen? Aandacht, graag! Ze zijn territoriaal Katten hebben niet altijd bij mensen thuis op de bank kunnen chillen; het zijn oorspronkelijk geen huisdieren. Lees ook:. Bruine plantenpot. De nieuwste Cosmopolitan. Badpak zebraprint.

Advertentie - Lees hieronder verder. Meer van Lifestyle. Lifestyle Aha! Dít is de reden waarom jouw kat altijd in een te kleine doos gaan liggen 11 redenen waarom een kat leuker is dan een vriend Waarom Meghan altijd achter Kate staat Waarom Kate niet bij de babyshower van Meghan was Fantastisch: deze kat kan zelf selfies maken 14 schattige tattoo's van katten die je moet hebben.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl