Seks

Hoeveel calorieën verbrand je met seks massage eindhoven woensel

Zondag 16st, Oktober 2018 4:34:19 Pm
[BANCHOR] omege india
Stuur een gratis bericht
naar Steelflare
Online
Steelflare
  • 37 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Maasdam, Netherlands
  • Tamil(Elementair), Japans(Vloeiend)
  • Chocolatier, Venereologist, Begeleider
  • ID: 5943943676
  • Vrienden: khrisztian, sabbyhehe, nanapokuaa9
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 176 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Vanessa
Profiel bekijken: / 7238
Nummer: / +312725-641-12

Beschrijving:

Met seks kun je namelijk ook energie kwijt. En niet zomaar een paar lullige calorietjes, maar als je het goed doet kan het zomaar in de honderden lopen. Het is natuurlijk een beetje ongemakkelijk om als wetenschapper ernaast te gaan staan als twee mensen de liefde aan het bedrijven zijn. Daarom is er nooit écht specifiek te meten hoeveel calorieën je met seks aan het verbranden bent op dat moment.

Toch zijn er enkele schattingen te maken rondom verschillende standjes en de lengte van de daad. In Montreal is er onderzoek gedaan naar de verbranding tijdens seks. Gemiddeld gezien verbranden mannen meer tijdens de seks dan vrouwen. Mannen zijn vaak ook groter, dus die verbranden makkelijker meer. Het gaat hier om sessies van 25 minuten, waar mannen calorieën verbranden en vrouwen Wel zijn er nog veel verschillende standjes waarbij dit getal dus breed kan variëren.

Ook is de schrijfster van het boek The Better Sex Guide ervan overtuigd dat een half uurtje seks wel tot calorieën kan verbranden. Om dat te halen moet je wel een goed uithoudingsvermogen hebben én over de nodige creativiteit beschikken op het gebied van standjes. Met de missionaris ga je hier natuurlijk nooit aan komen. Maar welk standje verbrandt bij jou nou de meeste calorieën? Er vanuit gaande dat je een man bent, baseren we daar de getallen ook op.

Hierbij valt gelijk wel op dat het meest gebruikte standje, de missionaris, niet de meeste calorieën verbruikt. Als je aan het afvallen bent kun je beter voor een ander standje vinden.

Met doggystyle seks zit je al een stuk hoger in de verbrandingsmodus. Daarbij zit je tussen de en calorieën. Maar het toppunt is toch staande seks. Afhankelijk van de precieze houding en inspanning kun je tot wel calorieën verbranden per 25 minuten. Als je dit wekelijks doet heb je al een aardige workout binnen. Wat vrouwen het best kunnen doen om af te vallen? Die verbranden het meest als ze bovenop zitten.

Dan bewegen ze meer en kunnen ze ook tot calorieën verbranden. Afvallen door seks Het is natuurlijk een beetje ongemakkelijk om als wetenschapper ernaast te gaan staan als twee mensen de liefde aan het bedrijven zijn. Kies je standje Maar welk standje verbrandt bij jou nou de meeste calorieën?

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl