Seks

Ongesteld en seks thaise meiden neuken

Zondag 23st, Juli 2018 3:50:36 Pm
[BANCHOR] travestieten sites
Stuur een gratis bericht
naar yayajane
Online
yayajane
  • 35 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Delfzale, Netherlands
  • Hindi(Basic), Frans(Basic)
  • Meteoroloog, Vertaler, Sommelier
  • ID: 1729785565
  • Vrienden: Vishhh, AaronGold, kristalina57, scorpion1911
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 179 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Yvonne
Profiel bekijken: / 3229
Nummer: / +312958-511-78

Beschrijving:

Ongesteldheidssex is één van die taboes waar vrouwen liever niet over praten, maar diep van binnen wil iedereen de details ervan weten: dus wat is er nou aan de hand met ongesteldheidssex? Cosmopolitan sprak iemand van de menstruatie app Clue om erachter te komen wat er allemaal gebeurt als je sex hebt tijdens je periode.

Lees ook: dit is dé reden dat je aankomt als je ongesteld moet worden. Orgasmes kunnen de krampen en andere PMS-symptomen verminderen. De stofjes endorfines die vrijkomen in je hersenen als je een orgasme hebt, kan ervoor zorgen dat PMS-symptomen zoals stress verminderen.

Maar voor sommige mensen kan ook menstruatiekramp verminderen door een orgasme - maar dat hangt af van de intensheid van het orgasme. Vaginale orgasmes zouden meer effectiever zijn dan clitorale stimulatie. Ja, het is , maar er zijn nog steeds mensen mannen die bang zijn dat je bepaalde infecties of zoiets kunt krijgen van menstruatiebloed.

Dat is dus écht niet waar: menstruatiebloed is een mix van gewoon bloed en wat weefsels waar je lichaam afstand van doet. En dat is absoluut niet schadelijk als het op zijn penis komt. Het krijgen van een orgasme kan zorgen voor meer bloed. Mentruatiesex is altijd een beetje een rommelig boeltje, maar zoals je misschien al hebt gemerkt ben je tijdens de sex bloederiger dan tijdens de rest van je periode.

Dit is omdat een orgasme het stimuleert om bloed en weefsel eerder af te stoten. Lees ook: onregelmatig ongesteld? Dit is hoe het kan komen. Bijna een derde van de bevolking heeft gewoon sex tijdens de menstruatie. Dat mensen er niet over praten betekent niet dat ze het niet doen.

Dus als je juist tijdens je periode meer zin in sex hebt, is dit volkomen normaal Het kan sex plezieriger maken. Zoals hier boven staat is het dus heel normaal om extra opgewonden te zijn tijdens je menstruatie. Wat ook heel gewoon is, is dat je down under extra gevoelig kunt zijn in die periode, waardoor het extra plezierig kan zijn als je daar gestimuleerd wordt.

Het is een natuurlijk glijmiddel. Ok, hier zullen we niet dieper op ingaan, maar geloof ons: je hebt waarschijnlijk geen glijmiddel nodig.

Het is makkelijker om soa's te verspreiden als je ongesteld bent. Ok, dit klinkt wel heftig. Als jullie beiden geen soa hebben, krijg je die ook niet opeens, uit het niks, van sex tijdens je menstruatie. Maar als één van de twee een soa heeft, geef je een soa zoals HIV bijvoorbeeld wel makkelijker door. Voor vrouwen loop je een hoger risico omdat de baarmoederhals iets meer open staat als je ongesteld bent, dus is de kans om geïnfecteerd te worden ALS de ander een soa heeft, groter.

Nogmaals: als jullie beiden geen soa hebben, krijg je geen soa van sex tijdens je menstruatie. Echt niet! Gebruik bij twijfel een condoom. Lees ook: de beste sexposities voor wanneer je ongesteld bent. Ja, je kan tijdens je menstruatie zwanger worden. Vrouwen die regelmatig ongesteld worden en een vaste cyclus hebben, hebben een hele kleine kans om zwanger te raken tijdens je menstruatie. Maar de kans - hoe klein ook - is er nog steeds. Sommige vrouwen ovuleren rond hun menstruatie en sperma kan tot zeven dagen levend blijven als het eenmaal in je zit.

Neem geen risico dus. Zo ruim je het bloed snel op. Na de sex kan het zo dat er wat bloed op de lakens op of de handdoek zit. Als je je de vlek direct onder koud, stromend water houdt, dan haal je al het grootste gedeelte eruit.

Daarna spray je er wat vlekkenverwijderaar op en was je je spullen meteen. Meestal verdwijnen de bloedvlekken dan wel. Je bent niet verplicht om sex te hebben als je ongesteld bent duh! De één houdt wel van menstruatiesex, de ander niet. No big deal. Als jij je er niet prettig bij voelt, doen jullie het niet.

Bron: Cosmopolitan. Type zoekwoorden. Meest gelezen artikelen. Wow: Cole Sprouse heeft ineens een flinke snor. Dit zijn de mooiste haarkleuren voor het najaar. Dit is waarom je Netflix serie Dare Me moet zien.

Proberen: 12 kleuren en kapsels voor bruin haar. Zo scheurt je ripped jeans niet verder. PeopleImages Getty Images. Lees ook: dit is dé reden dat je aankomt als je ongesteld moet worden 1. Dit is hoe het kan komen 4. Lees ook: de beste sexposities voor wanneer je ongesteld bent 8. Bron: Cosmopolitan Lees ook:. Advertentie - Lees hieronder verder.

Afvallen door seks sexy grls

Van
MysticTemptress

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl