Seks

Pil vergeten seks aletta ocean age

Zondag 10st, Maart 2018 7:14:37 Am
[BANCHOR] bangla popy
Stuur een gratis bericht
naar R00nus
Online
R00nus
  • 44 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Vianen, Netherlands
  • Maleis(Gemiddeld), Urdu(Bekwaamheid), Bengalen(Beginner)
  • Neonatoloog, Tuinarchitect
  • ID: 8314878237
  • Vrienden: sbely, issue, Mindert, skypeisapieceof
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 166 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Katie
Profiel bekijken: / 5892
Nummer: / +312586-184-66

Beschrijving:

Deze hormonen zorgen ervoor dat:. Wanneer je ophoudt met de pil te slikken, zorgen je eigen hormonen dat er weer een eicel vrijkomt. Je bent dan mogelijk direct weer vruchtbaar.

Er zijn vele soorten combinatiepillen verkrijgbaar. Als u voor de combinatiepil kiest, gaat de voorkeur uit naar een combinatiepil met levonorgestrel progestageen en 30 microgram ethinylestradiol of oestrogeen omdat deze de minste bijwerkingen heeft. Van nieuwere combinatiepillen met minder dan 30 microgram oestrogeen is niet aangetoond dat ze beter werken of minder bijwerkingen hebben. Bij zorgvuldig gebruik is de pil heel betrouwbaar.

Dat betekent dat als vrouwen een jaar lang de pil gebruiken, er gemiddeld 3 vrouwen zwanger worden. Gedurende drie weken neem je iedere dag een pil.

Daarna neem je één week geen pil. Na de stopweek begin je aan een nieuwe strip 21 pillen. De startdag is altijd op dezelfde dag van de week. Als je de pil iedere dag rond dezelfde tijd inneemt bijvoorbeeld voor het slapengaan , is de kans dat je deze een keer vergeet kleiner. Wanneer je de pil op de juiste manier inneemt, is de kans op zwangerschap uiterst klein.

Als je op de eerste dag van de menstruatie met je eerste pilstrip begint, ben je vanaf dat moment tegen zwangerschap beschermd.

Wanneer je op een andere dag begint, ben je niet direct beschermd. Gebruik dan gedurende de eerste zeven dagen dat je de pil slikt ook nog een condoom als je wilt vrijen. Wanneer je de pil steeds op tijd inneemt, ben je voortdurend beschermd. Ook tijdens de stopweek ben je dan veilig. Soms is er in de stopweek weinig of geen bloedverlies. Het kan ook voorkomen dat je tussendoor wat bloed verliest, terwijl je nog niet in een stopweek bent.

Ook dan ben je tegen zwangerschap beschermd mits je geen pillen vergeten hebt. Sommige vrouwen krijgen last van hoofdpijn of gespannen borsten. Het komt een enkele keer wel voor dat een vrouw emotioneel of somber wordt van de pil.

Het kan zijn dat je tussen de menstruaties wat bloed verliest. Deze verschijnselen verdwijnen meestal na een paar maanden pilgebruik. Je menstruaties worden meestal minder pijnlijk. Doordat je lichaam meer vocht vasthoudt, kan je gewicht wat toenemen. Dit vocht raak je weer kwijt zodra je met de pil stopt.

Je kan de pil op iedere leeftijd gebruiken, vanaf de puberteit tot aan de overgang. Het slikken van de pil vormt over het algemeen weinig risico voor uw gezondheid. De kans op ernstige bijwerkingen is heel klein:. Er zijn vele soorten combinatiepillen. De combinatiepil met levonorgestrel progestageen en 30 microgram ethinylestradiol oestrogeen heeft relatief de minste bijwerkingen.

Als je de pil één keer vergeet, neem die pil dan alsnog in. Neem de volgende pil op het normale tijdstip en maak de strip af. Zolang je de vergeten pil inneemt binnen twaalf uur na het vaste tijdstip voor slikken van de volgende pil, ben je tegen zwangerschap beschermd.

Aanvullende maatregelen zoals de morning-afterpil of een condoom zijn dan niet nodig. Ook als je twee dagen achter elkaar de pil hebt vergeten, hoeft dit niet erg te zijn als je het op tijd merkt: Neem beide pillen alsnog in binnen twaalf uur na het tijdstip waarop je de tweede pil had moeten slikken, dan ben je tegen zwangerschap beschermd. Wacht je langer dan die twaalf uur dan is de werking niet betrouwbaar. Wat je dan moet doen hangt af van de week waarin je de pillen hebt vergeten.

De volgende menstruatie kan iets eerder of later komen. Doe een zwangerschapstest als de menstruatie langer dan 2 weken uitblijft. Als je door vergeten of stoppen van de pil zwanger bent geraakt, zal je baby geen schade van de pil ondervinden. Als je binnen vier uur na het innemen van de pil moet braken of waterdunne diarree hebt, dan is de pil niet betrouwbaar. Je kunt dan het beste een extra pil innemen.

Lukt dat niet, neem dan dezelfde maatregelen als bij het vergeten van de pil. Wanneer een arts andere medicijnen wil voorschrijven, vertel dan dat je de pil gebruikt. Sommige medicijnen kunnen de werkzaamheid van de pil verminderen. Ook het middel Hypericum Sint-Janskruid dat zonder recept te koop is, kan de werking van de pil verminderen.

Je kunt de menstruatie uitstellen door de stopweek over te slaan en direct met de volgende strip door te gaan. Elke dag dat je een pil slikt, stel je de bloeding weer een dag uit. Gebruik je een zogenaamde twee- of driefasenpil, dan kan je bij het doorslikken alleen de pillen uit het laatste gedeelte van een strip gebruiken deze hebben een andere kleur.

Je kunt de menstruatie zonder bezwaar twee tot drie maanden uitstellen. Na een paar weken uitstel krijg je wel kans op een tussentijdse bloeding. U kunt dan een week stoppen. Je blijft wel tegen zwangerschap beschermd. Voor zover we weten kan het geen kwaad om de pil langere tijd zonder stopweek te blijven slikken.

Wanneer je de anticonceptiepil wil gaan gebruiken, heb je een recept nodig. Daarna kan je de pil in principe ook direct bij je apotheek halen. Daar kan je ook informatie krijgen over de pil. Wanneer je klachten of vragen hebt, kan je de praktijk bellen en ze met de assistente bespreken of een afspraak maken op het spreekuur. Als u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft, kunt u daar bij een volgend contact op terugkomen. Meer informatie over dit en andere onderwerpen is te vinden op www.

Deze hormonen zorgen ervoor dat: er geen eicel uit de eierstokken vrijkomt. Hoe betrouwbaar is de pil? Hoe gebruik je de pil? Wanneer ben je tegen zwangerschap beschermd? De pil beschermt niet tegen seksueel overdraagbare aandoeningen soa. Wat merk je van de pil? De kans op ernstige bijwerkingen is heel klein: Er is er een iets verhoogde kans of risico op hart- en vaatziekten, die toeneemt als u rookt en boven de 35 bent. Rokende vrouwen met migraine met aura hebben bij pilgebruik iets meer kans op een beroerte CVA.

Vrouwen die de pil slikken hebben een iets grotere kans op veneuze trombose stolsel in een ader. De kans dat door pilgebruik veneuze trombose ontstaat 3,6 op de vrouwen per jaar is nog steeds heel klein.

De kans op baarmoederhalskanker is bij langdurig pilgebruik licht verhoogd, maar nog steeds heel klein. De kans op borstkanker is licht verhoogd, maar zeker bij vrouwen onder de 35 nog steeds heel klein.

Dit risico neemt weer af na stoppen met de pil. De kans op baarmoeder- en eierstokkanker is bij pilgebruik is iets verminderd.

Pil vergeten? Eén anticonceptiepil vergeten: Als je de pil één keer vergeet, neem die pil dan alsnog in. Twee pillen vergeten: Ook als je twee dagen achter elkaar de pil hebt vergeten, hoeft dit niet erg te zijn als je het op tijd merkt: Neem beide pillen alsnog in binnen twaalf uur na het tijdstip waarop je de tweede pil had moeten slikken, dan ben je tegen zwangerschap beschermd. Twee tot zeven pillen vergeten in de eerste week van de pilstrip: Neem de laatst vergeten pil alsnog in. Heb je in de afgelopen drie dagen 72 uur onbeschermde seks gehad?

Neem dan ook de morning-afterpil om zwangerschap te voorkomen. Neem de volgende anticonceptiepil weer op het normale tijdstip en maak de pilstrip af. Gebruik de eerste zeven dagen een aanvullend voorbehoedmiddel condoom als je wilt vrijen.

Dan ben je weer tegen zwangerschap beschermd. Heb je onbeschermde seks gehad in de afgelopen zes dagen en ben je te laat voor de morning-afterpil? Dan kun je eventueel een spiraaltje laten plaatsen om een zwangerschap alsnog te voorkomen.

Bel naar de praktijk om te overleggen of dat nodig is. Twee of drie pillen vergeten in de tweede week van de pilstrip: Neem de laatst vergeten pil alsnog in. Maak de strip af. Een aanvullend voorbehoedmiddel is niet nodig. Vier tot zeven pillen vergeten in de tweede week van de pilstrip: Neem de laatst vergeten pil alsnog in. Gebruik de eerste 7 dagen een aanvullend voorbehoedmiddel condoom als je wil vrijen. Dan blijf je teen zwangerschap beschermd.

Twee tot zeven pillen vergeten in de derde week van de pilstrip: Dan heb je twee mogelijkheden Neem de laatst vergeten pil alsnog in. Sla de stopweek over en ga direct door met de nieuwe strip doorslikken. Een andere mogelijkheid is een vervroegde stopweek in te lassen.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl