Seks

Seks met een vriend super geile meiden

Dinsdag 10st, Oktober 2017 5:17:8 Pm
[BANCHOR] mastabation vrouw
Stuur een gratis bericht
naar EchoAC
Online
EchoAC
  • 27 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Werkendam, Netherlands
  • Hindi(Bekwaamheid), Vietnamees(Basic)
  • Immunoloog, Trainer
  • ID: 5616561471
  • Vrienden: phildurow, Elaine, tom_k, skrillexfan1532
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 188 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Kate
Profiel bekijken: / 4256
Nummer: / +312661-268-62

Beschrijving:

Hij kwam de klas in lopen en ik dacht: woh. Ik was gebiologeerd. Zijn ogen, zijn lach. Hij is mijn eerste vriend en ik ben zijn eerste vriendin. We praten over alles samen. Ik vind hem lekker ruiken. Ik voel me veilig bij hem.

Dat is belangrijk. Als je je veilig voelt bij elkaar, kun je overal over praten. Na drie weken hebben we gezoend. We zaten op zijn kamer en hij vroeg of ik verkering wilde. Ik heb ja gezegd. Toen heeft hij mij gezoend. En ik zoende hem terug. Dat was best eng en raar. Ik wist niet wat ik kon verwachten. We hadden tot die tijd elkaar alleen kusjes gegeven.

Hij had al eerder gezoend met iemand, ik nog nooit. Zoenen is best apart. Je moet eraan wennen. Je geeft je bloot aan iemand die niet bij je gezin hoort. Na die eerste keer zoenen hebben we erover praat. Hoe we het vonden. En dat doen we nog steeds. Ik heb geleerd om tegen hem te zeggen wat ik fijn vind en wat niet. Zo leren we van elkaar wat we lekker vinden.

In het begin vond ik het zoenen niet opwindend. Nu is het iets dat we gebruiken als we verder gaan met vrijen. We proberen alles samen uit. Hij vraagt vaak: doe ik het goed, vind je dit fijn? Hij weet niet altijd hoe iets bij een meisje werkt. En dat geldt voor mij ook. Als je over zoenen kan praten, kan je ook over andere dingen praten.

Dat merk ik nu we drie jaar verder zijn. Ik ben blij dat we niet te snel van stapel zijn gelopen. We zijn pas gaan zoenen toen we echt zeker wisten dat we samen verder wilden. Ik hoop over een paar jaar met hem te gaan samenwonen. Huisje, boompje, beestje. Ja dat wil ik wel. Sense gebruikt functionele cookies en cookies om het websitebezoek anoniem te analyseren om de site te verbeteren.

Meer informatie. Rosa praat met haar vriend over seks Home Persoonlijke Verhalen Rosa praat met haar vriend over seks. Lees voor. Print Deel Facebook Twitter. Rosa praat met haar vriend over seks De eerste keer zoenen is best eng. Wat vind jij van dit verhaal? Interessant Behulpzaam Herkenbaar Triest.

Deel je verhaal. Seks Meer over dit onderwerp. Bekijk ook: Mara, 24 jaar Ik vind het heerlijk om vastgebonden te worden. Jeltje, 15 jaar Ik heb ongeveer 30 keer nee gezegd, maar blijkbaar snapte hij het woord niet. Linda, 20 jaar In het begin was het puur nieuwsgierigheid. Alle persoonlijke verhalen Ga naar het overzicht. Meer informatie X.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl