Seks

Seks na sterilisatie vrouw nieuwste sex verhalen

Zondag 1st, Juni 2018 9:13:59 Pm
[BANCHOR] de sexy angela
Stuur een gratis bericht
naar ian123
Offline
ian123
  • 41 jaar Vrouw, Leeuw
  • Ges, Netherlands
  • Japans(Vloeiend), Arab(Elementair)
  • Vertaler, Onderzoeker, Operateur
  • ID: 9421652879
  • Vrienden: alicarikcioglu3
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 153 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Parijs
Profiel bekijken: / 3138
Nummer: / +312799-944-98

Beschrijving:

Vasectomie is het onderbreken van de zaadleiders bij de man om ervoor te zorgen dat er geen zaadcellen in het sperma terechtkomen, waardoor de man steriel is. Wanneer in een heteroseksueel paar geen kinderwens meer bestaat, wordt steeds vaker gezocht naar een alternatief voor het levenslang slikken van hormoontabletten. Relatief veilige alternatieven zijn dan een sterilisatie bij de vrouw, sterilisatie bij de man, of een spiraaltje.

Van de twee sterilisatie-operaties is die bij de man veel eenvoudiger en met minder risico dan die bij de vrouw. In veel ziekenhuizen is de operatie daardoor lopende-bandwerk. Ook in China wordt vasectomie veel toegepast. In Frankrijk was sterilisatie heel lang verboden.

Een vasectomie is een poliklinische operatie. Deze begint met het opzoeken van de zaadleider aan beide kanten in de balzak. Waar deze leider gevonden wordt, wordt met een kleine injectie een lokale verdoving toegediend. Aan beide kanten wordt de zaadleider door een klein sneetje naar buiten gebracht en wordt ca.

Daarna wordt aan beide kanten de zaadleider omgevouwen en dichtgemaakt. Het type hechting is in de meeste gevallen afhankelijk van de behandelend arts zelfoplossend of juist niet. In het geval van een normale hechting zal er een terugkomdag worden afgesproken om de hechtingen te verwijderen. De hele operatie is meestal binnen 45 minuten afgerond.

Na de operatie wordt de man aangeraden een paar dagen geen zwaar lichamelijk werk te doen om de hechtingen niet te belasten. Verder is normale beweging mogelijk, zolang het geen pijn doet. Fietsen kan bijvoorbeeld pijnlijk zijn. Hoeveel last een man na de ingreep er nog van heeft, verschilt echter van persoon tot persoon.

Geslachtsgemeenschap en masturberen zijn gewoon weer mogelijk, hoewel het kort na de operatie nog wel pijnlijk kan zijn. Meestal wordt geadviseerd om na de behandeling een koud compres te plaatsen om eventuele zwellingen te voorkomen. Een techniek is het maken van een enkele incisie in het midden van het scrotum en deze enkele opening de twee zaadleiders te onderbreken.

Een andere techniek wordt er geen incisie gemaakt, maar wordt de zaadleider met een speciaal tangetje door een heel kleine opening in de huid naar buiten gehaald. Bij deze procedure is geen hechting nodig en aanhangers zeggen dat het herstel sneller is en er minder complicaties optreden dan bij de standaardprocedure. Verder is er recent in de VS een nieuwe procedure toegelaten waarbij de zaadleiders niet worden doorgenomen, maar worden afgeklemd met een klein klemmetje. Na de operatie is de man niet meteen onvruchtbaar: er blijven nog zaadcellen in het systeem die nog geruime tijd na de vasectomie bij een zaadlozing naar buiten kunnen komen.

Om de onvruchtbaarheid vast te stellen moet de man na 6 weken tot 3 maanden afhankelijk van het ziekenhuis en minimaal 20 zaadlozingen een- of tweemaal een spermamonster inleveren wederom afhankelijk van het ziekenhuis.

Pas als in deze monsters geen levende spermacellen worden aangetroffen, wordt de man steriel verklaard. Het is mogelijk dat de eindjes spontaan weer aan elkaar groeien en opnieuw vruchtbaarheid ontstaat.

De kans op zwangerschap na een jaar vrijen met een op de juiste manier gecontroleerde! Vasectomie is een bijzonder veilige operatie. Er treden slechts zelden complicaties op. Door de locatie van de operatie kunnen bijwerkingen echter wel tijdelijk erg onprettig zijn. De meest voorkomende complicatie is dat zaadcellen die uit de zaadleider lekken een knobbeltje vormen. Dit lost zich vanzelf weer op. Tijdens de operatie kan een bloedvat worden geraakt, waardoor een inwendige bloeding optreedt een blauwe plek.

Dit kan tot enige weken ongemak leiden. Soms is dan een heroperatie nodig. Veel minder vaak komt voor dat een infectie optreedt. Als een infectie optreedt kan deze worden behandeld met antibiotica en enkele weken rust. Een klein percentage van de mannen die een vasectomie hebben ondergaan, hebben gedurende een langere periode last van een zeurend gevoel in het operatiegebied "scrotalgie". Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar niet altijd is er een aanwijsbare reden voor.

Een aantal mannen houdt aan de operatie chronische pijn over. Amerikaans onderzoek wijst echter uit dat die percentages hoger liggen. Een vasectomie heeft niets te maken met castratie. Het enige doel dat de zaadleiders hebben is om de spermacellen in het zaadvocht van de prostaat te brengen. Met het doornemen van deze leiders wordt de hormoonhuishouding van de man niet aangetast en ook verandert er niets in het erectiemechanisme.

Het meest gerapporteerde verschil in seksualiteit na vasectomie is dat het beter voelt, waarschijnlijk doordat de reserveringen die de man kan hebben bij het hebben van seksueel contact zal er geen probleem zijn met de anticonceptie? De zaadcellen vormen slechts enkele procenten van het sperma.

Zelfs bij nauwkeurige bestudering zal men zonder microscoop geen verschillen kunnen vaststellen. Wanneer een gesteriliseerde man toch nog een kind wil verwekken, kan getracht worden om de ingreep ongedaan te maken door de beide uiteinden van de zaadleiders terug aan elkaar te verbinden vaso-vasostomie. De hersteloperatie, waarbij in een ingreep de zaadleiders opnieuw aan elkaar worden gezet, is een veel moeilijkere operatie dan de vasectomie.

Zelfs als de hersteloperatie technisch gezien lukt dat wil zeggen: er is een doorgankelijke zaadleider gecreëerd , hoeft de man echter niet weer vruchtbaar te zijn. De zuiver technische ingreep lukt in ca. Hoe langer geleden de vasectomie is uitgevoerd, hoe kleiner de kans op een succesvol herstel. In principe zouden de zaadcellen dus opnieuw moeten kunnen passeren, maar de vruchtbaarheid is daarmee niet altijd hersteld.

In de praktijk blijken 1 op 2 mannen nadien in staat een kind te verwekken. Het onderlichaam is dan pijnloos. Na het openen van het scrotum is het mogelijk om de uiteinden van de zaadleider ter plaatse van de sterilisatie op te zoeken. Deze wordt vers doorgesneden en gecontroleerd op doorgankelijkheid.

Een heraansluiting zal dan waarschijnlijk tot succes leiden. Soms komt er bij massage slechts een pasta-achtige substantie tevoorschijn. Die is gevormd omdat de zaadleider dicht zat en de zaadproductie gewoon doorgaat. De zaadcellen hopen zich dan op in de zaadleider. Indien de afsluiting langer bestaat is de ophoping meer uitgebreid. Het is mogelijk dat door deze ophoping ergens een kleine lekkage ontstaat na de sterilisatie. Er komt dan geen filevorming en het sperma blijft vloeibaar.

De kansen op herstel zijn dan duidelijk beter. De aansluiting van de beide uiteinden is het gemakkelijkst als de sterilisatie was uitgevoerd in het rechte, dikke deel van de zaadleider. Vaak heeft de vasectomie in het dunne en kronkelige deel vlak voor de bijbal heeft plaatsgevonden.

Het op elkaar aansluiten van de uiteinden is dan een zeer precies werkje waarbij de kansen op succes wat minder zijn. Indien de zaadleider moet worden aangesloten op de bijbal bijvoorbeeld als de zaadleider vol zit met de pasta-achtige substantie spreekt men van een vaso-epidydimostomie.

Het succes hiervan is opnieuw iets minder dan de aansluiting op het rechte stuk. De vaso-vasostomie en de vaso-epididymostomie worden met microscopische operatietechnieken uitgevoerd. Er ontstaan in Europa gespecialiseerde klinieken waar meer dan 50 ingrepen per jaar worden uitgevoerd.

Het is gebruikelijk om ongeveer drie maanden na een dergelijke operatie een spermamonster te laten controleren. Indien er zich in het sperma na de zaadlozing geen levensvatbare zaadcellen bevinden, kan men eventueel op zoek gaan naar nog niet volledig ontwikkelde zaadcellen in de teelbal of de bijbal, en via ivf -technieken toch een zwangerschap realiseren. Hierbij wordt echter geen rekening gehouden met de mannen die er nooit achter komen dat er herstel heeft plaatsgevonden omdat vasectomie vaak plaatsvindt op een leeftijd boven de 40 jaar.

Hierbij wordt de vrouw ook minder vruchtbaar en is de kans op bevruchting minder groot. Daarbij zijn er mensen die zich nooit met een herstel bij een arts melden. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Categorieën : Chirurgische ingreep Anticonceptie. Verborgen categorieën: Wikipedia:Artikel mist referentie sinds november Wikipedia:Alle artikelen die een referentie missen.

Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

In andere projecten Wikimedia Commons. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 3 mrt om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl