Seks

Seks tijdens regels rijpe vrouwen hd

Woensdag 16st, Januari 2017 1:55:15 Am
[BANCHOR] qorno xxx
Stuur een gratis bericht
naar loginyok
Offline
loginyok
  • 43 jaar Vrouw, Ram
  • Madrecht, Netherlands
  • Telugu(Basic), Engels(Bekwaamheid), Arab(Basic)
  • Hoofd, Botanist, Allergist
  • ID: 1685511712
  • Vrienden: KayeD, zrq, orbsitron
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 152 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Maria
Profiel bekijken: / 1916
Nummer: / +312592-162-51

Beschrijving:

Ze kunnen zich dan minder goed overgeven en zijn meer bezig met afleidende gedachten zoals 'als ik maar niet teveel bloed verlies' of 'als het maar niet stinkt'. Ze kunnen zich daardoor minder goed ontspannen. De seks levert dan niet veel positiefs op. Sommige vrouwen voelen zich dan minder geremd, waardoor ze zich beter kunnen ontspannen. Er is dan vaak meer overgave tijdens het vrijen. Maar het omgekeerde kan ook: vrouwen voelen zich juist meer geremd en willen juist geen seks als ze ongesteld zijn.

Daarnaast spelen culturele factoren hierin een rol. Zij ervaren weerstand om tijdens de menstruatie seks te hebben. Anderen vinden het vies. Zo kan een orgasme tijdens de menstruatie de menstruatiepijn verzachten. Het orgasme is een natuurlijke pijnstiller. Dat hoeft niet alleen door seks met een partner, maar dat kan ook door masturbatie verlichtend werken. Daarnaast kan de menstruatie korter duren als je meerdere orgasmes hebt.

Bij het orgasme trekken de baarmoeder en baarmoedermond samen, waardoor slijm en bloed sneller wordt afgestoten. Menstruatiebloed kan functioneren als glijmiddel, waardoor penetratie soepeler verloopt en als je tijdens de menstruatie je somber voelt komt er bij het orgasme endorfine vrij. Je kan je dan na de seks beter voelen. Daarnaast vinden sommige stellen het minder spontaan omdat ze maatregelen moeten treffen, zodat de seks geen kliederboel wordt. Voor mensen kan het ook nog steeds een taboe zijn om seks te hebben tijdens de menstruatie.

Dit kan blokkerend werken. Ook als je er niet goed bij voelt om seks te hebben tijdens het vrijen en het toch doet, kan dat een negatief effect hebben op je seksualiteitsbeleving.

Henriëtte Schoones is gespecialiseerd in seksuele en relatieproblemen. Ze heeft een eigen praktijk voor  seksuologie  en  relatietherapie  in Tiel en werkt als seksuoloog in Ziekenhuis Rivierenland in samenwerking met de gynaecologen.

Seks tijdens de menstruatie Wel of niet vrijen als je ongesteld bent? De meeste vrouwen zitten er niet op te wachten, maar hebben er toch last van: de menstruatie.

Het is de tijd van de maand waarbij alle hormonen door je lijf gieren. Het kan er voor zorgen dat je meer zin in seks hebt dan normaal of juist helemaal niet. Hoe komt dat? Seksuoloog Henriette Schoones legt het uit. Hoe komt het dat sommige vrouwen absoluut geen seks willen tijdens de menstruatie?

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl