Seks

Seks tijdens stopweek veilig sex uit rusland

Zondag 17st, Mei 2018 2:55:39 Pm
[BANCHOR] lesbische clups
Stuur een gratis bericht
naar kbrightside82
Offline
kbrightside82
  • 35 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Westbrook, Netherlands
  • Turks(Basic), Javaans(Beginner)
  • Ecoloog, Dierkundige
  • ID: 6681281749
  • Vrienden: Emmy05, crocodilorei
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 157 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Louisa
Profiel bekijken: / 6369
Nummer: / +312234-187-84

Beschrijving:

Hallo, Afgelopen 14 mei ben ik na een volledige strip te hebben afgemaakt gestopt met het slikken van Diane 35 en werd gewoon ongesteld. Volgens mijn huisarts zou het dan nog 7 dagen veilig zijn om zonder condoom te vrijen wat gewoonlijk dus de stopweek zou zijn. Normaliter zou ik dan zondag weer zijn begonnen met een nieuwe strip, hetgeen nu dus niet het geval was.

Donderdag in die 'stopweek' heb ik nog één onveilig gevreeën met mijn vriend, pas een week daarna weer met condoom. Nu vraag ik me achteraf sterk af of mijn huisarts het wel bij het juiste eind had. Tot nog toe ben ik niet meer ongesteld geworden, maar een zwangerschapstest gaf negatief als uitslag. Toch voel ik me er niet zeker over.

Hoe groot schat u de kans in dat ik toch zwanger ben? Niet dat het een hele grote ramp zou zijn als ik zwanger zou blijken, maar ik drink gedurende al die tijd elke dag toch zeker twee glazen wijn bij het avondeten. Mocht ik toch zwanger blijken te zijn, wat zijn hiervan dan de gevolgen?

Het principe van de pil is dat de eisprong onderdrukt wordt door de hormonen die in de pil zitten. Ook het baarmoederslijmvlies wordt niet op dezelfde wijze opgebouwd tijdens pilgebruik. Wanneer de stopweek is, kan je gerust vrijen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je zwanger wordt. In jouw geval is het puur toeval dat je nu over tijd geraakt bent. Normaliter wanneer je doorgeslikt had, had je het mogelijk op precies dezelfde manier gedaan.

Wanneer je zeker weet dat je nooit de pil vergeten bent, geen diarree gehad hebt, gebraakt hebt of antibiotica gebruikt hebt dan kun je er vanuit gaan dat je niet zwanger bent. Doe anders over een paar weken nog eens een zwangerschapstest. In de solvo vraagbaak vind je het antwoord op jouw gezondheidsvragen. De vraagbaak is bedoeld voor informatieve doeleinden, bijvoorbeeld om je in te lezen voordat je naar de dokter gaat.

De informatie is dan ook niet bedoeld ter vervanging van medisch advies. Bekijk voor meer informatie de pagina Hoe gaan wij met jouw gegevens om. Home Vraag Verloskunde Zwangerschapsklachten Is vrijen in de stopweek van de pil veilig? Is vrijen in de stopweek van de pil veilig? Zwangerschapsklachten Hallo, Afgelopen 14 mei ben ik na een volledige strip te hebben afgemaakt gestopt met het slikken van Diane 35 en werd gewoon ongesteld. Vrouw Marga Kortekaas Verloskundige. Stel direct een vraag.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl