Seks

Wanneer soa test na onveilige seks gratis seks filmpjes kijken

Maandag 20st, November 2018 11:15:49 Am
[BANCHOR] bbw contactadvertenties
Stuur een gratis bericht
naar AVNR-Robb
Offline
AVNR-Robb
  • 31 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Doorn, Netherlands
  • Deutsch(Vloeiend), Deutsch(Geavanceerd), Perzisch(Basic)
  • Vertaler, Meteoroloog, Radioloog
  • ID: 2283351299
  • Vrienden: wanderingstar83, newman26
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 186 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Juliette
Profiel bekijken: / 2888
Nummer: / +312766-595-84

Beschrijving:

Wij beantwoorden jouw vragen graag zo snel mogelijk. Stel je vraag direct via de chat of stuur ons een mail. De chat is elke werkdag geopend tussen uur, op zaterdag en zondag van uur.

Direct contact via chat Stel je vraag via mail Wil je precies weten wat de GGD voor jou kan betekenen? Onveilig vrijen is seks zonder condoom, maar ook pijpen en beffen.

Een soa verspreidt zich via bacteriën en virussen in sperma, vaginaal vocht en slijmvliezen die zitten in de penis, vagina en mond. Het kan voor komen dat iemand een soa oploopt als hij een tatoeage of piercing laat zetten. Dat gebeurt als de instrumenten niet schoon zijn, en er besmet bloed op zit. Je kunt je laten testen op een soa-poli of bij je huisarts.

Blijk je een soa te hebben, dan word je zo snel mogelijk behandeld. In sommige gevallen direct na het onderzoek. In andere gevallen start de behandeling als de definitieve resultaten bekend zijn. Meestal bestaat de behandeling uit een antibioticum kuur met tabletten of een injectie. Wanneer blijkt dat je een soa hebt, dan bespreek je met de verpleegkundige welke partners gewaarschuwd moeten worden.

Het waarschuwen van je partners kun je zelf doen of je kunt dit anoniem doen. Je kunt met de verpleegkundige bespreken hoe een anonieme partnerwaarschuwing werkt en welke methode het beste bij jou past. Er zijn verschillende doe-het-zelf testen verkrijgbaar, onder andere voor hiv, syfilis en chlamydia. Ze zijn bedoeld als screening, verder onderzoek is nodig om te zien of er werkelijk een infectie is. Sommige testen kunnen een deel van de beginnende infecties missen.

Ook zijn ze niet voor iedereen geschikt. Daarom raden wij het gebruiken van doe-het-zelf testen af. Lees op JouwGGD meer over de 7 seksueel overdraagbare aandoeningen die het meest voorkomen.

Als je dit toestaat, klik dan op het kruisje in de boodschap bovenaan de pagina, en druk op F5 om de pagina te verversen. Wil je je reactie laten verwijderen? Stuur een mail met toelichting naar redactie jouwggd. Oudere reacties Elise maart 7th, Hallo,. Het jeukt niet, doet ook geen zeer en heb er eigenlijk geen last van maar het is wel erg vervelend. Klinkt dit als een soa of is het iets anders? Indien je klachten hebt en dat sinds onveilig seksueel contact laat je dan testen. Ik heb last van een branderig gevoel bij het plassen.

Mijn vriendin en ik waren allebei maagd en geen van onze ouders heeft een SOA, kunnen ik alsnog een soa hebben. Kan alleen zeggen dat het verstandig is om er mee naar de huisarts te gaan.

Branderig gevoel bij het plassen kan ook passen bij een andere ziekte dan SOA. Klachten moeten altijd onderzocht worden! Ben je onder de 25? Dat is de meest voorkomende soa onder jongeren in Nederland. Als het nodig is, kan er ook op andere soa getest worden.

Ik ben bang dat ik een soa heb. Alleen de symptomen heb ik al een x eerder gehad en daarna nooit meer alleen nu weer na onveilig vrijen moet ik me dan laten testen bij me huisarts? Het is verstandig je bij klachten te laten testen, dit kan ook bij bv sense. Contact jouw GGD Wij beantwoorden jouw vragen graag zo snel mogelijk. Een soa krijg je meestal door onveilig vrijen, maar je kunt ze ook oplopen door besmet bloed.

JouwGGD maart 27th, Beste Elise, Indien je klachten hebt en dat sinds onveilig seksueel contact laat je dan testen. Jansen Jeugdarts. Anoniem december 2nd, Ik ben bang dat ik een soa heb. JouwGGD december 3rd, Beste Anoniem, Het is verstandig je bij klachten te laten testen, dit kan ook bij bv sense.

In jouw regio Sommige delen van deze website verschillen per regio. Selecteer de GGD bij jou in de buurt zodat wij jou lokale tips en links kunnen tonen.

Selecteer de GGD in jouw regio. Handige links mantotman. Deel deze pagina:. Copyright Jouw GGD. Copyright  Jouw GGD.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl