Seks

Wanneer weer seks na keizersnede femdom mistress t

Vrijdag 25st, Juni 2018 2:54:31 Am
[BANCHOR] sexting kus
Stuur een gratis bericht
naar synthskin
Offline
synthskin
  • 29 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Tubbergen, Netherlands
  • Hindi(Basic), Italiaans(Beginner)
  • Venereologist, Correspondent
  • ID: 5757528155
  • Vrienden: Jbayan, Jimmy1234, jsavory
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 165 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Vicki
Profiel bekijken: / 2129
Nummer: / +312548-218-78

Beschrijving:

Je hebt wel even wat anders aan je hoofd als er net een bundle of joy door je geboortekanaal is gekropen. Maar vroeg of laat is het tóch weer aan de orde: de eerste sekspartij. Hoe bedoel je? Een dikke week na de bevalling, ik keek nog scheel van de hechtingen, had ik een nagesprek met mijn verloskundige een man trouwens, doet er niet toe, maar blijft leuk om te vertellen. Tijdens dat gesprek gooide hij ook het onderwerp seks op tafel.

Mochten mijn partner en ik te zijner tijd weer behoefte voelen, zei hij, koop dan een goede fles wijn, een flinke tube glijmiddel en neem uitgebreid de tijd. Leeg staarde ik hem aan. Hóé bedoel je? Bovendien: hoe, wanneer?

Bestaat er één kersverse moeder die tussen het zogen en het likken van haar eigen wonden door tijd of zín heeft in polonaise aan haar lijf? Een week of wat later zag ik in dat zijn advies goedbedoeld was en lang niet zo gek, maar op dat moment voelde ik me onbegrepen. Met mijn staart tussen de benen, in de vorm van een reusachtige kraamluier, schuifelde ik weg.

Lees ook: Chantal over haar bevalling: 'Ik zei: ik ga nooit meer kakken'   De eerste keer Seksueel opstarten na de bevalling blijkt, als ik mijn vriendinnen ernaar vraag, wel een klein taboetje. Waar ze normaal gesproken volkomen leeglopen qua anekdotes over elk onderwerp dat ik de ether in slinger, blijft het nu angstvallig stil.

De meesten voelen zich wat opgelaten bij dit onderwerp. Nu én toen. Logisch ook. Een kind dragen, baren en zogen Seksuoloog Yuri Ohlrichs hoort deze onzekerheid vaker. Dat is weinig bevorderlijk voor de seksdrive. Dat komt vanzelf terug als een vrouw weer beter in haar vel zit. Voorzichtige vaders Melissa daarentegen was allesbehalve onzeker na haar zwangerschap, maar juist dolblij dat haar buik niet langer in de weg zat. Yes, ze had haar eigen lijf terug.

Daarbij was ik zonder kleerscheuren uit de bevalling gekomen, dit had absoluut effect op mijn libido: ik was gíérend geil. Eén probleem: mijn man niet. Hij zal het nooit toegeven, maar ik weet zeker dat hij me de eerste maanden niet durfde aan te raken door wat hij had gezien tijdens de bevalling. Hun mogelijke angst om hun vrouw pijn te doen, maakt de seks niet makkelijker.

Lees ook: Niet voor de poes: 7 dingen die je niet moet gebruiken als glijmiddel   Bijna Kerstmis Een kind mag dan de kroon op je relatie zijn, het vergt wel de nodige aanpassing: lang leve de lol is passé, jullie moeten nu een gezin draaiende houden. Vaarwel spontane uitstapjes en stomende seks op de keukenvloer, welkom strakke weekplanning en gekibbel over de temperatuur van flesjes melk.

Ook seks schiet er vaak bij in, twee keer in de week halen we allang niet meer. Twee keer in de maand is eigenlijk al ambitieus. Daar máák je toch tijd voor? Toen wist ik nog niet hoe moe en gestrest een mens kon zijn. Humor is onze houvast. Laatst zei mijn vriend heel droog: nog twee keer neuken en het is Kerstmis.

Haha, er komen vast weer betere tijden. Dit alles graag en veel. Deze ligt nu in de winkel. Zelf je haar föhnen als een pro: Chantal leert het van Leco. Lekker gluren: zo zien de kinderen van Megan Fox er nu uit. Tussen de lakens: met deze 4 apps geef je je seksleven een boost.

Kim Kötter: 'Een moeder hoopte dat mijn kind zou overlijden'. Nikkie de Jager moet kiezen tussen beauty tools en nu is ze boos. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info ». We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies. Schrijf je hier in om elke week de leukste nieuwe artikelen in je mail te ontvangen.

Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken. Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief! Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl