Tieten

Houden vrouwen van anaal branderig gevoel bij seks

Vrijdag 4st, December 2017 1:55:40 Am
[BANCHOR] topless presenter
Stuur een gratis bericht
naar Mango-Boy
Online
Mango-Boy
  • 49 jaar Vrouw, Vissen
  • Brullen, Netherlands
  • Bengalen(Bekwaamheid), Tamil(Beginner)
  • Anesthesist, Orthodontist, Ontwerper
  • ID: 3575412285
  • Vrienden: ILikePie, newhaven_bob, arkanegunner
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 173 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Tara
Profiel bekijken: / 9245
Nummer: / +312612-143-83

Beschrijving:

Voor een man kan het lekker zijn om gepenetreerd te worden omdat hij een prostaat heeft, maar hoe kan een vrouw genieten van anale sex? Er zit een zeer dunne wand tussen het rectum en de vagina. Bij de meeste vrouwen is juist de achterwand het meest gevoelig voor seksuele stimulatie, en die stimulatie bereik je dus ook door stimulatie via de anus.

Bij sommige vrouwen zelfs nog meer dan via de vagina. Dat niet alleen. Ook de anus zelf is heel gevoelig en zit vol zenuweindjes.

Een klein vingertopje nét in de anus kan een orgasme al enorm versterken en intensiveren. Zowel bij mannen als bij vrouwen. Rondóm de anus zitten veel zenuwuiteinden. Binnenin dus in het rectum zijn nauwelijks gevoels- en pijnzenuwen aanwezig. Alleen het slijmvlies is vrij gevoelig, maar dat is niet gevoelig voor aanraking zoals onze huid gevoelig is, maar gevoelig voor rek. Maar rondom de anus, de huid rondom de anus, die is inderdaad erg gevoelig.

Ja dat kan zeker. Buiten de plekjes die geraakt worden kan het voor een vrouw erg opwindend zijn anale sex te hebben. Natuurlijk vergt het enige oefening en voorzichtigheid en voldoende glijmiddel maar dan kan ze er echt van genieten. Natuurlijk zijn er vrouwen en ook mannen waarbij het gewoon niet gaat zowel lichamelijk als psygisch dan rest er niets andere dingen te proberen. In je vagina zit de A-spot en die word gestimuleerd als je vaginale seks hebt. In je anus zit de G-spot die mannen dus ook hebben.

Die word ook gestimuleerd. Een vrouw kan genieten van anale seks als zij daar volledig achter staat. Dus het niet smerig vinden of een raar idee. Als je het voor de eerste keer doet moet je het rustig aan doen.

En het beste is als je anale seks doet is dat je een condoom doet en veel glijmiddel. Als je over gaat op vaginale seks de condoom afdoen want het kan wel soa's opleveren door de bacteriën die de vagina niet gewend is.

Voor het bestaan van speciale extra gevoelige plekjes ín de vagina of anus, zoals de G-spot of de A-spot, is geen enkel wetenschappelijk bewijs. Overigens wordt, door degenen die deze 'spots' omschrijven, stimulatie van de prostaat de mannelijke g-spot genoemd dus niet de a-spot en zou de a-spot bij de vrouw dieper in de vagina liggen dan de g-spot, zodat deze vooral gestimuleerd wordt bij diepe penetratie en bij anale seks, maar dan dus inderdaad doordat stimulatie via de anus door de achterwand van de vagina de erogene zones in de vagina stimuleert, en niet omdat het rectum zelf bepaalde erogene zones heeft.

Overigens: de enige veilige anale seks is wanneer daar een speciaal, extra stevig condoom voor gebruikt wordt. Een gewoon condoom volstaat niet! Ja okee dat bedoelde ik ook Sophie Maar je kan wel bacteriën krijgen waar je een schimmel infectie van krijgt als je dezelfde condoom gebruikt voor anal en vaginaal. En omdat een schimmelinfectie ook overdraagbaar is naar andere toe is het wel een SOA. Lies: voor anale seks is het tegenwoordig geen probleem om normale condooms te gebruiken, mits je genoeg extra glijmiddel gebruikt.

Het glijmiddel dat bij een condoom in de folie zit is nooit voldoende voor anale seks. Overigens is het af te raden om ultradunne condooms te gebruiken voor anale seks. Kan een vrouw genieten van anale sex? Ze heeft toch geen prostaat zoals een man? Vraag volgen. Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel.

Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Afbeelding toevoegen. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Video toevoegen. Plaats antwoord. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Plaats reactie. En ik ook niet ;-. De meeste mannen willen dit niet haha. Ik ben een vrouw Dafuq ik niet snap.

Het beste antwoord Er zit een zeer dunne wand tussen het rectum en de vagina. Lies12 26 april Gold in this category. Weer wat geleerd. Geen SOA's, wel blaas- en andere ontstekingen. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Registreer je gratis! Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Stel je vraag!

Dikke neger lul asianbreasts

Van
stevesdroidsync

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl