Tieten

Mooie geile oma in de tuin neuken

Zaterdag 18st, Juli 2017 6:39:36 Am
[BANCHOR] jm producties
Stuur een gratis bericht
naar g4pilut
Online
g4pilut
  • 25 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Drybergen, Netherlands
  • Oekraïens(Elementair), Maleis(Vloeiend), Italiaans(Basic)
  • Proever, Monteur, Voedingsdeskundige
  • ID: 9887874127
  • Vrienden: bluman, Fezman92, John-In-CA, vijay_4
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 157 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Roos
Profiel bekijken: / 6312
Nummer: / +312482-526-28

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Mijn naam is Jan. Ik ben 17 jaar. Ik ging een keer naar mijn oma toe. Wat ik daar mee maakte was heel erg geil. Mijn oma was alleen; mijn opa was al 3 jaar overleden.

Mijn oma, 76 jaar, vroeg of ik bij haar kwam om dingen te doen. Ik ging er heen en gaf mijn oma 3 zoenen. Na een poosje ging ik in de tuin werken. Na een poosje was ik klaar en ging ik naar binnen toe. Ik was heel vuil. Ik wou even douchen en ik ging naar boven. Ik dook de badkamer in en waste me. Toen ik klaar was deed ik een handdoek om me heen en ik ging naar mijn kamer toe. Ik kwam langs mijn oma's kamer. Ik was nieuwsgierig en ik ging naar binnen.

Ik keek in haar nachtkastje en zag een vibrator liggen onder haar slips. Ik pakte er een. Ze zagen er mooi uit. Ik dacht: zozo oma, je bent een geile oma!! Ik rook aan haar slip en opeens hoorde ik mijn oma zeggen: ruikt het lekker?? Ik schrok me rot. Ik kreeg een rode kop. Mijn oma kwam naast mij zitten. Wat vind je er van? Ik zei dat ik het wel mooi vond. Ze had haar hand al onder mijn handdoek.

Mijn pik werd stijf. Ze trok er aan. Zo, laat oma eens zien wat je heb. Ze deed de handdoek weg en ze zei: zo, dat is een mooie pik en ze nam hem in haar mond en begon te pijpen. Dat deed ze heel erg lekker. Ze stond op en kleedde zich uit. Ze had een mooi lingerie setje aan. Ze had mooie grote borsten. Ze zag dat ik naar haar keek en ze zei: pak ze maar, ze zijn voor jou. Ik kneep er in en nam een borst in mijn mond.

Ze bleef maar aan mijn pik trekken. Ik werd steeds geiler. Ik trok haar slipje uit en zag haar behaarde kut. Dat vond ik heel mooi. Ze had daar ook grijs haar. Mag ik u likken oma? Jaja, graag zelfs!! Ik ging naar beneden toe en ik likte haar. Mijn oma werd gek. Ze riep oooooooooooooohhhhhhhhhh ik wordt geil, ga door! Ik bleef maar likken. Ik voelde dat ze klaar kwam want ze spoot in mijn mond. Ooh jongen, wat is dit lekker zeg.

Wat heb ik dit gemist. Nu ben jij aan de beurt. Ze ging me weer pijpen en dat was zo lekker. Ooooooooooooohhhhhhhhh oma, ik kom zo. O ja jongen spuit me maar vol en ja, ik spoot haar hele mond vol. Ze slikte het in. We gingen op bed liggen en mijn oma vroeg: hoe vond je het?

Oh, heel lekker, oma. Mag ik u ook neuken? Oh, jongen, dat mag zeker wel. Ze maakte mijn pik weer stijf en ze ging op mij zitten en ik neukte voor de eerst keer. Ooooooooooooooohhhhhhh oma, wat is dit lekker! Ik neukte haar in alle standjes. Na een poosje stopte ik haar vibrator in haar kont en ik stopte mijn pik in haar kut. Ooohhhhh wat geil, riep ze.

Oooooooooohhhh jongen, doe je pik in mijn reet. Ik wil je voelen. Dat deed ik. Ik vond dit ook erg geil. Ik bleef haar neuken. Ik hoorde haar krijsen: Ooooooooooooooooohhhhhhhhhh, ik kom, ik kom, riep ze. Ik kon het ook niet meer houden. Ik haalde mijn pik uit haar reet en ik spoot alles over haar heen. Oh jongen, spuit maar. Oh wat veel, zei ze. Ik was moe en mijn oma ook. We gingen even liggen. Na een poosje gingen we douchen en daarna heb ik haar weer geneukt.

Het was een hele geile dag. Ik ga nu wat vaker naar mijn oma toe. We neuken nog steeds met elkaar. Ik heb ook een keer met de vriendin van mijn oma geneukt. Dat was ook heel erg geil. Ik wist niet dat dit zo geil kon zijn!! Ik vind mijn oma heel erg geil. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Bij oma - keer gelezen. Copyright © www.

Sex lijn belgie rap auditie

Van
larsmelvang

Geile bn ers saxiflim

Van
pierreprince338

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl