Tieten

Vrouwen spuitend klaarkomen sacha de boer naakt

Dinsdag 10st, Februari 2018 4:33:28 Am
[BANCHOR] xxnx nun
Stuur een gratis bericht
naar pauljohnson
Online
pauljohnson
  • 34 jaar Vrouw, Leeuw
  • Marigot, Netherlands
  • Koreaans(Beginner), Bengalen(Mooi zo), Marathi(Beginner)
  • Zanger, Immunoloog
  • ID: 9493754345
  • Vrienden: ron2226, Nexensis, debhochevar
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 161 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Sylvia
Profiel bekijken: / 6261
Nummer: / +312559-189-98

Beschrijving:

Forumonderwerp ·  Overzicht "Liefde, Relaties, Sex.. Zoeken in dit onderwerp Zoeken. Vrouwend die spuitend klaar komen. Ik heb een keer een vriendin gehad die echt spuitend kon komen, het was niet echt klaarkomen want ze kon het soms wel 6 keer tijdens een sexbeurt. Het smaakte trouwens elke keer verschillend, van heel zout tot smaakloos.

Nog maar het e topic over dit onderwerp. Dus vrouwen kunnen nu ook de man de bek vol spuiten? Tis allemaal wa he een vrouw komt een keer spuitend klaar en we hebben een item. Maar ik hou dr zo van. Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 mei om Ik heb het nog nooit gehad Maar aan de mannen te horen hoeft dat dus niet Uitspraak van jojobmml op donderdag 12 mei om He Miss PoeSSS je hoeft je niet te schamen hoor laat het gewoon over je heen komen je moet het een keer meegemaakt hebben.

Schijnt wel een hele ervaring te zijn voor een vrouw. Uitspraak van verwijderd op vrijdag 13 mei om In sex and the city toen samantha lesbie werd kwam ze ook zo klaar Uitspraak van! Die G-plek zou dan een gebiedje zijn in de vagina, aan de bovenkant en op korte afstand van de opening.

Dat gebiedje of knobbeltje zou extra gevoelig zijn en bij voldoende prikkeling opzwellen en tot een orgasme leiden. Deze G-plek zou een soort vrouwelijke prostaat zijn. Het verhaal van de G-plek ging dan ook vaak samen met een ander verhaal, namelijk dat van de vrouwelijke ejaculatie. Er waren vrouwen die vertelden dat ze na zo'n G-plek-orgasme ook een hoeveelheid vloeistof uitstootten, en dat dat geen urine was. Maar er waren ook vrouwen die een ejaculatie met een clitoraal orgasme combineerden.

Beide verhalen kwamen in de vrouwenbladen, kranten en op televisie terecht, en gedurende enige tijd was het een heftig feministisch onderwerp van gesprek. Het bestaan van een G-plek ging lijnrecht in tegen het heersende geloof in de clitoris als enige bron van het orgasme. De vrouwelijke zaadlozing ging lijnrecht in tegen het geloof dat alleen de man kon ejaculeren. Voer voor menig cocktailpartygesprek over het geliefde onderwerp 'mannen en vrouwen'. Het idee van een vrouwelijke ejaculatie sprak ook aan omdat ejaculerende vrouwen altijd gedacht hadden en te horen hadden gekregen dat hun ejaculaat waarschijnlijk urine was.

Daar bestond nogal wat schaamte over, die zich ook als boosheid kon voordoen. Zo was er voldoende aanleiding om onderzoek te doen. Maar dat is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn grofweg twee manieren: je stuurt een vragenlijst naar duizenden vrouwen, of je nodigt vrouwen uit om onder laboratoriumcondities onderzocht te worden dat willen er maar een paar.

Je moet dan nagaan waar het vocht tijdens het orgasme vandaan komt, en dan de samenstelling onderzoeken.

Laten we even samenvatten wat het onderzoek heeft opgeleverd: Er is geen twijfel aan dat de vaginawand gevoelig is voor seksuele prikkeling, en dat het gebied van de G-plek een extra gevoelig gebiedje kan zijn dat bij meerdere vrouwen bestaat. Verder niks. Er is geen reden om in therapie te gaan om een G-orgasme te bereiken of om ervan af te komen.

De G-plek als een soort vrouwelijke prostaat die vocht uitspuit is niet gevonden. Wat de ejaculatie betreft is er nog steeds onenigheid tussen onderzoekers over de samenstelling, oorsprong en uitgang. Sommigen vinden geen verschil met urine, anderen wel. Het vocht kan door de vaginawand, uit kliertjes rond de pisbuis structuur van Klene afkomstig zijn. Vaginaal lustvocht kan ook in flinke hoeveelheid aanwezig zijn en bij het orgasme naar buiten komen.

Een beetje urine kan vrijkomen en zich vermengen met lustvocht. Wel spreken ze in al het onderzoek dat wij geraadpleegd hebben van 'een scheutje vocht' of 'vochtverlies', een hoeveelheid van hooguit 20 cc. Jij hebt het over 'een half litertje' dat is dus cc en dat ook nog een keer of acht! Waar kan al dat vocht vandaan komen? Ook al zeg je dat het niets met plassen te maken heeft, denken wij toch dat alleen de blaas zoveel vocht kan produceren. Er zit daar van onderen niets anders dat zo'n grote hoeveelheid kan produceren.

Het ruikt, zeg je, niet naar urine. Maar heel erg gek is dat niet. Tijdens seksuele opwinding, zeker als het zo'n langdurig feest is als bij jullie, en zeker als je van tevoren of tussendoor wat drinkt, kan de blaas grote hoeveelheden vocht zonder merkbare kleur of geur produceren. Door ritmische druk tijdens het orgasme wordt dat dan naar buiten gedreven. Dat ze na afloop nog een keer op de wc gaat, is daarmee niet in tegenspraak. Als je niet tevreden bent met dit antwoord, zou je een onderzoek kunnen laten doen.

Als je er wel tevreden mee bent, hopen we dat je plezier bij het bedrijven van de liefde er niet minder om wordt. Laatsten · 1.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl