Tube

Gevolgen van anale sex vrouw zoekt man west vlaanderen

Dinsdag 6st, Februari 2018 3:28:35 Pm
[BANCHOR] amateur duim
Stuur een gratis bericht
naar cp75
Offline
cp75
  • 23 jaar Vrouw, Ram
  • Putten, Netherlands
  • Javaans(Geavanceerd), Russisch(Geavanceerd), Arab(Elementair)
  • Biotechnoloog, Immunoloog, Boer
  • ID: 5755293787
  • Vrienden: dim_p, Dermix
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 158 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Michele
Profiel bekijken: / 2386
Nummer: / +312641-642-56

Beschrijving:

Gonorroe [1] , ook wel druiper genoemd, is een geslachtsziekte die wordt veroorzaakt door de bacterie Neisseria gonorrhea , de gonokok. In Nederland stond in gonorroe op plaats 4 in de SOA top Ook worden soms artritis en bindvliesontsteking gevonden. De incubatietijd is kort en ligt tussen de twee en vijf dagen.

De eerste verschijnselen bij de man zijn pijnlijk urineren en vorming van pus in de urinebuis. De ernstige complicatie van gonorroe is onvruchtbaarheid bij zowel man als vrouw. In het verleden dacht men dat de afscheiding van etter uit de urineleider bij deze geslachtsziekte sperma was, vandaar de naam gonorroe. Gonorroe kwam vermoedelijk reeds in de oude tijden voor.

In de Bijbel Lev. In de Middeleeuwen is gonorroe met syfilis verward. Later werd gonorroe weer als afzonderlijke ziekte herkend. In werd de ziekteverwekker door Alfred Neisser ontdekt en door hem gonokok genoemd.

De besmetting wordt in de regel overgebracht door seksueel contact, waarbij slijmvliezen met elkaar in aanraking komen. Anale infectie met gonorroe kan ook ontstaan door geïnfecteerde genitaal vocht en hoeft niet altijd door anale seks te worden veroorzaakt. Ook is de verspreiding via de handen bij masturbatie mogelijk. Niet alleen de geslachtsorganen worden geïnfecteerd, ook het slijmvlies van de mond en de endeldarm kunnen besmet raken.

Een doorgemaakte infectie geeft geen bescherming voor een toekomstige infectie. Er wordt dus geen immuniteit opgebouwd. De incubatieperiode duurt 2 dagen tot 3 weken meestal 8 dagen. Bij de man staat urethritis op de voorgrond. Deze klachten ontstaan meestal binnen enkele dagen na de besmetting. Vaak weet de vrouw het pas als de aandoening zich bij haar partner s openbaart of als de infectie zich uitbreidt.

Als er bij de vrouw klachten optreden, gaat het meestal om een toegenomen hoeveelheid vaginale afscheiding. Andere verschijnselen zijn tussentijds bloedverlies, pijn en branderigheid bij het plassen. Bij baby's die tijdens de geboorte besmet zijn geraakt, zijn voornamelijk de ogen geïnfecteerd. Er ontstaat dan een bindvliesontsteking blennorroe die tot blindheid kan leiden. Iemand die meent gonorroe te hebben, doet er het beste aan zo snel mogelijk zijn arts te bezoeken.

Als men besmet blijkt te zijn, is het belangrijk alle seksuele partners in kennis te stellen van de besmetting. Onbehandelde gonorroe houdt weken of maanden aan waarbij het risico op complicaties steeds toeneemt. Behalve de mogelijke complicaties zoals onvruchtbaarheid bestaat er een duidelijk belang voor de volksgezondheid om infecties te behandelen en zo verspreiding te voorkomen.

Tijdens de behandeling dient rekening te worden gehouden met parallelle infectie met andere geslachtsziektes. De behandeling van eerste keuze was sinds het uitwendig toegepaste zilverpreparaat Protargol, ontdekt door de Duitse chemicus Arthur Eichengrün. Fluorchinolon was een veelbelovend alternatief, maar ook hiertegen treedt toenemende resistentie op, zodat een cefalosporine van de derde groep in hoge dosering, zoals Cephixim , thans de voorkeur heeft.

In Japan werd in mei voor het eerst een stam beschreven die tegen alle cefalosporines resistentie ontwikkelt; nadien zijn dergelijke stammen ook in Australië, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Canada opgedoken. De Wereldgezondheidsorganisatie waarschuwde naar aanleiding hiervan dat voor miljoenen besmette patiënten mogelijk geen genezing meer geboden zal kunnen worden.

De WHO berichtte in dat het op de hoogte was van niet met antibiotica te behandelen voorvallen van gonorroe en waarschuwde voor een wereldwijde verspreiding hiervan. Wordt gonorroe niet, of niet tijdig, behandeld dan kan dit ernstige gevolgen hebben. Bij mannen kan de infectie zich uitbreiden naar de onderbuik en een ontsteking van de bijbal en heftige koorts veroorzaken.

Bij vrouwen kan de infectie een ontsteking van de buikholte veroorzaken waarbij een eileiderontsteking het meest voorkomt. De ontsteking vergroot het risico op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, kan onvruchtbaarheid tot gevolg hebben en gaat vaak samen met heftige koorts. Bij zowel mannen als vrouwen kan de infectie in de bloedbaan komen waardoor er ontstekingen in het hele lichaam en in gewrichten kunnen ontstaan. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Neem het voorbehoud bij medische informatie in acht.

Raadpleeg bij gezondheidsklachten een arts. Philippa e. Categorieën : Bacteriële infectieziekte Seksueel overdraagbare aandoening. Verborgen categorieën: Wikipedia:Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia:Artikel mist referentie sinds november Wikipedia:Alle artikelen die een referentie missen Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. In andere projecten Wikimedia Commons.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 16 mei om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Zie de categorie Gonorrhea van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl