Tube

Sex met een getrouwde man neuken in de kerk

Woensdag 10st, Februari 2017 7:21:1 Am
[BANCHOR] metalen buttplug
Stuur een gratis bericht
naar 1ofthecrazypeop
Offline
1ofthecrazypeop
  • 41 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Erbek, Netherlands
  • Italiaans(Vloeiend), Vietnamees(Beginner)
  • Cosmetica, Notaris, Methodist
  • ID: 7787264839
  • Vrienden: ParadoxZerg, Elaine
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 187 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Peggy
Profiel bekijken: / 9448
Nummer: / +312152-232-23

Beschrijving:

En het is niet dat het eikels zijn. Daar ben ik het gedeeltelijk mee eens. Het doet pijn als je in een relatie zit en iemand vreemdgaat. Je kunt je bedrogen voelen. Als je dat als man een vrouw aandoet, dan heb ik daar weinig begrip voor. Je zou toch ook niet willen dat het jouzelf overkomt? Als je mensen in een enquête vraagt wat ze van vreemdgaan vinden, dan staat iedereen vooraan om het te veroordelen.

Dat zou nogal wat zijn. Stel dat er op dit moment op de wereld 4 miljard mensen in een relatie of een huwelijk zitten. Dan zijn ongeveer miljoen van die mensen een immoreel zwijn.

Dus het merendeel van de vreemdgangers wordt verrast door hun eigen gedrag. Als 1 op de 5 mannen vreemdgaat, dan betekent dit dat jij met een of meerdere vreemdgangers omgaat. En als wetenschappers hier onderzoek naar doen, doen ze zo hard mogelijk hun best om een accuraat plaatje te scheppen.

Denk je dat elke vreemdganger eerlijk antwoord geeft, ook al worden de antwoorden anoniem verwerkt? Een beetje logisch nadenken leert ons dat het aantal in feite hoger ligt. Dus hoeveel van je vrienden gaat vreemd, zonder dat jij dit van ze weet? En hoeveel familieleden? Het is een emotioneel beladen onderwerp. Maar met een beetje logica kun je nagaan dat er heel sterke redenen moeten zijn, willen zoveel mensen het met iemand anders doen als ze in een relatie zitten. Heel, heel sterke redenen.

Nee, het gebeurt allemaal stiekem. Althans, in de meeste gevallen ligt het in de taboesfeer en mag niemand het weten. Sterker nog:. Nou, dat zijn geen vrolijke e-mails kan ik je vertellen. Ze zijn doordrenkt van boosheid, verdriet en onbegrip. Maar dat helpt me wel herinneren waarom ik ook alweer datingcoach ben geworden. Er is namelijk veel wat je kunt doen om jezelf deze pijn te besparen. Wat dat precies is? Dat is voor een ander artikel.

Niet dat jullie vrouwen het nooit doen, maar dit is een website over mannen voor vrouwen — en niet andersom. Daarbij zijn de redenen voor vrouwen om vreemd te gaan anders dan die voor mannen, waardoor vrouwen er soms moeite mee hebben zich in te leven waarom hun man — met wie ze soms al tien jaar samen zijn — zoiets kan doen. Zo hoef je nooit meer je ogen te sluiten en te doen alsof er niets aan de hand is, of heel emotioneel te worden als het misgaat, en niet weten wat je moet doen.

Dat is heel simpel:. Het is het idee dat mannen vreemdgaan omdat er iets mis zit in hun relatie. Dat de vrouw met wie hij getrouwd is niet meer aantrekkelijk of zelfs lelijk is. En dat elke keer vreemdgaan voorkomen kan worden, als zij maar aantrekkelijk genoeg is, en het voortdurend rozengeur en maneschijn is.

Als je er door deze bril naar kijkt als de man met wie je getrouwd bent vreemdgaat, dat snap ik dat het je heel veel pijn doet. Het is alsof hij met één daad heel je identiteit onderuit trapt en je al het vertrouwen in jezelf kwijtraakt.

Wetenschappers hebben aangetoond dat meer dan 80 procent van de vreemdgangers meer van hun eigen vrouw houdt dan van de vrouw met wie ze vreemdgaan. Niet als je ervan uitgaat dat het jouw schuld is als hij vreemdgaat. Dat het betekent dat jij niet meer aantrekkelijk bent of dat hij niet meer van je houdt.

Ook van deze kant krijg ik als datingcoach vragen. Zij gaat ook uit van het misverstand dat er iets fout zit in zijn relatie, waardoor hij met haar vreemdgaat.

Ze weet ook niet hoe een man in elkaar zit, en dat een affaire voor hem minder kan betekenen dan voor haar. Zij gaat ervan uit dat hij haar veel aantrekkelijker vindt dan de vrouw met wie hij zijn leven deelt. Maar zoals je hebt gezien klopt dit dus helemaal niet. Tenminste, als je de statistieken moet geloven. En dit is een ruime schatting.

Dus als je weet dat hij met je vreemdgaat, en je bent helemaal verliefd op hem, dan wil dat niet zeggen dat hij morgen zijn vrouw dumpt en met jou een relatie aangaat. Ik zie veel vrouwen in die veronderstelling verkeren. Naarmate de tijd vordert worden ze erg gekwetst, omdat hij maar niet de volgende stap wil zetten.

Wat denk je dat er gebeurt als een vrouw ervan uitgaat dat haar man vreemdgaat omdat hij haar niet meer leuk vindt? Ze dumpt die vent. Als je denkt dat er geen liefde in het spel is, dan is het de beste beslissing om een einde aan de relatie te maken. Maar zoals je hebt gezien is dit een misverstand, en vinden de meeste mannen hun vrouw nog steeds de liefste en mooiste op aarde. Het gevolg is dat er veel relaties uitgemaakt worden die misschien wel gewoon stand hadden kunnen houden. Als jij je man aan de straat zet en later hertrouwt, zit je weer met een typische man die goede redenen heeft om vreemd te gaan, die volledig los staan van de liefde die hij voor je voelt en hoe aantrekkelijk hij je vindt.

Daarom ben ik zo blij dat ik dit artikel kan schrijven. Ik heb de kans om dit misverstand voor eens en voor altijd uit de wereld te helpen.

Nu is de vraag: als het idee dat een gebrek aan liefde de oorzaak is een fabeltje is, wat is dan wel de oorzaak? Om die vraag te beantwoorden heb ik een uitgebreide studie gemaakt van wat er in de wetenschap bekend is.

Zo kwamen wetenschappers erachter dat de meeste mensen die vreemdgaan erg van rock muziek houden. Je man springt natuurlijk niet bij een andere vrouw in bed als hij maar lang genoeg naar Arrow Classic Rock luistert.

Daarom heb ik bij de onderzoeken die ik heb gebruikt, goed gekeken wat er nou echt een rol speelt. Ik doe dit mede op basis van mijn ervaring als datingcoach. Ik heb letterlijk duizenden mannen en vrouwen geholpen aan een nieuwe liefde. In alle jaren dat ik dit werk doe heb ik alles wel voorbij zien komen.

Die wetenschappelijke onderzoeken waar gekeken wordt naar de daadwerkelijke oorzaak van vreemdgaan, en praktijkervaring van jaren en jaren waarin geen enkele situatie ongemoeid is gebleven? Dan komt er een eenduidig plaatje te voorschijn van de beweegredenen van getrouwde mannen om vreemd te gaan.

En wat deze zijn vind je hieronder. Ga er maar eens lekker voor zitten met een bak chips of snackwortels als je op dieet bent , want het zijn er aardig wat. Negen om precies te zijn.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mannen en vrouwen voor verschillende eigenschappen vallen. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot een sterke man. Op fysiek, intellectueel en financieel vlak. Een man die in goede conditie is, mooie verhalen kan vertellen en die toevallig een geldpakhuis heeft met tientjes om in te zwemmen, zal het altijd net ietsje beter doen. Als jij je aanmeldt voor het Mannengeheim hieronder, dan kan ik je vertellen welke van die eigenschappen het belangrijkste is.

Ja, dat klopt. Maar zie het maar eens zo:. Onbewust wordt het meeste van ons gedrag gedreven door het verlangen om onze genen door te geven — oftewel om veel gezonde kindjes te maken. Dat komt omdat dit niet in het voordeel van de genen is. Mensen zijn hierop een uitzondering. Wij gaan exclusieve relaties met elkaar aan. Het laat zien dat met een man trouwen en verwachten dat hij monogaam is, is als een steile rotswand beklimmen zonder veiligheidsharnas:. In 4 van de 5 van de gevallen gaat het goed en kom je zonder kleerscheuren boven.

Maar 1 van de 5 keren glijd je uit en val je in de afgrond. Zoals ik al eerder heb gezegd, is het naar dat het gebeurt. En het hoort niet zo te zijn dat iemand van wie je houdt je kwetst. Maar een man heeft een biologische drive om achter zoveel mogelijk verschillende vrouwen aan te gaan. En we hebben nogal moeite om het gevecht daartegen te winnen. We doen ons uiterste best, maar in sommige gevallen lukt dat niet. De ene man heeft het lastiger dan de andere. Ik zal je de uitgebreide wetenschappelijke verhandeling besparen, maar sommige mannen hebben een gen waardoor ze meer gevoelens van euforie voelen als ze vreemdgaan.

Sterker nog: ze kunnen een verlangen ontwikkelen om vreemd te gaan wat overal tussendoor snijdt. Puur omdat ze een gen hebben dat hier verantwoordelijk voor is. Stel dat er een vrouw met hem begint te flirten op zijn werk. Ze is niet eens knapper dan jij, maar puur door die biologische drang… kan hij in een positie komen waardoor hij zichzelf nauwelijks kan bedwingen.

Als hij alle moeite doet om niet te happen zit hij jankend in een hoekje. Totdat hij de kracht in zijn kaken niet meer kan bedwingen, en HAP.

Free tube mom roze pussiy

Van
Michaeltdrew

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl